Омбудсманът към АПИ: Върнете парите от сбърканите винетки

Ковачева е категорична, че в противен случай е налице неоснователно обогатяване

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дето само ни крадат.

Това е такса,тъпчене на пътя.И тази такса трябва да се плаща само за деня когато тъпчиш пътя,а не защото пет пъти си отишъл до провинцията,а плащаш за цяла година.

Аз пък ще започна да ремонтирам пътя след като си платиш такаса "тъпчене на път" и ми биеш телеграма, че си решил да пътуваш.

Имаш три таратайки ,а караш едната.Защо трябва да плащаш три винетки.Винетката трябва да е за шофьора,а не за колата.Пък с коя кола ходиш на работа си е твое решение.

Шофьора плаща винетката,а не колата.

На цена един лев,когато тази винетка ще е най използвана от хората,които пътуват по рядко.И отговора е ,за да може със седмичната винетка да обираме най бедните хора.После ходи и гласувай за Партии,дето ни крадат.

Аз съм шофер. Купувам си една винетка. А в гаража си имам от мотопед до ТИР. И според теб цената ще трябва да е все една и съща или имаш други идеи?

По тази логика и за грешни смс-и при паркиране трябва да се връщат пари!

Де се е чуло и видяло циганин пари да връща.Същото е и с АПИ.Разпределили са си едно бонусчета с откраднатите пари и сега някой трудно ще ги накара да ги върнат.

Втори омбудсман издава същата препоръка. Кучетата си лаят, кервана си върви.

Герб пари не връща само взима и складира в чекмеджета

а сега се разплачи, да хване дикиш ... Селянкоооооо. Само ривеш, за 2 стотинки полза няма от тебе

Няма държава, това е територия.

абе по добре е АПИ да известява собствениците за датата на изтичане срока на винетката , че от корвенски номера в тая държава ми е писнало