Окончателно: Студеният резерв - само от държавната ТЕЦ "Марица-изток 2"

БСП подкрепиха предложението, а председателят на парламентарната енергийна комисия Валентин Николов заяви, че заради политическата обстановка това се е наложило

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Г-н Валентин Николов какво правят политици като Ахмед Доган, Кирил Добрев ... в енергетиката. Да решат с какво да се занимават дали с енергетика или дали с "политика". Сакндално е "поитици" да се занимават дълги години и с "политика" и с "бинес". Ако не бяха "политици", дали щяха да са толкова успешни "бизнсемени"?

ЗАЩО ЧАК СЕГА Защото изтича договора! Това е все едно да имаш син телевизионен техник без работа и да го храниш в продължение на три години и в същото време да плащаш на друг /доган / да ти подържа телевизора!!! Не е ли мащеха държавата за своите деца!!!Стига са се оправдавали с търга !!! Съд !

Опандизени за КОРУПЦИЯ ....пак няма да има. Кой ЕС, кой Шанген, кое евро?!

В Бантустана, ако няма далавера, нещо не е наред.

Айде, айде без расизъм. Трябваше да напишете не Бантустан а МАЛКАТА РУСИЯ.

Хайде на бас че след няколко месеца пак ще върнат старото положение. Така е в Б-я. Всичко се прави според ситуацията и винаги да е лесно за крадене.

А сокола, да земе да върне милионитУ...

И една голяма авария в ТЕЦа и оставаме и без ток и без резерв. Трябва да ги разпределят тези натоварвания ама явно никой не мисли.

И двеста аварии наведнъж да има никой няма да остане без ток защото излишъкът у нас и в чужбина е огромен.През зимата пробваха когато единият реактор на АЕЦ-а е изключен да създадат дефицит изнасяйки възможно най-много ток,но нищо фатално не се случи дори и когато частните ТЕЦ-ове не подадоха исканите им мощности от студен резерв за което прибират милиони всяка година.Консумацията в България е 2-3 мегавата,а имаме производствени мощности за 12 мегавата.

Каскета е в отпуск, иначе щеше веднага да прати качулките.

Големите почнаха да си дърпат килимчетата на които стоят.. пореден знак, че идва сътресение... но нека се изчистят далаверитв малко. Последните няколко месеца правителството на Бойко е в най-правилна посока от всичките си мандати...

Като знам с кого си имам работа, на Доган изобщо не са накривили шапката, а за сметка на това може да няма ток.

Много дълга статийката, в която ни обясняват, надълго и нашироко, какви "лайна са снесли"! Защо "студеният резерв" досега е "гарантиран" от частна, а не от държавна централа?? Значи държавата, подарява 55 милиона на едно лице и виновни няма!

Колко милиона падарихте на Доган до тук? Осъдени ще има ли?

Теменужка я чака прокурора......Май на директора на ТЕЦ2 са наредили да не участва в търга за СР ,да го жземе Доган!

Окончателно досега милионите се крадяха през частна ТЕЦ сега ще се крадат през държавна.Кому е нужен резерв при 500% излишък на ел.енергия у нас.

Студен резерв си трябва задължително. Няма как без такъв, да се гарантира стабилността на енергосистемата. Но изборът трябва да е на пазарен принцип, а не на далавераджийски.

Каква е точната сума за всички години, някой знае ли?

Едва ли ще излезе сумата. По медиите четох за едни 56 милиона, но това явно е от последния договор. Доган винаги е действал така. Държи в ръцете си етническите малумници и с помощ от рубладжиите осребрява властта. Май забравихме как го писаха дори хидролог за 1.5 милиона комисионна. Но се надявам обръча да се затегне. Колкото и странно да е точно Баце го прави. Сега с ерм3 връзваме банките. След 3-4 години ако влезем в еврозоната нещата стават още по-затегнати. Затова са и тия протести. Страх, че ще се потърси сметка през прехода кой на кого и какво е раздавал. Ей ги баневи арабаджиеви, божков, василев... още няколко търтея са, но и на тях ще им дойде времето

Ясно тъп си като галош.Милиони в тази държава не се дават никому без разрешение от боко и без да му се отчетат на него.Да не мислиш,че нощното му шкафче се пълни всяка вечер от въздуха?Нищо не се затяга сега,а още повече се разтяга,направо всичко се разпусна и всеки олигарх краде колкото може повече понеже баце не се интересува от народа,а от това колко може да прибере в оставащите му няколко месеца.

Няма да платят на Тец Варна за 7 дни! Договорът е то тогава. Да ня говорим че това решение е противозаконно и най верочтно ще има и санкции от европеиската комисия!

Окончателно саму ф шкафчиту МУ с бибиткити!

там пък колко крадат

Договорът бил до края на месец юли така или иначе. Така че това е пак ПРАХ в очите!

Ако има все още някой, който да не го е гледал, препоръчвам ви това видео: "Д-р Ахмед Доган, повелителят на студения резерв"

Ем нормално да мрънкят дпс и бкп. И на теб да ти отрежат няколко десетки мелеоня и ти ще ревеш. Друг е въпроса, че това си е било корупционна схема. Даваш 50 милиона на Доган и той не те закача и подхвърля жълти стотинки на електората си. Да видим как ще почнат сега едни дестабилизации на етническа основа. Доган винаги е плашил с това.

сори, доги, тва кранче пресъхна

Споко, нещо друго са му дали в замяна.

PEYTSCH

Очакваме Сокола да се гръмне...