17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГМО зомбирането продължава с пълна сила.

Едни евреи купили от други евреи. Преди употреба прочетете листовката.

Беше им забавно на ковидопитеците, че щели сме да си слагаме шапки с алуминиево фолио на главите, че да не ни командват през 5G, но като изолираха графен оксид вътре във ваксините и им замръзнаха усмивките. Май всяка конспирация се оказа вярна.

Сега ще спя по-спокойно. От тази ваксина, дето ще я забъркат, 7-8 игли дали ще са достатъчни?

С mRNA идеята е да лекуват ракови заболявания. Тялото ще си гради само защита и ще унищожава раковие клетки. Това, че станаха ефективни ваксини за ковид е хубав бонус и доказателство, че технологията е използваема.

пич всички ваксини за ГМО. Повечето лекарства са ГМО. Няма естествени ваксини и лекарства, които да се садят като картофи...... По-тъп си от Банкянския селтак.

да, да... много са ефективни... по 5 игли шибат и чакаме ефекта

трета доза за сега се обмисля само на хора със слаба имунна система. Стига писа глупости. Тъп си и тъп ще си умреш. Това еположението. Ти си от 85% българи за които няма надежда. Много т свинете в свеинкомплексите с апо-умни от теб и децата ти.

Автора на заглавието, дали може да си представи 3.2 млрд. в брой? Едва ли, иначе не бил сътворил подобна глупост.

Малоумник, и да ти обяснявам, няма как да разбереш с прогнилата си ГМО тиква, че човечеството е живяло и оцелявало и без ГМО бозата хиляди години наред. Но сега вече може и да се сблъска с краят си.

Заразихме света, изтествахме технологията, значи е успешна и можем да продължаваме да заразяваме и да купуваме и продаваме

Това е бъдещето на печалбите! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Правиш ваксина само срещу един малък компонент от вируса и чакаш той бързо да се видоизмени. После пускаш следващ ъпдейт на ваксината и така до безкрай! О, щях да забравя - увеличаваш цената след всеки следващ ъпдейт! ;)

"Информационната РНК от ваксината не остава в организма, а се разгражда скоро след ваксинирането."... Точно ето в това се съмнявам....

Няма такъв фарс! Пандемии, вируси, умирачка... Зад масовата психоза от един вирус, я толкова страшен - я не, стои един фармацевтичен интерес, който има за цел да вкара простолюдието в медикаментозна спирала. Колкото повече се лекуваш със синтетични лекарства, толкова по-болен ще си, докато не хвърлиш топа, а паричките ти ще са отишли в нечий мръсен джоб. Има разкрития по тази тема, потърсете в нета. Аз обаче съм на друг принцип - за да си наистина здрав, трябва да се почне от храната, която е нашето истинско лекарство, затова е важно да е качествена и чиста. Отделно има различни билки и природни лекове, както народната медицина повелява. Аман ти от тези скъпи(за парите и здравето) антибиотици и ваксини, след като всички патогени успяват да ги заобиколят в даден момент и да развият резистентност. А знаете ли, че колоидното сребро действа като широкоспектърен антибиотик и вирусоцид, и дори има изследвания, че се справя напълно с ковида. Повече за изследванията вижте тук - https://srebro.ddns.net/?p=524

3.2 милиарда $... Смятайте, какво ни чака, защото тази инвестиция трябва да се възвърне и донесе печалба.

Такъв тип технология която да атакува само един фрагмент от патогена, може и да е приложима при лечението на слабо мутиращи и трудно изменчиви патогени от типа на ракови заболявания, но за лечение на бързо мутиращи вируси си е нищо повече от касичка за производителите в която трябва всички дечица редовно да си пускат паричките, та чичко фарми да е доволен ;)

Зомби апокалипсис брат ми. Идват мизерни времена. Човек от човека ще се брани.

Да не би да говорите за човека, сътворил словосъчетанието "nowi силни възможности"?

Бъдещето на лечението? Някой изобщо да си въобразява, че искат да го лекуват? Това е бъдещето на неограничените доходи и безсрамни печалби, за който фарма гигант се докопа и всички онези инвестирали в тях.

Логично при положение , че за момента това е най-ефикасното. Скоро ( вече има , но е и в БГ ) "ваксини" за рак и спин.

Оцелявало е на цената на милиони погубени. Ако семейството и приятелите ти погинат от чума, грип, шарка или друго подобно, друго ще запееш. Ама сега, когато много смъртоносни болести са победени или отслабени, квичиш, как човечеството било оцелявало... Много ти знае устата, а в главата вакуум.

Тези, които правят ваксините те пускат и болестите капиш!

Напълно сте ПРАВ!!!. Да допълня нещо от областта на Растителната Защита в Земеделието. Повече от 200г се използва СЯРАТА за защита от болести при лозата, а и не само при нея, над 130г се прилагат и медните препарати, ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА РАСТИТЕЛНИТЕ ЕКСТРАКТИ, НАСТОЙКИ, ЧАЙОВЕ И МИНЕРАЛНИ ВЕЩЕСТВА, А НАПОСЛЕДЪК И ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ИМУНИЗАТОРИ С ЕСТЕСТВЕН ПРОИЗХОД. ТАМ УСТОЙЧИВОСТ НА ГЪБИТЕ, БАКТЕРИИТЕ И ВИРУСИТЕ ОТ РАСТИТЕЛЕН ПРОИЗХОД - НЯМА. И НАЙ-ВЕЧЕ НАПЪЛНО БЕЗВРЕДНИ СА ЗА ХОРАТА, ЖИВОТНИТЕ И РАСТЕНИЯТА!!!!. ИЗВОДИТЕ ОСТАВЯМ ЗА ОСТАНАЛИТЕ МИСЛЕЩИ ХОРА.

MРНК остава и довежда в крайна сметка до ЗАПУШВАНЕ НА КРЪВОНОСНИТЕ СЪДОВЕ - ТОЧНО ОПИСАНИЕ В САЙТА THE BULGARIAN TIMES.

ПРОЧЕТИ СТАТИЯТА В САЙТА THE BULGARIAN TIMES И ЩЕ ТИ СЕ ИЗЯСНИ "ВЕЛИКОЛЕПНИЯТ БИОЛОГИЧЕН ЕФЕКТ"НА ВАКСИНИТЕ.

Явно и хабер си нямаш от ГМО продукти. ВЗЕМИ ДА СЕ ПООГРАМОТИШ И ВИЖ КОГА Е ЗАПОЧНАЛО ПРИЛАГАНЕТО ИМ, НО НАЙ-ВЕЧЕ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ.

Браво! Разкри световния заговор!

Раковите заболявания не са патоген. Някои се предизвикват от такива, но сами по себе си са клетки с анормален растеж, без никакви характеристики на патогени.

Сериозно ли ме пращаш да чета "точно описание" в сайт, създаден с цел разпространение на фалшиви новини, конспирации и проруска пропаганда?!?! Ти да си малоумен случайно?

Накои твърдят, че ББ имал скрити някъде 4 милиарда, но не в банки, че да не ги проследяли... това са все пак 3.2 млрд, защо не?

Май не бил само байГаня, дето искал да седи на Солунската митница...

Това в бъдещето на голямата депопулация и на голямото зануляване...

А ти боклук прост, дето ги определи като "дезинформатори", къде е твоето шибано локдауни це и име....точно такива идиоти категории тебе трове из дира за дезинформаторите и лъжците...

Ти си неграмотник. Типичен представител на човек ограмотяващ се от фейсбук, блогове и влогове, без никакви реални познания и вероятно и умения,но все пак опитваш се да компенсираш тъпотата си с упоритост и непрестанно копиране на глупостите си. А фактите са, че с тази нова технология се откриват невероятни възможности да се лекуват огромен брой болести и вместо депопулация, ще могат да се спасят много животи в бъдеще. Стига сте живели в глупавите си филми. Хора тръгнали през нощта с факли срещу науката е имало винаги и ще има винаги, но вие от тях ли искате да сте? Защото това са неграмотните и глупците

Ела при нас в МЕНСА да ти пуснем едно тестче. Само де не излезе отрицателен.

Видя се боклука кой е. Прав ене този, който вика и обижда Прав е този, който има факти. Фалшиви сайтове дал Гугъл. А от тях се раждат фалшиви хора като теб.

Научен факт - повечето хора са тъпи. Извод - ако починеш да убеждаваш в нещо някой го прави с оглед на това колко му е акъла. Иначе какъв е смисъла да учиш маймуна да ти смята интеграли? Маймуната може да си хване изпражненията и да те замери с тях. На това ниво са и доста хора, писали тук.

"вместо депопулация, ще могат да се спасят много животи в бъдеще." Мечтата на Бил Гейтс и приятели.

Твоето умение да общуваш с хора е на ниво по-ниско от това на маймуните, които си описал.

Хората летят в бъдещето, ганьовците си пият ракията и ти разправят колко убаво било при Бай Тошо!

Това си е картел, само че поднесен сладникаво, че да го искаш да те изшие

Именно, много точно формулирано!

Е колко му е...само от ес са ги върнали с десет пъти горница. Сладки пари, никой не може да те обвини че даваш пари за ваксини, ако ще да те хванат с подкупа в ръка

Те това го правят от години с тъй наречените противогрипни ваксини. Интересно защо сега изнагляха така изведнъж, видяха възможност явно

Между другото това с ъпдейтите звучи много Майкрософт ски :)))))

Хехе ти си гробарски олигофрен а? Къде сравняваш истинската медицина и ваксините срещу истински опасни болести и тази маркетингова кампания противогрипни ваксини?!?! Вие ковидопитеците нямат в главата си критерии за разграничаване на истина от маркетинг. Отдавам го на слабото начално и средно образование. Такива като тебе биха се вързали на Елизабет Холмс.