От Златни пясъци опровергаха германски репортажи за купони без маски и дистанции

Хетелиери и собственици на заведения в комплекса поискаха от министерство на туризма помощ за спиране на тази негативна кампания

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

напълно тенденциозна статия ,в германия мерките срещу короната се изчерпват с маска ,шал или нещо си в магазина продавачките са скрити зад параван 80х80 см плексиглас и някой не носят маски ,иначе бирариите са пълни ,седят на пейки един до друг и разбира се без маски , персонала 60 % са без маски , някой оществени тоалетни за затворени заради короната? това е по немски селски курорти на германия и австрия .които в момента бележат връх по посещаемост .

Никъде в България реални мерки няма.Да влезнеш в магазина с маска под носа и да я пъхнеш в джоба още преди да си стигнал изхода не са мерки....

Браво!Мафия велика към светло бъдеще ни води,тя, българската мафия ни дава работа и хляб!Какво е Златни Пясъци без мафиотски бизнесмутри,те са златни пясаци но само за няколко наши другари от нашата партия на нашите хора

Те на златни пясъци не спазват нормални български закони - вие очаквате маски да носят. Да си вземат лопедиум предимно и като се приберат да се тестват за вируса. Тъкмо хубаво да го разнесат преди зимата - пияни идиоти

Синтетичната дрога се рекламира на стената на сексшопа в Златни пясъци, а вие сте се хванали за маски и дистанции. РЗИ е минала от там, прибрала си е кьоравото, а те опровергават както си искат.

И какво като не спазват мерките ? Кога беше референдумът за налагане на мерки ? Всеки е свободен да носи маска, ако се смята за застрашен. Също както всеки е свободен да не носи маска, ако смята че така е ОК. На вирусите им е безразлично, те си манават и така ще е докато се създаде имунитет. Това с нарушенията може да мине и за реклама сред по-свободомислещите хора. На всички вече им омръзнаха "мерките" на правителствата, които съсипват икономиките на света и предизвикват инфлация и непрекъснато нарушаване на човешките права по всички параграфи .

зор германските медии, ще се пънат да очернят златните ни курорти и увеселителни практики в тях, да не би да са им конкуренти в бранша ?:)) Докато живеем и правим бизнес с нагласата, че всички са срещу нас, всеки ни пречи нарочно, другите са ни виновни за провалите ни, вместо да запретнем ръкави и наистина да си турим в ред градинката , без да мрънкаме, да се жалваме и да правим компромиси от алчност, или заради липса на основна бизнес и браншова етика и поемане на отговорност към клиента ..

И как точно са ги опровергали? Като са казали, че заснетите от камерите кадри и интервюта не са истина? Това да не са българските платени медии - да им кажеш, че гласът от записите "наподобява" един известен глас и те да лансират тази версия

Току-що с еприбрах от Албена - еталонът ни за Ченоморски туризъм преди и настоящ според обещанията за пълна безопасност в епидемични условия. Курорт с един собственик, рекламиращ още от май какви ли не анти-ковид мерки! Нищо подобно няма в действителност. Единственото, което отговаря на всички онези обещания, са затворените нощни заведения. На този фон, мога да си представя какво се случва в Златни пясъци или Слънчев бряг през деня, а през малките часове на нощта не ми се и мисли...! Разбира се, накрая чужденците ще са ни виновни!

Schilo

Тоя път немците са се осрали!

Е, сега аз на очите ли си да вярвам или на опровержителите ?

Вчера се върнах от Златните. Немската бирария до Виенското колело всяка вечер се пукаше по шевовете от пияни шваби. Даже бяха вкарали една каручка вътре и се бяха наблъскали в нея. Веселбата, песните и купона продължаваха до през ноща.

Какво се оплакват германците? Те знаят за какво идват тука, а сега получават и бонус - вирус и то световно известен? Ами да не идват ние най-здравите българи дето нито вирус ги лови и не вярват на нищо ще заемем техните места!

Ако трябва да избирам, на кого да вярвам, ще повярвам повече на германците. Познаваме си ги Ганьо и Андрешко. Най-добре е на вилата в градинката, с барбекю, спокойствие и тишина сред природата.

На Тенерифе беше страхотно. Чист Океан, малко по-студен от черноморието , студио със всички удобства и два басейна за 300 евро за 7 дена, нито едно облаче за 7 дни . Рай. Нашите трябва здраво да се замислят, щото конкуренцията е жестока, а и на Черно море трудно можеш вече да си намериш апартамент за 7 дена за 300 евро. Доста по скъпи са....

Ради, ами купи ти апартамент, обзаведи го лукс и го давай целия за 7 дни за 300 евро. Освен това едно е студио "с всички удобства" в което да се въртиш около леглото, друго е апартамент.

Не купувай и не го отдавай. Като не ти е изгодно да даваш чисто нови коли под наем за 50лв, просто не се занимаваш с това. Да се оплакваш от конкуренцията е...

Ходиш на морето в България ,пълниш джоба на Гербаджиите . С тези пари купуват изборите. Няма спасение от Гробарите.

На море се ходи в Гърция.

ха-ха-ха! На море или на опашка на Кулата! Луд народ!

Мутрите по БГ черноморието искат по 40 лева за Интернет дневно. Алчни ,алчни до пръсване.

Да бе. Наистина ли вярвате че немските медии пишат срещу Златни пясъци неоснователно. Един вид не ходете на Златните ходетен на слънчев бряг или в Балчик. На българина не му харесва да спазва правила. За това в България има толкова много случаи на ковид и почти всички държави от Ес ни подставят под карантина. Защото знаят че в Бг правила няма. Всички българи спазват правилата за движение с автомобил или с маска или каквото и да е. Само България е дива индия. Мисля че всички българи го знаят но малко го признават и никой не се опитва да го промени.Поздрави от Испания.

Така ще бъде начело с куха Тиква. Тестват яко и се хвалят какви рекорди имало. В Гърция хотелите са пълни защото гърците имат мозък. А нашите вместо мозък имат лайна.

Последно купоните разрешени ли са или не?

А сега на кой повярвам: хората искащи 5 лв за интернет на плажа или хората които са се възстановили от две световни войни и са водещи в Европа.

Тук ще застана на страната на Родният туризъм!Германците да вървят на майната си,аз съм против маските и каква е тази почивка и веселие в дискотека,ако си налундзиш наморника на муцуната?България трябва да се определи като свободна страна и специално за случая с тези измислени маски всеки би трябвало да има правото на избор,да слага,или да не слага маска на сурата си!!!

Младите искат да се веселят. Това е много непривично за младоста

Абсолютно! Кой би могъл да го предположи! Пък и не щат да се заразяват!

Да, ама се и заразяват! И освен, че разнасят заразата и умират - за справка един 19-годишен от днес без съпътстващи заболявания...

Една мъдрост на индианците от Дакота гласи: Когато забележиш, че яздиш умрял кон, слез от него. Но ние Българите често се опитваме да разработим други стратегии за действие... ...снабдяваме се с по-як камшик. ...сменяме ездача. ...казваме, че винаги сме яздили този кон. ...създаваме работна група, за да анализира коня. ...посещаваме други места, за да видим как там яздят умрели коне. ...повишаваме стандартите за качество при яздене на умрели коне. ...създаваме Task-Force, за да съживим коня. ...плащаме на хора от чужбина, които уж можели да яздят умрели коне. ...включваме обучителен модул, за да се научим да яздим по-добре. ...правим сравнение между различни умрели коне. ...променяме критериите, които определят кога един кон е умрял. ...впрягаме много умрели коне заедно, за да станем по-бързи. ...обясняваме: никой кон не може да е толкова умрял, щото да не може повече да го яздим. ...правим проучване, за да видим има ли по-добри и по-евтини умрели коне. ...обясняваме, че нашият кон е по-добре, по-бързо и по-евтино умрял, отколкото други коне. ...създаваме работна група, за да се намери приложение на умрелите коне. ...откриваме независимо разходно перо за умрели коне. ...увеличаваме сферата на отговорност на умрелия кон. ...развиваме мотивационни програми за умрели коне. ...преструктурираме, за да може някой друг да получи умрелия кон.

Проспусна - назначаваме за ръководител на изследванията човек с перфектно знание на английски език. е, не толквоа пефектно колкото знанието на немски на ръководителя на конюшнята.

клиповете на Баце, какви простотии ръси по адрес на всички европейски политици....че ще ги такова по 200, какви псувни по техен адрес ръси, вие другре гербери какво очаквате ,някой да ви хвали ли!

Корна вирус голЕм страх... кой го страх да ходи за вълци в гората!!! Слагай противогаз и трайкай!

Още един голЕм бългЪрин - него коронавирус не го лови - маа ракия салата и пръжки и е топ

там цари алкохолна дезинфекция на един хой разстояние!

Българин стана нарицателно на недисциплинира глупак.

И на дебил, който вярва, че отровното трио ще ни избави от мутрите...

Ама насила ли ви вкарват в дискотеката бе? Насила ли ви изкарват на улицата??? Насила ли ви карат на почивка? Джендърски работи!!! Има природни закони! По здравия и по силния оцелява... сори ама мовек е животно!

животно като твоя вожд!

Ами ако майка ти, децата, жената или любовницата ти са от към "слабите"....?! Как ще ти е..?!

Ами това само ще доведе до нови забрани или най- малкото препоръки на други страни да не пътиват до България. И така само затади няколко печеливши дискотеки, стотици ще пострадат!

Стой си в къщи! Не излизай навън! Декс не прави че има СПИН! Не яж за да не хванеш разтройство! Не дишай да не си лепнеш нещо!

Ама че си ужасно тъп! Изброеното от теб и COVID 19 са несравними, но това пилешкият ти мозък никога няма да схване. За такива като тебе, трябва да се въведат сериозни санкции!

Типично за българския бизнес

Аре стига стоя корона вирус!!! Всеки да си живее както иска! Живота е техен!!! Като ги е страх да си стоят по домовете!!! НАСИЛА ЛИ ГИ ВКАРАХА В БАСЕЙНА ИЛИ В ДИСКОТЕКАТА???? Германци либерали да си гледат арабите и Меркел!!!

И Златни пясъци като опровергаха, някой повярва ли им? Все едно Дмитрий Песков да ми опровергава нещо.

Де да беше вярно! Навсякъде не се спазват мерките, не се отнася само за Златни пясъци! Достатъчно е да отидеш във няколко курорта и ще ти стане ясно, че единствената разлика от други години е само, че преобладават повече българи в курортите.

Ауууу малейййй и като не се спазват??? Стой си в къщи бе не ходи по курорти!

"Туристическият бранш на Златни пясъци" - това е от типа "една баба каза"

Ами защо уволнихте коня Ангелкова. На ви сега.

До всички българи: 1 млрд от Виваком бяха ваши, но Шиши & мафията ги свиха - защо мълчите!

Без КРЪВ и булдозери ВСЕ ТАКА ЩЕ БЪДЕ.

Така си е! Простак при простака отива!

След няколко дена ще почват деата е неустойките, познайте кой ще ги плаща...

Защо не направят репортажи как в самолетите, при поръчване на бира и чипс, туристите имат право да си свалят маските, така както са насядали на 2см един от друг. За няколко сребърника, пир по време на чума...

Червената шапчица отишла обидена при баба си и я питала- "бабо ,бабо- що мислят, че съм проста- щот съм Кърджали?" Не бе баби, щот слугуваш на простак... Ама що пък да съм пуРка?" Е хайде сега , ми така си се родила, ей го Томето и той- проста габровска хуРка. С какъвто се събереш, такъв ставаш

Значи кадрите с купоните били от миналата година, обаче при интервюта с хора от тях те говорят за коронавируса ... И нашите искат да се спре тази "негативна кампания". Ми и вие като Вожда сте до ушите в л.й.а, обаче другите са ви виновни ... Кво значи да се спре кампанията - да не говорим за това, за да не ни спрат далаверката, както предложи по друг повод аграрната министЕрка?

Нищо невярно. Няма никакво уважение към мерките. Днес фризьорските салони бяха пълни с хора без маски. И персонал и клиенти. Кой проверява за спазването на реда и къде са санкциите? На нашето летище във Варна служителите най- нагло се разхождат без маски. Как очаквате в такъв случай и туристите да си причинят това неудобство?

Какво уважение искаш към малоумни мерки, увеличаващи рискът от заразяване, като носене на маски например ? "Как очаквате в такъв случай и туристите да си причинят това неудобство?" - прав си за това, разумните хора негодуват срещу маските, не срещу това че не се носят. Всеки нормален човек знае, че маската служи за разпространение не само на коронавирус, но и на всякакви други зарази, с това носещите маска са по-опасни и за себе си и за околните. Браво на хората, които не носят маски - трябва масово неподчитение срещу малоумната тирания на правителството ни.

Малоумник

Къде е Борисоф!?!? Що не,"инспектира" туризъма ами се крие по безопасни обекти където няма шпрехен зидойч!?!?

А не искаш ли Борисов да инспектира дали си дебил?

Понеже всички кадри на Тулупа които ни представляват пред света като започнете от него и свършите в Министъра на туризма и минете през външният Министър не знаят никакви чужди (затрудняват се и с българският) езици скоро трябва да се наложи жестомимичният език като официален за ГЕРБ. Упражнението лява ръка в десен джоб много им се отдава. Мутри ВЪН!

Е като плюваш пък малко се поинтересувай. Външната министърка владее немски и английски. Просто за протокола.

Българинът е това. Гледа те и в очите ти казва, че бялото е черно, макар, че на целия свят е ясно, че е бяло. Как политиците да бъдат други, след като народът е такъв- и нехаен, и лъжлив. Кампания се водило срещу България... наглост до безкрай. Това е световна пандемия, от която държавата абдикира, за да събира пари в държавната каса, в която 1, 2 млн работещи, издържат 0,7 млн държавни служители и 2,5 млн пенсионери... еми тей е то. И работещите вече кат се разболеят и не може малцинството да издържа мнозинството- тогава да ви видим господа!

243Win

Сега мутрите от Златните си навлякоха проблеми. Следват сериозни репортажи, вкл. със скрити камери. Германците ще покажат цялата идиотия на родния туристически бранш.

Няма лошо! Те младите германци си я търсят идиьотията. Писнало им е от ред и дисциплина!

След смяната на Ангелкова разбрах смисъла на израза: „КОН за КОКОШКА”

Дали ще носят масти зависи от манталитета на пияните германци- никой не може да ги застави насила да носят маски - въпроса е да не донасят тук зарази ако си идат в Германия да правят квото щат-

Само така мими!!! Най-добре е пияните германци да си изпращат парите по пощата и хич да не идват. Така хем ще спасим туризма хем няма да ги заразим.

jingiby

Чалга, ракиджок и такованье...

До къде стигнах,отвратен да те цакат с всичко на бг черноморието - няма да отида на море там ,ако трябва само на басейн ще го изкарам това лято.

243Win

Както и да лъжат и "опровергават", всички виждаме всекидневно как се спазват мерките в цяла България, Златните не са някакво изключение.

Аааа не си прав Булгар. На Златните ще те клатят само на задна прашка без никакво целуване!