17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пък някой каза, че европарламента и евроструктурите нищо не се правило. Паразии викат били, големи заплати за нищо вземали. А сега де, видехте ли

и коментари ли трябва да ви пиша пфу

Нали се сещаш, че точно българите не трябва изобщо да се оплакват от ЕС, защото ние сме бенефициенти, а и съм сигурен, че доста от нещата, които в момента приемате за даденост, нямаше да ги има, ако не бяхме членове на ЕС.

ех, тоя кю ар код бе. насъщна потребност за тялото и душата.

Абсолютно си прав! Същото важи и за НАТО- ако не беше нашата "велика армия", всички мисии на НАТО щяха да са напълно пропаднали! Не знам само защо наши момчета ще ходят и загиват по разни далечни и непознати страни и каква работа имаме там, но нейсе - трябва да си заработваме златното членство в ЕС и НАТО!!!

Техника остаряла, всичко крехко и нетрайно, храни боклуци и отпадъци....Дайте поне на най-бедните всичко това без пари. Леле-майкоо, какво ни чака като ни залеят с новите вълни от изхвърлени навсякъде боклуци и наште търгаши се опитат да ни съдерат от "промоции"...!!!

Мамини сладки калинки! Не се сещам за нещо по-належащо от това да се променят класоивете и най-вече - да се сменят лепенките ! ЕС пропада и ни завлича към дъното, време е да се махаме.

Ако бяхме бенефициенти, вече нямаше да сме в ЕС Справка - пакета "Мобилност"

Напротив, това трябва да се направи ! Като си купувам хладилник искам да знам дали купувам икономичен уред или енергийно чудовище. И за това ми трябват не три плюса като кредитните рейтинги на Мудис, а ясни категории. Все пак не купувам облигации на финансовите пазари, а хладилник ! Не стига ли, че ги правят със скапани части и като се запуши една тръбичка след изтичане на гаранцията всичко отива зян ? Сега заради скапания им дизайн и да горя ток като ненормален ли ? Все пак това е уред, който е включен непрекъснато.

О, и какво ще се промени със смяната на етикетите? Или не можеш да поискаш и да погледнеш техническото описание (паспорт) на хладилника та ще трябва да сканираш qr-кода за да прочетеш на смартфона пак същото? Ама ако четеш описанието на хартия, няма как в базите данни на ЕС да се отрази, че си се интересувал точно от този хладилник - постоянното маркетингово проучване няма да се получи...