Около 10 000 доказани кражби на ток през 2018-а

Заведени 116 дела срещу лица, че нерегламентирано ползват електрическа енергия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой те сложи там бе ,пенсиьо да защитаваш интересите на народа? Нямало да спрат кражбите санкциите ! Ами какво ще ги спре? Доброволното плащане от народа ли бе цървул?

Българите ще плащат най-скъпия ток в света /в съотношение с минималната заплата/ , а циганите не плащат нищо. Енергидружествата поставят електромери, които отчитат с 40% повече ел.енергия. Енергодружествата са монополисти, които купуват ток по 2 ст., а го продават по 22 ст. КОЙ Е КРАДЕЦА?

Крадеца вика дръжте крадеца.

Решението е просто! да направят цената на 1 квтч. 1 стотинка. както беше преди "демократичните промени". тогава почти никой не крадеше. дори и от малцинствата... отнася се и за Топлофикация.

Само на мен ли ми се струва на в първите 3 параграфа са изложени 3 пъти различни данни за едно и също ?

Барни Ръбъл ме надмина.Сега остава и да резне тока на гласоподавателите на ГЕРБ от Столипиново и направо ще го призная

В резултата на тези прецизни статистики ще увеличат цената на тока на почтените, които си плащат. За да няма загуби за частното дружество. от само себе си щръква логичният извод - най-добре е и ние да спрем да плащаме.

ОТ ДОКАЗАНИ 10 000 КРАЖБИ НА ТОК САМО 116 ДЕЛА СРЕЩУ БЪЛГАРИ,А ЗА ЦИГАНИТЕ НЯМА ЛИ ДЕЛА ИЛИ ИДАТ ИЗБОРИ И ЦИГАНИТЕ СА НЕДОСЕГАЕМИ ЩОТО ЗА ПО 50 ЛЕВА ГЛАСУВАТ НАЛЕВО И НАДЕСНО,А НИЕ БЪЛГАРИТЕ ЗА ПО 40 ЛЕВА СИ ПАСУВАМЕ С ПРАВО