17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не трябваше съществуват и преди кризата! Ама много позьори,бе! Хранеха ги с последните си стотинки, само и само да са у фешъна.

Е къде да ги носиш тези дрехи

Цените намаляват, продажбите намяляват... само дето са сложили снимка с възходяща графика. Не че е за пръв път снимките да нямат нищо общо със съдържанието...

И балонът при модата се пръсна. Налага се вече да си продават боклуците с лога при съсипваща модния "бизнес" надценка от само 100% от производствената себестойност.

Georgie

Пълни глупости.Прозиводството в ИТалия и Европа буквално е спряло.При обявените милиарди , които ще налеят в банките и потреблението, това ще доведе до масово покачване на цените(първо на базовите продукти, храни, лекарства и т.н.) и хипер инфлация.Който може да упува сега.После ще е скъпо.

значи са немало продажби и пак могат да продават на 20-30% от етикетната цена и реално пак са на печалба чудно тогава защо ми искат 100лв за маратонки а реално и на 30лв пак имат печалба то тва беше ясно за въпросните марки и фешън неща де да се надяваме хората да видят за ко иде реч и след тази пандемия като видят дънки или чанта за 800лв да не купуват защото докато има балами да дават такиви пари за парцал шит от гладно 8 годишно индийче ше има и фирми дет да ги наемат и да им шият дънки за по 2 долара който после да продават за 500

Как ще оцелее производство, ако няма да има търговия и реализация?

Намаления на залежала стока като в суперите!

50% намаление при ADIDAS и PUMA означава реално 250 % надценка - там надуват цените 5 пъти.

- ха така, ха така ... за кво се появих аз , за ми ходите "до магазина", дето е на отсрещната улица, ли? Как да си пробутам сега "смарт- щуротиите" дето наизмислиха, за да напомпят новият балон и вие пак и пак и пак да бъдете зомбирани "да искате" нещо, дето въобще не ви трябва, но пък "ще ви улесни живота", като ви отнеме и единственото, дето ви остана като Човеци - да мислите самостоятелно, да чувствате самостоятелно, сами да изграждате образа на света в главата си, а не да ви го натрапват "образно", като "истина"! -Още дълго няма да изчезна, докота не ви променя фундаменталните навиците и не приемете "моят нов ред" - Цифрата е блооковата верига..... - ха, ха ха .... вие сте в капан, тъпи, прости овце .... сами влязохте в капана на собствеите си желания, които аз ви натрапих , чрез нлп... ха ха ха... сега ще властвам над вас ... завинаги!

да останеш без "пари" ве, бунак! докато имаш пари, как да стартират новият балон, като имайки "пари", няма пак да купуваш "без пари"!

Прави магазини за дрихи като ти се струва лесно.

чу трябва "да ги носиш" ? важното е да "купуваш" бе .... търговийката е в основата на този смахнат свят.. а пък тя , търговийката е в основата на "управлението" ...

Карантина, глупави политици и -4° тази сутрин.. к'ви тениски, кви магазини?!?

Шият маски

Безобразно надути цени, ниско качество, сега хленчат, че правили големи промоции. Га ядоха кИфтетата, не рИваха. Хората нямат пари.

Да произвеждат пижами и маски ще вървят повече

НЯМАТ НУЖДА !

Нали имаше бум на интернет търговията, това онова. Онзи ден писахте подобни глупотевици. Интересно, след като бизнесте спират и хората осатват без пари, с какво ще пазаруват по интерент. Ама важното беше да напишете глупава статия, за да запълните новините. Амазон са друга бира, те са лидера и всички ако купуват нещо се доверяват на тях.

Не купувайте глупости, само храна , защото ако това продължи още 2-3 месеца ще задлъжнеете толкова че 10 години няма да се оправите. Това разбира се за хората които чакат от заплата зо заплата. Ще ви освободят и от работа не си мислете че някой ще ви плаща да си стоите в къщи , това е химера, масово хората минават на 4 часов работен ден или ги освобождават, и си правете сметка за кой работите след ката мине всичко това, защото най-големите дарители изсипаха стотици хиляди , вместо да платят заплатите на служителите си , и ги освобождават и "тъга на сърце", нали се сещате че това е цинично!

За няколко дни, а дали в Италия някой пазарува дрехи в момента online, само върху това се замислете.

-Хитра съм аз, хитраааааа..... от "бога" ми е тази хитрост ... ха ха ха - смъкнах ли ви сега до първо ниво на "Маслоу", а? - Извадих ли ви "на повърхността" Страха за чисто "физическо оцеляване" , а? - Създадох ли ви дискомфорт, лишавайки ви от фундаментални човешки права... именно Човешки, а? Сега имам два варианта, в зависимост на къде сами ще тръгнете: 1. Ако остана "завинаги", щи ви преформатирам изцяло социално-икономическото поведение, като ви накарам да приемете новият ви "бог" - Цифрата и Блоковата верига. ще имам Уин и тотален контрол над вас! 2. Ако пък изчезна, след като продължително ви изтормозя, така ще се втурнете и вкопчите "в живота" след това, че даже аз няма да мога да удържа новият балон на "смарт-обезличаването". Пак ще имам Уин, щото всичко дето ще вие натрапено да "искате", пак е мое! ха ха ха .... блек енд уайт .... уин - уин форевър! тъпи овце! винаги съм уин - уин !

Ква друга бира е амазон, като те са най-потърпевши. Ти скоро да си им виждал акциите?

Не е така. Ако има сгодна оферта на дрехите или техниката която ми трябва, дори и автомобил, разумно е да се закупи, ако не е на кредит. Това са златни възможности. След време бизнесът ще е силно пострадал, възможни са и фалити, което може да освободи възможностите на останалите играчи да вдигнат цените. Не се знае знае ли се. Така че живи и здрави.

Само у нас цените вървят нагоре и няма кой да ги спре. Ни пандемия, ни война, ни КЗК, ни нищо! Напротив, в такива времена, нашите търгаши най - обичат да дерат кожи!

ама фактически - НИЩО не могат да одерат....то ако можеха - нямаше да има корона! ха ха ха

а пък в наш Декатлон ти предлагат безплатна доставка, цели 5 лв

Явно аростната ценова битка е пропуснала България, както обикновено.

Капитализъм, пазарна икономика, търсене-предлагане. Нали това искахте? Ако имахте акъл щяхте да правите бизнес със токи и услуги от първа необходимост - няма форсмажорни обстоятелства, търсенето го има, предлагането го има. Това консуматорство ви изяде.

Аз пък чакам да започнат да ми дават по един лев за всяка тениска, която си поръчам. Не че тогава ще си поръчам, но поне ще стане ясно колко много тениски са станали никому ненужни.