Нинова свика търговските ни аташета от цял свят и им постави нови задачи

Вицепремиерът разпореди търговските представители да изготвят всеки месец анализ на ситуацията в държавата, в която работят

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Си взимат паричките и си гледат живота без да ги е грижа за търговските връзки и икономика.като оставите ни служби вкл. Разузнаване. Те са като на курорт в чужбина. Трябва да си заработва заплатите.

А свръхпечалбите на банките и зърнарите няма ли да обложите? Локойл докога ще работи без да плаща данъци?

търговските представители да изготвят всеки месец анализ на ситуацията в държавата, в която работят. Той ще трябва да включва информация за икономическата и социална среда, антикризисните мерки и решения на правителствата, които касаят геополитически въпроси за ЕС и България Don't be fooled to think that Mrs Ninova is patriot. This is information which going to facilitate president Putin and Russia in its hybrid war against unfriendly countries.

"На този етап сме заявили да бъдем изключени от списъка за ембарго върху вноса на петрол от Русия, ако това не бъде одобрено от ЕК, ще наложим вето. Не сме готови на 100% с алтернативните доставки, но работим по тях. " Баба Урсула в последната си реч каза, че 3 страни са против ембаргото на руския петрол, България не я спомена. Значи пак ни излъгаха. Ние нямаме нужда от помощ, защото Киро шантажа ще открие сметка в рубли в Газпром, и руснаците ще пуснат отново газта. Още утре! И двата кораба с втечнена газ си ги задръжте, не ни трябват, защото много замърсява природата! Искаме си евтината руска газ по газопроводите! Газта да се плаща по схемата на Газпром, и няма проблем. Няма смисъл да се мъкнат до Вашингтон да харчат парите на данъкоплатците. Ако искат да се разхождат, да си плащат със собствени средства. И Киро шантажа, внимавай какво ще говориш, да не забъркаш пак някоя каша, антибългарска. С нетърпение чакаме оставката ти, а ти все още се правиш на лидер. Що за гьонсурат си ти, заедно с другите клоуни? След като Русия спря газта за Полша, тя започна да купува пак руска газ, но с реверс от Германия. След като спряха газта и на Германия, Полша започна да купува пак руска газ от Италия и Франция с виртуален реверс. По последна информация 20 страни от ЕС са си открили сметки в рубли към Газпром, а 4 от тях вече са извършили плащанията в рубли. Така че единствено България е без газ и алтернатива в момента. Втечнения газ, който споменават, е скъп, и силно замърсява природата, така че не е за предпочитане. Турците, гърците също купуват руска газ, но ако решат да ни дадат от нея, ще е с надценки. Така че единствения разумен вариант е Кики и Кокорчо да се извинят на Путин, и светкавично да открият сметка в рубли към Газпром. И проблемът е решен. Путин каза, че ако се извърши плащане, ще пусне отново газта. Това е най добре за народа, а ако американските подлоги и еврогейове не го направят спешно, да се разкарат, следващите ще го направят. И отделно има разходи за доставката на американска газ, която допълнително замърсява природата.

Има конферентни връзки и ала бала , ама какво им дреме....... още една командировка до родината си да напълнят дисагите с буркани...Тя, мисирката ги викнала да им каже..... щото те са малоумни и не могат да четат.

"Изпращаме ви новия регистър на индустриалните зони, който изготвихме. " А новите цени на индустриалния ток дали им е изпратила? Дано да е била хитра и да не е, защото само луд може да инвестира в България ако ги знае.

да им каже къде да превеждат паричките и