НСИ: С 96 000 са се увеличили безработните от COVID-19

За периода февруари-юли постъпилите на работа от регистрираните в бюрата по труда са близо 122 000 души

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има и доста дето не са регистрирали ,бутахме някак си ,но май е време да се регистрираме

То беше очаквано. Простите скотове с помиярските им мерки трябва да са доволни.

Уш базработицата се стопи! Ама се пък и увеличила! Дрън дрън-ярина. Лаф да става!

Май искате да кажете, че са се увеличили безработните поради епидемията от Ковид-19. За безработни от Ковид още не сме чували.

Какво му пука на Тиквата, нали неговите парчки вървят

На магистралата не вървят ли

Страхотна новина,чужбина ни зове.Изгонихте всички българи.

Ако ви успокоява - не сте сама !

Браво. Продължава юти да си играете на пандемия

Поне в центъра могат да заработят някой лев на протестите и това им стана вече професия. Останалите - "Назад към природата" от Жан-Жак Русо. Ливадки, кокошчици, лучец, компир, доматки, овчици, туй-онуй, каквото Бог дал там и така, няма начин. Тоя на КНСБ-то прогнозира началото на тежка криза. Че досега все леки ли бяха, бе, "защитнико" на онеправданите? Още си пазя неизползван жълт купон за хляб, затова - МЛЪК!!!

Само толкова?! Важното е, че ЩАБните тулупи си иприбирак яките пачки, дупеклати и правителство - също, затова ви страхуват непрекъснато, инак овцете ще се осъзнаят и ще спре гювича з хунтата!

Май се изпразни

Имам частен бизнес и от март, когато почна всичко не съм затварял, но оборотите тотално надолу демек работиш на загуба, не съм нито аптека нито хранителен магазин!!! Много други са по същия начин, тоест ще стане тотална безработица,защото и много фирми ще фалират!!!

Да се чете "С 96000 са се увеличили безработните поради мерките на правителствата"

Да, ама Мутафчийски и Кунчев отидоха на почивка в Гърция. На тях си им беше добре. Тяхната заплата не е спряла.

а ти седя на дивана с пуканки и не се печеше на стола всеки ден по два пъти...

Това е само официалната статистика. До зимата ще трябва да разрешат всеки да притежава огнестрелно оръжие без досадни процедури т.к. тези гладните живи ще ни изядат!!!

И какво като са досадни процедурите? Даже отдавна не са и толкова досадни, колкото си мислиш. Обаче, в живота доста неща са досадни, но трябва да се свършат. Няма нищо невъзможно в изваждането на разрешително. Даже в изваждането на токава с много редове в приложението, в които пише различни инструменти.

Мдам... Прост ганьо.

На есен 500 000 :) Да видим тогава маски, дистанция и дезинфектанти как се ядат! Правете си сметката, че безработните до около Нова Година ще получават помощи :) После ще влизат по домовете ни още докато вечеряме....

Лошо! Като добавим и ПЕРМАНЕНТНО безработните 1 000 000 циганина.

Зимата ше ми ядете чувалчетата. Ха ха ха.

Ако това, което ни представяте като информация, е вярно, значи ни правят на пълни малоумници. Около 300 смъртни случая, при това не се знае дали причината е този вирус, са причина са оставането без работа на толкова много хора. Целта на тази истерия с вируса явно е друга. На хората наистина им омръзна от манипулативното и изкривено представяне на фактите от медиите и политиците и затова вече са и на площата...

Това го говоря от ден първи, но за мишока българин беше важно да се скрие и по български да се приведе, наведе да мине бурята, да спаси кирливата кожичка поотделно и не се замисляха как ще се отрази глобално на икономиката и обществото цялат истерия и паника. Въпроса е, че вече е късно да се върнат нещата, защото и целия свят полудя покрай този в крайна сметка както казват всички лек за каране вирус и са нанесени непоправими вреди. Точката за връщане назад е премината.

Как един не дойде на село, да пита за работа?

При положение, че този процес е финансово стимулиран от държавата, би било странно ако нямаше резултат. Всеки сам да се сеща, колко лесно се управляват процесите в държавата, когато има пари за харчене.

Да бе да, как така 96 000? Нали министъра-слънце Горанов каза максимум 10-15000? Как така сега 96 000? Кой лъже?