17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Фабриката, в която работят 388 души ..... влезе на румънския пазар през 1995 г., като има общо 900 служители в страната. 380 работят - 900 служат на фирмата. нормално е да нямат печалба. :-) дори 900 да работят, а 380 да са служителите/зяпачи пак е много и води към фалит.

Това е най-добрата работа. Получих първия месец € 27936 за работа 3 часа на ден. Започнах преди четири месеца и веднага взех вкъщи поне 7645 евро до 9264 евро на седмица. Не мога да повярвам колко е лесно, след като го изпробвах. Потенциалът с това е безкраен. Това е което правя....>>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6­.­c­o­m

Що за изпаднал дебил трябва да си, за да пишеш постове и да ти плащат по $0.004?

може ли повече информация?

системата е пирамида. единсвения начин да почнеш да правиш пари е ако успееш да убедиш 1000 човека да влязат и да почнат да цъкат на реклами, гледат клипове или каквато там простотия искат рекламодателите. за най ниското ниво - на което ще започнеш ще получаваш 0.001-0.005$...ако не можеш да си намериш работа - тогава си цъкай. но не прави услуга да ползваш линка който тоя идиот ще ти даде - поне да не си в неговата структура

и не е премахнат от модериращата персона?

Трият коментари по същество а оставят спам и цинизми.

Същото направиха румънците със завода за олио в Добрич, който прозвеждаше марката "Калиакра", а хората останаха без работа!От доста години тази изконна българска марка се произвежда в румъния, а не в България и аз спрях да купувам продуктите на тази марка!

това в Русия не может да стане!

V Shokoladovite izdelia na Nestle u nas se izpolzva masovo palmovo maslo vkl. i vaflite. Neka darzhavata ni da pregleda dogovorite s tazi kompania i da se vidi dali izpalniavat investicionnite si namerenia ili ne

Може да не спазват лиценза, и Кока Кола беше в Гърция и Румъния, но се върна в България, дори в Гърция е имало протести с огромни надписи, които месеци наред се разпъвали в Атина: Не купувайте българската Кока Кола!

В Гърцуя кока - кола продуктите са с гръцки надписи, а вкуса на всичките им коли е много различен от тези у нас. В Гърция има и Кока Кола Стевия, тук не !

Хайде сега, тук във всяко сло има Кока-Кола Ракия! Няма българгаска маза без бутилка от това!

Да се махат и от България. Най-смотаната фирма в която съм работил. Високи цени за съмнително качество. Много работа за смешни пари. А меринджейте си сменят служебните коли на всеки 6-8 месеца с по-нови. Източиха и продадоха сладоледите, закриха базите, продадоха всичко каквото можеше да се продаде, а каквото не може го откраднаха. щщд

работи на българския пазар от 1994 г., когато придоби бившия завод "Малчика" в София, където в момента се произвеждат различни продукти - шоколад, захарни изделия, бисквити. През 2006 г. швейцарската компания купи и сладоледената фабрика във Варна.

“Нестле“ закрива фабриката си в Румъния В България даже не се опитват и да откриват.

Те си имат фабрика в България от много време. Е София на бул. Европа. От там все направо и я занасят и нея в Унгария. В България заплатите станаха вече доста високи и в комбинация с ниска производителност не е изключено и фабриката в София също да бъде затворена.

Що си показваш толковаявно незнанието и тъпотията бе Петров?