17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Унгарският депутат дето са до КЛЕЦАЛИ 20 ДУШИ отзад вече е НЕЗАВИСИМ. Готов за Шеф на органа.

От 30г.в България няма Съдебна система и затова няма нищо ,което да работи по правила.В България престъпниците живеят добре за тях има всичко и то е напълно безплатно,те не плащат дори реални данъци ,но се радват на всичко.Това ЕС е само донор на пари точно за тези престъпници,а България тъне в мизерия и кал.Сега и в пандемията нещата са тотално сбъркани,хората умират ,но на никой не му пука затова.България вече е неспасяема,скоро ще изчезне от картата.

Хайде поредните "независими експерти". Ще им дадете пожизнен мандат като на съдия в САЩ ли ? Щото иначе първо ще гледат кой им плаща тлъстите заплати и бонуси за синекруната длъжност и какво очаква от тях. Ама ако речем наистина да ги направим независими, то по-какъв критерий ще ги избираме ? Експерти по какво точно трябва да бъдат и как ще се оценява това ?

Вероятно ще трябва дя бъдат експерти по международно право, но явно хора като теб смятат че трябва да бъдат преди всичко "независими", каквото и да значи това понятие. По тази логика, експертите трябва да се набират измежду клошарите обитаващи под мостовете и в изоставени къщи - на тях никой не им плаща и са относително независими. Казвам относително, защото те преди всичко са гладни, неизкъпани и брадясали и нямат пари, а това евентуално ги прави зависими от другите, които разполагат от изброените неща в излишък.

Представям си какво крадене ще падне.....