От откриването на Дунав мост 2 по него са преминали близо 5,5 млн. превозни средства

Железопътният трафик е слаб, по съоръжението преминава само един пътнически влак, който пътува до Крайова, каза инж. Любомир Низамов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Половинчата новина. Със сигурност повечето от хората ги интересува не броя на преминалите автомобили, а получените от трафика такси и какво се случва с тях

Нашата държава трябваше да настоява за делене на таксите 50-50 от всичко. Абсурдно е всичко от автомобилния трафик да ходи в Румъния. За какво ни е този мот тогава? И без това няма път на юг.

Имаше философи, които обясняваха преди време, че този мост бил "врата у поле". Трябва да се има предвид, че на практика няма път от Видин до София. Крайно време е да се помисли сериозно за изграждане на АМ Видин София, както и скоростна жп линия. Тогава прогнозирам, че трафикът от Пирея и Западна Европа ще се утрои.

ББ го направи.

Собственоръчно и при това, на полувремето на някое мачле което е играл във Видин. А за таксите защо нищо не се споменава в статията, в началото беше: автомобилни за Румъния, жп. за България. Ако и сега е така , то тази "новина" не е много оптимистична.