Нови банкови такси има от днес

Поскъпва тегленето на пари от банкомат на друга банка, както и тегленето в брой от банков офис

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Доколкото разбрах от друг сайт (не от дир.бг) става дума за сметката за основни платежни операции, което ако е вярно значи, че промените засягат много малко хора.

Печалба на година са малко! Да съжалим банкерите и да им дадем 5млрд.! Хора сме все пак, нали!

Томас Джеферсън, четвърти президент на САЩ: Банките за нашите свободи са по-опасни от която и да е чужда армия. Ако позволим на частните банки да завземат властта, скоро след това те ще откраднат от гражданите на америка континента, който те са завоювали. Мъдър е бил Томас Джеферсън.

Такса за дишане и изпикаване няма ли скоро да се въведе??? В коя държава в ЕС( и не само там) се взима така за откриване на банкова сметка и месечна такса за "поддръжка" на карта ? Аз не съм плащала такива такси за сметката и картата ми преди 5години в бивша страна от ЕС? Да не споменавам пък за лихвите на бг банките

Кой ти мисли за човека всеки гледа как да одере себе подобния.

Отворете някой саит на българска банка. Потърсете какви са им таксите. Това си е цяла книжка. Само "съдържанието" е около 3 страници!!! Таксите така са разбити подробно, че за обикновения човек е невъзможно да се ориентира. Не е оставен почти никакъв или никакъв шанс да правиш нещо без да ти вземат таксичка. Е, за добър ден и довиждане няма такса.

Аз пари в българска банка не държа. На запад много от тези "услуги" са безплатни. Спрях ползването на българска банка след като веднъж платих такса за да си взема моите си пари. И понеже бяха във валута и нямаха, та взех само половината. След седмица отивам за другата половина и ... таксата вече двойна. Е, ще почакат да им дам пари, ама другия път.

И кво - ако отида да си взема моите си пари от банката на която съм и дал да ги пази - такса, а? Май нещо банката използва моите пари за да съществува и да ме прави на маймуна.

И като се наговорят банките за цените, какво ми дреме колко ще са средните цени, когато те няма да са реални, а ще са уговорени. И какво ме грее, както правилно вече е отбелязано в коментар, че еднократните такси са намалени, като периодичните са увеличени и след година ще са ме остригали повече?

БНБ: Намалихме цените на еднократните банкови услуги, но за сметка на това увеличихме цените на периодичните.

Не е нужно да стреляме в небето. Друг е виновен за това, че ни стрижат безнаказано. Този, който яде баницата няма вина, а този който му я дава. Всички се сещате за кого става дума.

Кръвопийци - не стига, че направиха да не можеш и да пръднеш без да заплатиш банкова такса, ами и гордо се хвалят колко печалба били отчели на година. А банковият надзор на БНБ го видяхме в действие и го платихме от нашия джоб!

и за банковия надзор на БНБ над КТБ и то как само още и ще плачем и ще плащаме!