Нидерландски животновъди протестират срещу мерките за намаляване на парниковите емисии

Фермерите в бранша са много силни заради голямото му значение за икономиката на страната

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Светът се управлява от олигофрени, е това трябва да се промени, парниковите емисии сами ще се орегулират.

ми те си се регулират! вече около 4 000 000 000 години!

Не само да намлят протеините в храната, а животните да минат само на естествена паша. Колкото дадат, толкова. Вредно е за животните да се тъпчат, вредно е и за хората да се тъпчат. Когато храната поскъпне и стане по-качествена, ще се научим да се храним нормално, да не дебелеем, да не се разболяваме и да не плачем, че няма средства в здравната система, за да лекува болестите, повечето от които са от преяждане. Да забранят и на американци, бразилци, аржентинци и др. да внасят месо от изкуствено хранени животни.

ми те не внасят бе! изнасят! яж протеини, че съвсем ще щурнеш!

УБИВАЙ

Борим само следствията - не причините! Основната причина е самия икономически модел, който или трябва постоянно да расте, или се срутва! Ние не знаем какъв е баланса човек-ресурси за да има устойчивост. Никой не казва колко хора как и къде могат да живеят в хармония. Например даден град - толкова хора са оптимума. Ние не знаем баланс и хармония в нищо!

а останалите какво да ви правим? тия дето сте в излишъск? да ви трепем,да ви давим, или да ви горим в цим? или незнаиш че тоава е пробвано, и то неведнаж???

може и да ви е странно, но кравите са най-големия 'производител' на въглероден диоксид сред животните. над 10 пъти отделяното от човек

хич не е странно, и всеки средноинтелигентен човек го знае! знае се също, че преди век само в африка е имало повече чифтокопитни от колкото сега говеда във всички ферми по света