Обрат при Оливър Стоун за енергията

Трикратният носител на Оскар вече не е скептик за бъдещето на атомната енергетика

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поклон пред великия Оливър Стоун !

Ами... така става когато ползвате режисьор за консултант по проблеми които не разбира....

Schilo

добре, че си ти, та да светнеш хората!

Този беше фен на Уго Чавес. Пълен тъпак.

не обичам да се повтарям. правя го главно за турските, неграмотни "избиратели" на байдън и съда по пощата.. ааахахахаааа :-))) относно "климатичните промени" мога да кажа, че един вирус се справи доста по-добре с тях, при това само за година, отколкото цялата серяща, плюваща и плюскаща надмерно пасмина в париж... :-))) оливър стоун ми е симпатичен, като боец единак, но загледани въ пъпа си на Величие :-)), хората забравят истинските опасности, които те самите предизвикват за Света, в който ролята им никак не е на богове, а на лузъри. така е то! :-)))

Няма смисъл да се "повтаряш" - не знам дали остана някой, на който да не му е станало ясно, че си изключително кух!

Тази "новина" е пълна глупост. Този може да е добър режисьор, но едва ли разбира от енергетика. За него електричеството излиза от контакта на стената и толкоз. Едва ли има и най-малка представа за каква индустрия става въпрос, докато тази екстра, наречена електричество стигне до контакта или крушката. И така, нека всяка жаба да си знае гьола. Аз НЕ разбирам от режисура, за мен това е непонятна материя и не се изказвам в тази посока. И двамата ползваме /разменяме си/ продуктите които сме произвели. Той ръчка контакта у дувара за да ползва произведеното от мен електричество, а аз зяпам у телевизора, закачен на дувара. Там е филма, неговия продукт.

ти пък откъде знаеш кво разбира Стоун или не ве малоумник, да не си му държал мадурите всеки ден, че да знаеш

"..подчерта, че е преразгледал отношението си към ядрената индустрия, което е имал като млад, когато не е правил разлика между ядрени бомби и атомна енергия." Ако имаш грам мозък, може да се сетиш от този пасаж, че явно не разбира точно от ядрена енергетика. Всъщност, изглежда че нямаш - все още не можеш да пишеш на родния си език!

И за секса с мъже ще преразгледа.

Израсъл ъм с музиката на джон ленън.Тогава когато биеха за слушането на такава музика.А селяндура мичо калев балев-член на полибюро на цк на бкп и "експерт" по кАлтурата от троянските села беше казалв "работническо дело" за деди мик джагър че е полу човек полу идиот.Та ставаше дума да за джон.Като музикант беше а и сега е страхотен. Но глупостите които беше казал за неща от които си нема и хал хабер-например за "работнически класа",за капитализъм и подобни излияния, не са подценяване.Има такива хора които са страхотни в даден сфера и за тва евала им.Но на тоа свет има и други неща ,които просто не им се отдават.Така че както разбирате и оливер стоун ше е по-добре да прави тва дето може най-добре-да казва на артистите как да се местат пред камерата и такива неща, а тва за енергията да не го коментира,след като си нема представа за кво става дума.Теа дето са учили не знам колко години за енергоносителите те да казват кво да става.Защото тва Е НАУКА,А ТОЙ Е ЕДИН НЕУК ЧОВЕК.Когато един неук за нещо човек почне да използва некакъв авторитет че е добър в неква област,за неща които не знае е тъпо и опасно.Да защитаваш теа дето са избили 56 милиона от един народ и чрез геноцид са го превърнали в безмисловно стадо е доста "авангардно"...Освен ако каже че не "знае" за тази истина.А да знаеш това и да подкрепяш тези които са го направили,ПРАВИ И ТЕБ ТЕХЕН СЪУЧАСТНИК.

Бийтълс ? Я кажи кога и кой ? Джон Ленън беше комунист бе джурул тъп и затова Едгар Хувър го уби.Песента раб.класа извади 2 млн. протестиращи в Ню ЪЙарк. Песента на Пол Маккартни " Върнете Ирландия на ирландците " и в момента е забранена в свободното кралство Тази на Джорж Харисън " Бонградеш" също. В България е забранена " Европо блуднице Вавилонска, кръвнице Македонска"лНяма комунизъм нали ? Аман от плоски мозъци.....

Задник шибай се, не си ми от категорията

клавиатурен неграмотник и лъжлв циганин, почти като Си Ен Ен и пр.американски парцали

Лесно е да си комунист когато живееш на Запад :)

Толкова си заблуден и уверен в глупостите ти, става ясно, че историческите ти познания са само от четене на определени сайтове. Вземи да охлабиш малко, а?

И в Америка не са ги посрещали с отворени обятия, а сега се чудим защо. Всяко чудо с времето си.

глупости говориш ве продажник, кой е биел за слушане на Бийтълс и др.? то затова почти всички сме израснали с тая музика

Слава богу, намират се все още мислещи хоря, които не се боят да изказват собствено мнение, а да не се прекланят пред Цар Капитал!

Това не беше ли този, на когото Путин показа кадри от компютърна игра, и му обясни, че руски части унищожават джихадисти?

Защо си мислиш, че само ти си виждал "компютърна игра", а другите лапат мухите? Когато стигнеш мозъчния багаж на О. Стоун и на Путин, ще е приемливо да се бъзикаш с тях. Дотогоава обаче, остани си на нивото на форумен трол на каишка.

Доста интелигентни хора в миналото са били заблудени от руската доктрина. Но в миналото, да си заблуден сега означава да си балама.

относно "климатичните промени" мога да кажа, че един вирус се справи доста по-добре с тях, при това само за година, отколкото цялата серяща, плюваща и плюскаща надмерно пасмина в париж... :-))) оливър стоун ми е симпатичен, като боец единак, но загледани въ пъпа си на Величие :-)), хората забравят истинските опасности, които те самите предизвикват за Света, в който ролята им никак не е на богове, а на лузъри. така е то! :-)))

хора като Сорос.

Ами нали се ваксинира с руската ваксина , звездите му говорят.

червеите след американските ваксини

Най-добре ще е активистите освен мнението си за ядрената енергетика, да променят принципната си позиция относно климатичните промени въобще.

В usa е скъпо а този не върви вече,ще говори каквото му се каже,

" "Бъдещите поколения ще се нуждаят от големи количества енергия..." бъдещите поколоения ще трябва да се научат да разполагат възможно най-ефективно с Всички, Земни Ресурси... инак няма да има бъдещи поколения. не знам как не ви стана ясно.

руската проститурка оливър няма собствено мнение! Каквото мисли дребния ботокс от кремль, това мисли и тоя псевдо американец и посредствен режисьор!

Ми него го знае цял свят. А ти кой беше?

И Джак Изкормвача го знае целия свят, гнидо руска! И КО от тва!

чак ми е жал за теб много нещастно човече си майоре

а ти имаш ли ве фатмак? цял живот изпълняваш заповедите на другите по-висши фатмаци от теб, ти даже не можеш и да мислиш, мозъка ти е деградирал и закостенял от цял живот изпълняване на заповеди