17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този малоумник още ли го показвате? Той продаде навремето БТК за жълти стотинки, а сега се прави на чист. Само почивната база на ко панията струваше мнпго повече. А да не говорим за подземноте трасета, от които сега Виваком печели много. Мръсно Варненско крадливо педерасче.

Ти си корумпиран

Абе млъкни бе недуразумение крадливо, кой те пита тебе и откъде накъде акъл даваш???

Привърженици на инфлацията(ограбването)

На баба ти фърчилото Слави може да пее чалга и до там

Хаиде бе Кирчо вземете си я Обещаите и пост на селска кметица по Кюстендилско а после я заебете у сред поле без никакъв пост, Тя горката освен да пее знае и да кудкудяка

Добре че няма и няма да има

Ако имаше правителство на Слави.... Ами точно затова няма! И няма да има.

Долен ГНОМ

Къш бе мъник,продаде БТК за жълти стотинки,НЕЩАСТНИК

Ако баба му имаше дръжка, щеше да е мъжка.

Не мога да го разбера Ники Василев, за какво му беше да се бута за премиер? Че то остана ли нещо за крадене и не му ли стига комисионната дето прибра за БТК?

Правителство с 65 депутати. Айде не. ИТН отиват в историята на тези избори.

Бюджетен ястреб се имаш . По скоро си крадлива сврака .

Скрий се ма жабо.

Гологлавите талибани начело с аятолах Слави ще залязат преди да са изгряли.

Човек, който подкрепя плоския данък е малоумен или крадец-няма нормална държава с плосък данък.Там ,където се краде законно има плосък данък, който естествено е в полза на олигархиятя и мафията.

Придължава да генерира идеи. Ей така като си стои!

се появяваш и учинфолеца ще е 10%

Актуализацията на бюджета подари 60 милиона лева на групировката ТИМ. Нарекоха го помощ за авиопревозвачите. Те всичките са собственост на ТИМ.

Николайчо да ти обясня защо беше добре да се актуализира бюджета и увеличат пенсиите: 1; Пенсионерите живеят ужасно беден живот. 2: Тия пари които отиват за пенсии щяха да ни ги вземат американците и да отидат за въоръжаване. По добре хляб отколкото бомби!–

Много си тъп! Толкова си тъп, че няма к’во да ти обяснявам, защото няма да разбереш.

А ти, брат'чед, си толко' "умен", че и Боко Тъпото да ти обяснява, пак няма да разбереш....

Ники Маус търси внимание хахахах

имахме работеща правосъдна система, този човек вече щеше да е излежал половината от присъдата !

Едно време беше лакей на Симеон и се обръщаше към него с “ваше величестео”, сега е лакей на Славчо. Явно му харесва рази роля.

То хубу,ама никой не те иска за премиер. Дори партията, която те издигна беше с ясното съзнание, че няма да бъдеш премиер. Направиха се за малко на десни, но с подкрепата за Радев ясно заявяват, че са част от бившите комунета.

Хубаво. Сега обяснете защо подкрепяте президента?

мподкрепяш ама Слави ти клъцна крилата преди да влезеш за гласуване Това беше огромна идиотщина.

Ти помниш ли как целукпният ДБ идиотизъм изригна? Какъв рев бе.. какво чудо.. Май ти е къс акъла?

Тоя сам се пита и си отговаря

ПиснАло ни е от скелетите в гардероба!!!

Абе то дребното царско юпи ги разбира тия работи

крадец.съд и затвор за този и за Симо,наречен цар....

Този още не е разбрал как сценаристите го използваха като снимка на Титаник.. сега НДСВ остатъците само могат да подсмърчат ни гледат властта през крив макарон

При нулеви данъчни ставки и >10% инфлация сега е момента да се взимат заеми. Стига да не се крадат парите а да се строи нещо дългосрочно. Затова единствено Борисов беше направил правилното и беше осигурил парите за Хемус.

Въй

Има ли смисъл да коментираме хора, които ще подкрепят зеления чорап за още един мандат. Тоя не знам какво трябва да стане за дапризнае грешка ... като някакъв диктатор който на инат е готов да създаде гражданска война. Пример с измамника за шеф на НАП въпреки конкретните доказателства, че е ощетил държавата с повече от милион и половина просто не го маха. Втори пример с гражданството. Като става ясно че има питане до конституционния съд и няма как решението да е различно въз основа на фактите освен че има нарушение на конституцията ти да се правиш на хитрец знаейки че решението ще се забави и да си правиш оглушки. Примери много и с хората на черепа в МВР и партенките на Рашков и останалите министри и говоренето срещу абсолютно валидни решения на съда. Да не говорим, че не прави разлика между етнос и гражданство и си играе с етническия мир политически игрички. ТА КОЙ ИДИОТ МОЖЕ ДА ПРОДЪЛЖАВА ДА ПОДКРЕПЯ ТОЗИ САМОЗАБРАВИЛ СЕ ЗЕЛЕН ЧОРАП НЕСПАЗВАЩ ЕЛЕМЕНТАРНИ НОРМИ?!

Зеления чорап, както крадците от герб го наричате, виебаптктамйна

Нали виждаш, по минусите, които са ти нацъкали, колко много идиоти има. В частност, написалия "мнение" Хъ е един от тях.

Ники Маус, ходи да успокояваш Постната пица. Не ти е работа да обсъждаш бюджета.

Никиту, тъпа кратуно, спри да бръщолевиш бе, нанесе толкова непоправими щети преди години, и сега тотал срина имиджа на ИТН. Спри, тъпа главо..

Ако майка ти беше мъж нямаше да ни занимаваш с тъпизми , ама ......

Ако Клоуна имаше топки, но той всъщност ги беше дал под наем на Мунчо. Дори само да беше оставил да се прогласува предложението, което разбира се щеше да загуби, щеше да излезе достойно от ситуацията. Но той дори и затова нямаше куража. Емоционално нестабилен за водач на партия и лесен за манипулиране актьор. Мунчо и престъпната харвардска група го смачкаха.

Служебното правителство може и да не внесе в Европейската комисия Националния план за възстановяване и устойчивост, без който страната няма как да получи 12.6 млрд. лв. от ЕС за борба с последиците от пандемията от Covid-19. Причината е появилата се тежка пречка пред внасянето на документа – изискването на ЕК за записване на дата и график за затваряне на всички въглищни централи в страната. Това стана ясно от изявление в интервю за bTV на вицепремиера по европейските средства Атанас Пеканов. На покана да отговори с "да" или "не" на въпроса дали ще внесе плана в Брюксел в следващите 2-3 месеца, докато е министър, Пеканов отговори: "Зависи". Според него България трябва да избере дали да се откаже от парите за възстановяване, което според него е лошо решение, или спешно да ревизира плана, така че да запише в него график и план за закриване на централите и трансформация на засегнатите региони. Пеканов в момента се е нагърбил с втората задача. По думите на Пеканов ЕК "с рязък тон" настоява за редакция на плана, без която България вероятно няма да получи одобрение. Вицепремиерът каза още, че европейските институции очевидно не разбират колко е трудно на едно служебно правителство да вземе подобно дългосрочно решение.

Парите за възстановяване са само заем. Дългосрочен, но заем. И то с условия, които са не изпълними. Единствено добър е за страните, които го дават : Швеция, Финландия, Норвегия, Германия, Полша частично. Те действително печелят. Но условията за това взимане са да останем без електроенергия, а за следващото без коли, т.е. без транспорт. Този заем просто не трябва да се взима. Трябва да се стабилизира лева и да се издържи. За съжаление харвардската разбойнически шайка иска да вземе парите и да се чупи.