Офшорните зони вече изпращат информация до службите в България

До 10 януари 2020 г. България трябва да експонира петата директива на Европейската комисия за мерките срещу прането на пари

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Опашати лъжи и реклама на ДАНС. Нито една офшорна зона няма да изпрати информация в България и ЕС, защото ще се самозакрие.

Това означава офшорните зони да се обрекат на фалит - почти повярвах

Смешници... Никой няма да си остави "кацата с мед" на глупаците, ще се разгласят някакви "кьорфишеци" и всичко ще си върви при тях по ноти !! Само при тази - последната криза - броят на милиардерите в света се увеличи почти двойно ?! Същото се отнася до нас - в БГ - КОЙ ЩЕ ОГЛАСИ КОЙ ОКРАДЕ 4 - ТЕ МЛРД. ОТ КТБ, КЪДЕ СА АЙДУЦИТЕ И ПАРИТЕ ИМ ?! КЪДЕ СА ПАРИТЕ ОКРАДЕНИ ОТ ЕВРОФОНДОВЕТЕ ?! МОЖЕ ЛИ ДЕПУТАТ СЪС ЗАПЛАТА 4000 ЛВ. ДА ИМА 6 ЖИЛИЩА ?! И т.н. и т.н. ...Бъдете сигурни, че това никога няма да бъде огласено...!!

И за кого дава информация? За Сульо и Пульо като мене, дето имат офшорни сметки по 3-4 хиляди евро, да има какво да ядат, когато продажните ни "Лидери" тотално сринат икономиката ни по заповед на някой гнусен евре... международен/централен банкер. Дали ще дадат информация за някой, който реално притежава нещо(горепосочения паразитен елемент).

неква дивотия,нашто нап офшорката щело да има информация за офшорката на елена

Глупости на търкалета.... Само не мога да се сетя как ще накарате адвокатско дружество в Панама да дава информация в НАП ... може би с НОВ касов апарат ;). Смешници

Това се нарича от професионалистите театър на сигурността. Тоест - пак законодателен спам, който ще създаде много предвидени и много непредвидени щети.

хаха, прах в очите ...

Постъпва точно там,откъдето няма излизане по предназначение.Там има Богати тъщи!!!

Петата директива, после шестата директива ... Накрая файда йок.