17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ричи от Мадан ще стане ли скоро милиардер? Или поне милионер?

Какво означава милионер? Има над 1 милион долара в брой или е оценен да има над 1 милион активи - като къща например? Преди време една друга банка - Джей Пи Морган ако не се лъжа - направи подобен анализ. Но те разделиха милионерите на 2 групи...тези които имат акиви за $1 милион или повече (често хора чиято собственост като къщата в която живеят е оценена на толкова или повече) или наистина милионер милионер. Да имаш 1 милион в брой е едно, да имаш къща за 1 милион е друго, и да имаш къща за 1 милион и още един милион в брой или поне в лесно кивидни активи е съвсем друго, и нещо много по различно ако имаш $10 милиона в лесно ликвидни активи. Истинските милионери...над $5 милиона в лесно ликвидни активи са значително по малко....горе долу малко над 10 милиона човека в целият свят. Населението е 7 милиарда което прави тези 10 милиона към едно 0.1% от човешкото население. Ако събереш цялото човешко население в един град и излезеш на улицата, едва 1 на всеки 1000 с които се разминеш ще бъде милионер.

И аз съм милионер,ама в рубли хахахахахаха

Е п ато всеки с шест апартамента е милионер бе! И това в БГ не е нищо особено. Важното е само да имаш правилната тъща. Остналото са подробности.

... В Китай има нови 186 000 милиона, ... Това е 186 000 000 000 (или 186 милиарда) какво ...? Питам понеже в предното изречение става въпрос за милионери (хора), а не за милиони (пари).

Учудващо малко като се има предвид скоростта с която частната структура "Федерален резерв" печата доларови банкноти... Въпросът е какво може да се купува с тази инфлационна валута? И дали с течение на времето тя се обезценява по-бързо от дивидентите, които носи. Ей това са по-съществените въпроси.

Всичко зависи от това колко скоро ще си епилира и избели второто "аз", с което завършва гърба му. Както се казва - всичко е в неговите ръце, зависи само от него. Преатели да помагат в този му грандиозен проект да стане милионер винаги ще намери. Аз съм първият!

Ние тук повечето сме милиардери

чети внимателно плосък шорошораст - милионери В ДОЛАРИ...

Въпроса е тотално кретенски, щото с тази "инфлационна валута" може да се купи всичко. Включително и с 1 долар могат да се купят 66 "неинфлационни" рубли. Колкото и бързо да се обезценява долара, очевАдно рублата се обезценява доста по-бързо, както и иранските риали и венецуелските боливари, че дори и китайските юани.

Чети, путлераст, ние сме милиардери в нашата си валута, а не в тоалетни хартии като доларите

През йуха ми е в каква валута сте милиардери "вие". И в тоалетна хартия да сте , все там. Гаранцията, че кълвеш на шорошораст показва, че ни си никакъв милионер, дори и в седи (валутата на Гана). Ти си еманация на двуполюсния платен модел орки. Щом някой те напада, значи е от другия лагер... Отчайващ елементаризъм.

Забрави Севернокорейския вон.

Те ако продължават да печатат с тая скорост скоро тоалетната хартия ще е по скъпа от $