Не секват караниците между Лондон и Брюксел: Ето защо

Великобритания и ЕС продължават да спорят във връзка с Брекзит - и ако преговорите не сполучат, има опасност дори от тотална търговска война

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Повечето коментирали не са прочели статията, а и след сто години няма да научат къде е Ирландия, къде е Сев. Ирландия, къде е Великобритания, Обединено Кралство и т.н. Брекзит може да си работи, но протоколът за Сев. Ирландия, с който се съгласи и подписа Борис Джонсън, създава недоволство у юнионистите в Северна Ирландия, вече и Джонсън се отказва и изнудва. Не се занимавайте, това ще продължи още години, накрая юнионистите ще клекнат. Те и нямат предложение или решение, само мрънкат и изнудват.

В Лондон съм за няколко дни. Горива има във всички бензиностанции. Супермаркетите им са претъпкани от стоки. Нищо не им липсва след Брекзит. Само евтините работници от България и Румъния са понамалели защото не могат да работят тука вече, което пък е увеличило заплатите в туризма, строителство, транспорт...с около 30% . Шофьорите са на 4 до 8000 лири месечно, общаците по строежите на 15лири на час,всички заплати са скочили. Брекзит работи.

Ти колко си тъп не е истина... Брекзит не работи и никога няма да проработи. Англичаните сега жънат това, което сами си посяха и никой не им е виновен. Има недостиг на горива и това е факт, а в супермаркетите всичката минерална вода и хляб са изкупени и всичко това именно в Лондон. Какво ми говориш ти, нямам представа. Всички тези проблеми са само началото на последиците от този смотан Брекзит, от който абсолютно никой няма нужда, особено във времената, в които живеем.

Паунда се стабилизира на нива отпреди брексита и това говори в полза на твърдението, че Брексита работи! Следва Полксит... Хунгариксит...Италиксит и т. н.

Ми, кажи му на Фараж, че работи, щото му блъснаха колата докато беше обикалял да търси бензин. :)

Пък коглета Матт от Лондон друго разправя, но пък що да не ти повярвам на тебе?

Къде се дяна онова руско мекере - централната фигура в Брекзит - Найджъл Фараж? Изчезна като бензина!

Изчезна, защото не може да хди спокойно по улиците, заради "щастливите" граждани... Лъжата "Брекзит" изглежда прекрасна, само докато още не се е случила - после лъсва и всички остават без думи...

ДА ИМ ИМАМЕ ПРОБЛЕМИТЕ “Войната на наденичките” е от имане, не от нямане. Не ги мислете. Те там се карат от векове. А колкото до чиновниците в Брюксел, очаквам в най-скоро време да ги набият. Непонятно е как страни с хилядолетни държавни традиции, допускат някой си тиквеник в Брюксел да им дава указания. Прави са американците, Европейският Съветски съюз, поне в тая форма няма да го бъде…

Както "янките", така и "морзилките" не са щастливи, разбира се, че Европейският съюз, въпреки всичко, работи и е силен фактор, за разлика от която и да било самостоятелна европейска държава. И на САЩ и на СССР (Русия) им харесваше много повече да разделят европейските държави и да ги контролират на два противопоставящи се "блока", в максимална степен, с постоянно насъскване, вместо сътрудничесто (като нормални съседни европейски държави). Разберете, както руските тролове, така и американските, постоянно подклаждат негативизъм към обединена Европа. Уж било много лошо да имамем общи институции и колко по-хубаво е всяка държава да бъде само за себе си и да има различна външна политика, васална на САЩ или на Русия.

ЕС защитава и ще защитава докрай интересите на Ирландия и това е правилно. След още няколко години преговори, номера и изнудвания, юнионистите в Сев. Ирландия ще трябва да се примирят. И без това са писнали на всички.

За всичко са виновни корумпираните, декадентни и некадърни бюрократи от брюк.селската хунта.

и с полша чехия унгария и над! брюксел са за обесване и разтуране

Я да ви Отворя Капандурата от Лондон !!! Нахпед са Те Англичаните това дето пишат че са зле е Театър !! Целта им е Да няма Евро !!! и на Тях и на Техните Ученици Американците Само Дано е Преди 2024 та да си запазим Лева !!!

Много им надничаме в двора на англичаните, по - добре да си погледнем в нашия български двор, където положението е трагично

Всъщност една икономическа война ще им дойде добре, без това прекалено висока покупателна способност имат с пачатането на хартиени паунди наволя.

Ако оня с мустаките не беше луд , сега пред сградата на Темза разните му там лордове щяха да седят пред едно сандъче с бои и да лъскат ботушите на гордите окупатори.

Избрани мисли на Чърчил > - Има един народ от конекрадци там след Дунава .... - Бомбардировките над София ще престанат, когато земята на българите става само за поле за отглеждане на картофи ..... А честит Брекзит и дано дяволската ви Империя се продъни в АДА.

Да не забравяме безпричинните бомбардировки над София заради прищявките на оня алкохолик и наркоман от Лондон, дето и Рузвелт не е могъл да усмири.

Вън на англичаните от Европа . Това беше тяхно желание ! Никакви компромиси! Ясно че тяхната икономика отива в ямата а сега искат да повлекат с тях и Европа . Никакви разговори с лудия Борис !!!

Желая им всичко най-лошо на англичаните.. Ние точно, не сме видели нищо добро от тях, Те бяха най големите притивници на Сан Стефанска България и на мечтата ни за национално обединение.Да го духат!

Точно Англия подкрепя Съединението на България и спира Турция да ни нападне, както е искала пък Русия. Като не успя с Турция Русия насъска Сърбия да го направи. Та айде тъпаците да не плямпате глупости кой какво никога не бил направил.

Ти коя история си чел авраме. На тази написаната в Истанбул ли???

Какво нападание от страна на Турция след Съединението бе, умнико!Ходил ли си на училище изобщо. Обединяват се две васални на Турция формации княжество България и Източна Румелия, така че .. не й е много зор.Ми ти колко трябва да си изкривил, за да се опитваш точно Англия да изкараш наш благодетел?

Абсолютно прав е Дада . Прочетете малко история ,различна от марксистката историография …

mm

Слънцето не залязва над Британската империя, но вече не са това което бяха.

Ингилизите яко настъпиха мотиката с Брекзит, а Борко трябва да го тричат от Биг бен, майна!

Тоя на снимката е с турски корени...пълно е с индийци(цигани) и араби в UK. Миризливи,мързеливи пияндета! Първи подлоги са на USA. Да не забравяме как Чърчил като е бомбандирал София-е казал,че тук ще сее картофи.

Не ме интересува

Потъва със страшна сила.

Големи лумпени са всички ,които се кахърят за англичаните.Не виждат ,че собствената им къща гори и кризата набира бясна скорост ,но англичаните та англичаните