17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама що така!Нали всичко е стабилно и прекрасно при капитализма.Според нас тази информация е "спусната" от американските комунисти!

Kои точно сте вие, че е според вас?

Той Тръмп откакто е дошъл на власт и все клати лодката. Вече взе да влиза вода. А дали може да плува? ;)

добре де щп триете, Казах че сащ фалираха още през 70-те години и че европа се беше измъкнала от прегръдките им 2006 но САЩ ги разтресоха.... ей , ква е тази полиция....всякви простотии се говорят и приказват в медиите и къд ели не и няма цензура а затакова нещо голямо триене пада

сащ и запада фалираха още през 70те на 20 век. Европа се беше измъкнала но САЩ взе да е друса и да и прави ноемара

на САЩ е като на бананова дъражава ача без банани /цитат на Джоуезеф Стиглиц/ .Всъщност икономиката им е само дългове ,деривати , жедж фондове и спукани балони.Всичко друго избяга от там пред 30 години.И няма връщане.

Че кво има да се опасяват? Само 50-100 човекъ в светъ могат да вдигат и купуват акциите на сегашнитте им цени и обем. Тръмп поведе война имено с тех. И сега контраатакуват. Той нали се пъчи, че е разбирач, че ше дигне икономиката, че сащ отново ше си прават сичко сами и у тех си.....и ше го "продават" на светъ с печалба. Тез, от ФЕД силно харесваха идеята му армията да мачка по светъ и да продава с изнудване и сила. Обаче, когато почна да им нарежда, да сваля лихвени проценти и да им дава наклон на бъдещите планове - контраатака. А сега, адолфо, търси некой да ти крепи индексите и акциите? Упс, ти па се скара с целиа свет, и оттам поддръжка нема да има. КАПАНА ЩРАКНА! ШЕ ИМА ЯКШЪН.

но не е точна така. Остава да кажеш, че и Лимоните фалираха при Тръмп.