Ню Йорк забранява от 2022 г. продажбите на гъши дроб

В щата Калифорния продуктите с гъши дроб са забранени от януари

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ний ша го едем бe.

САЩ: Угояването на животни е жестоко. Също САЩ: Земи тия дронове, ракети и демокрация!

Тук е въпроса : Как Американците ще си поддържат ДЕБЕЛИТЕ ЗАДНИЦИ , когато подобна забрана ще се отнася и за прасета и крави - Какво ще ми ядете тогава , дето сега стековете Ви са по 4 пръста и хамбургерите Ви са тройни ?! Гъшият дроб , НЕ е важен , но със ЗАБРАНИТЕ ВИНАГИ се започва така - Първо с по-незначителни неща и после голямата секира !!!!!

Спокойно ДРУГАРИ - Това НЕ важи за БОГАТАШИТЕ - За нас ВИНАГИ ще има други ''закони'' !!!!!

България е на първите места по приизвеждане на гъши черен дроб (!!) това би трябвало да ни засяга, ако по някаква причина цлята ни индустрия не е обвита в мистерия

Американците карантия не ядат. Белите американци, имам впредвид. Няма да им се отрази кой знае колко. Пък и хуманното отношение към патките е жизнено необходимо за тях. Виж, арабите, сърбите и руснаците са друго нещо, към тях хуманни мерки не се прилагат. И към нас също, ама Бойко мисли различно, и ги одобрява.

Пешооо , Пешоооо , и ти си ПРОЗЗЗ кат Гошо , ама нейсе !!!!

В оригиналната статия е използвана думата нехуманно, а не жестоко.

Поздравления на Ню Йорк! Отворих статията отдавна, но ме грабна работата, може би вече е скрита. Ще напиша, аз какво съм виждал по темата. Бях ремонтирал един възел на трактор на ферма за угояване на гъски някъде в хасковско. Отидох да я закарам и да се запозная с другите фирми наоколо. Влязох вътре. Оказа се, че краката на гъските са заковани за пода, да не се движат и съответно да не хабят енергия. На който обича гъши пастет, да му е вкусно!

Да угояват животните е нехуманно ,но да избиват хората е хуманно.

Пешо чети Дарвин. Той е написал ясно как са произлезли англосаксонците. Примати са. Приличат доста на човека. А най-лошоте екземпляри са изхвърлени от острова в Северна Америка. За тебе незнам какъв си, щото доста понамирисваш на тъмнобял българин. За такива и от ония другите е нямало почивен ден в Освиенцим.

гъските не се угояват а ГУШАТ - насила им се вкарва в гърлото царевица от "ОПЕРАТОР". Насилственото хранене предизвиква ЦИРОЗА на гъшият черен дроб и той расте ....като "деликатес". България е ПЪРВА В света по гушене на гъски и производство на гъши черен дроб. Първа по консумация е Франция.

BRAVO