Новият министър подхваща цените на здравните услуги в морските курорти

Министерството на туризма започва работа по проектозакон за единна браншова организация в сектора

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Резултата е ясен - всеки да се оправя, кой както може, както до сега. Иначе даваш пари на някакви смешници, които само си мислят, че са доктори.

Не трябват лекари.Един фелшер и/или 1 сестра.Да не правят операции.У Щатите няма никъде лекари по плажовете, само един вид техните фелшери.Само тук лекари, че с по 2 и 3 специалности.Ще присаждат крак , ако се порежеш. Мани, мани.Селски тарикати.Ще изгонят плажуващите и местните с кво ша купят на унуката 200 квадрата апартамент у София да учи у НБУ-платено. За съжаление лекар у нас стана мръсна дума .И никой не е виновен освен самите лекари. Преди 30-40 години съвсем не беше така.

Мръсна дума е "простак неграмотен", като теб!

Я пак? Това са частни болници и сами определят цените си! Стига популизъм! Идиоти! Нищо не можете да им направите!

Нали заради това си има туристически медицински застраховки? Ходи да ти зашият или лепят една рана в Бодрум, Белек, Хургада или Шарм Ал Шейх и тогава ще си говорим за цените на здравните услуги. Нарочно давам по-евтини дестинации за пример.

Ма на морето 60% са българи, за кви медицински застраховки плещите.На вас мечтата ви е да се спъне някой англичанин и да му превържете крака за 200 долара, пък било то и чрез застраховката.На първа линия трябва държавна клиника/пункт(за българите), щото са най-много и щото са БЪЛГАРИ и да се обслужват безплатно(които имат застраховки)..Чужденците по-назад.

Нали сме пазарна икономика бе Какво има да подхващат тия комунистически стари динозаври извадени от нафталина

И какво като отидат в чужбина.ШифеОрите като избягаха на запад, тук камионите да не са на автопилот.Къде ще намерят такова крадене и източване на касата като у нас.Плашат прасето с помия и ..ката с ..ур.Айде нема нужда. Дъртите лекари не допускат младите, за да не им бъркат игрите.Затова младите бягат на запад-защото тук свободни места само у Трън, Кочериново, Долно Уйново и то за 900 лева плюс едно прасе за коледа от кмета. Вие май все още си мислите , че българите ядат доматите с коловете и се бръснат с мотиките. Аз лично си пърля брадата с бензинова лампа, не се бръсна.

Като отидат в чужбина идиот такъв няма да има никой да отидеш нито в спешното нито ще имаш личен лекар Нито квалифициран хирург Аман от тъпи идиоти плоско мозъчни с две клетки

Министърът на туризма подхваща цените на здравните услуги по морето.А министърът на здравеопазването подхваща цените на чадърите. Мунчовци!

някаква укромастия не може да си плати за лечение на сифилиса не означава, че някой може да каже на доктора колко пари да иска! да си правят застраховки!

аман от комсомолци! какво ще погваш бе дебил?! това са частни фирми.

Ходи на запад да видиш какви са цените Това са предизборни ходове и машинации

Като почнеш да намаляваш цените на лекарите Те заминават за чужбина Това е толкова глупаво колкото по-глупаво не може да се измисли това са шест години тежко учене още пет години специализация постоянни колоквиуми изпити от сутрин до вечер слушаш за урина лай на гърлени секрети и други такива подобни Казвам го от личен опит като дете на лекар с 60 години трудов стаж след като почнете да сваляте цените на лекарите и учителите нищо добро не чака България същински комунистически похват уравниловка и като следствие дефицит

Игла против тетанус - 120лв. Вадене на кърлеж - 100лв

Кой за каквото учил.Теб питаме ли те колко изкарваш от тролене?