Няма кой да работи в Германия-търсят се 1.21 милиона работници

Незаетите места в най-голямата европейска икономика счупиха рекорда и вдигнаха заплатите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

така е: Трябват им 1,2 млн. работници Внесоха си 1,5 млн. мигранти за 3-4 години... след едно изречение на Меркел. ОБАЧЕ никой от тези 1,5 милиона сирийци, иракчани, афганци, суданци, либийци и т.н. не ще да работи! Искат само социални помощи. Да им е честита умната политика на Меркел!

Стига фейк нюз-не знаят как да се отърват от кашата в която ги забърка бабата с 2та милиона мигри...и повтарят мантрата ,че им трябвали работници?? БАБАТА В ЗАТВОРА- МИГРИТЕ В АФРИКА!

не само в Германия. Като казвам "бачкатори" имам предвид именно да се бачка 8 плътни часа, по германките разбирания, а не половината време да се клюкарства, хората да се подпира на бюрата или да се скатават. Ето такива бачкатори се търсят, и не само в Германия, ами навсякъде и затова ги няма.

И не само да бачкат яко ,но бъдете сигурни че са на минимална заплата. При толкова висока безработица в ЕС - към 10 % процента защо не отиват да запълнят тези места. Отговора е лесен - както и в Бг , работодателите не желаят да плащат .Това беше и целта да поканят мангалите от Африка -обаче нещата не се получиха - не могат и не искат да бачкат .

не допълни, че повече от 150.000 българри се радват на социални в Германия и то без да работят /май не им се иска!/. Значи има работа, но НЯМА КОЙ!

Ам.. ко стана с безусловния базов минимум????.....дет роботите щяа да бачкат пък ние само да прайм тор...

В Германия, думите "агентура", както и ДС не са лошо нещо...

PEYTSCH

Ужасните навлеци от арабско-африкански произход нахлуват за социални, а не за работа...Но Меркел е...в отпуска....Дано завинаги.

Суперсрочно сам нужни нови чиракороби в ЕС!

Затова 30 000 руснаци годишно напускат кочината от североизток по посока Германия

е че напускат и толкова българи!

Ха сега Меркел да обясни, защо вкара над милион необразовани и диви орки. Защото когато се обясняваше че те няма да работят, а само ще цоцат, друга песен се пееше - щели да се образоват и да започнат да работят. Сега се чуди как да ги разсели по другите държави в ЕС и да се отърве от тях. Не благодаря! В България не ги щем

ако не бяха те сега щяха да са над 2млн.. ама Ганьо не мОе да мисли и да чете.

Който не си е търсил добре платена работа да мълчи. За миячи чинии винаги ще се намери нещо.

Оффф мълчи бе, бастунев, инженери и доктори е вкарала.... Нито един от тези хлебарки не работи, а и от къф зор ...

Да ни плащаш на Меркел заплатата? То си е нейна работа, виж ти да си засдържиш циганите в България че напълниха Германия и Европа. Плямпат!

Засяга ме желанието на бабата да ми натресе орките без да съм ги канил. Колкото до циганите - те са граждани на ЕС, точно както и ти. Щом ти може да си запалиш джапанките и да не живееш в България, значи и те имат същото право. Или след няколко години на запад, вече си усвоил двойните стандарти на "старите демокрации"? За едни може, а за други не?

колко е стара жена ти, писнало ти е от нея и Меркел ти е виновна! Ама те Циганите са не само граждани на Европа а са и на България. За какви двойни стандарти мечтаеш? Не се грижи за чуждите демокрации а си хвани носът ти! Кво значи за теб право? За кое право си въобразяваш. Че твоето и моето право не е някъде в Европа а е в България. Имал право, ха ха.

Идваме

Нямаше ли да се автоматизират нещата и машините да вземат работата на хората ?

Нали ако го направят, първо изнесеното производство ще бъде автоматизирано, т.е. разните заводчета дето са построени в разни дребни държавици като нашата ще го отнесат.