Нови 117 депозитни милионери през 2019 г.

Най-голям продължава да бъде броят на потребителските банкови депозити в размер до хиляда лева - 5,846 милиона броя

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Крал си много пари, с които си купил една дузина жилища, когато цените им са били ниски. Когато цените им на пазара стигнат най високите си стойности, както сега, ги продават. Така инвестираните крадени пари се умножават до няколко милиончета. Точно тия изкуствено надувани имотни балони са добре дошли за спекулантите с повечко пари, придобили ги по незаконен начин. Друг е въпроса, че ако им се потърси сметка за доказване на придобиване, тия имоти ще бъда конфискувани в полза на държавата, но при положение, че всички институции са се сраснали с мафията, това не се случва. Подгониха само няколко богаташчета, но само тия неудобните на управляващите, които проявиха апетит към техните милиардчета да отидат от един джоб в друг, в тоя на кукловодите.

Каквото и да си кажем ще е малко! НО има една истина добре пазена от правителството а то е че идва яка деноминация и обезценяване на българския лев не ми вярвайте ваша си работа но ще стопът на хората парите и то с помоща на банките а дори да искате да си ги изтеглите в момента вижте какво ще ви кажат и колко ще ви вземат от парите заради това че искате да си изтеглите вашите си пари! Във момента по умните теглят и сменят във чужда валута . ТОВА НИКОЙ НЯМА ДА ГО ПОТВЪРДИ ОСОБЕННО БАНКИТЕ но е истина!

Със сигурност не са ги изкарали с работа тези пари. Там се обособяват 3 категории - 1. Реститути - скручове, 2. "Бизнесмени", правещи тези депозити за замазване на очичките на органите, 3. 1%, който по някакво щастливо стечение на обстоятелството ги е изкарал, я с игра на борсата, я с някой бърз удар от продажба на имоти.

прукоратурата да погледне 107 депоэитни милионери в банките и 12 милиардери в БЪЛГАРИЯ колко км канал са иэкопали и колко данаци са платили на държавата