Не чак толкова "белисимо": Италия е изправена пред опасността от рецесия и трудни решения

Въпреки слънчевия оптимизъм на премиера Джузепе Конте за третата по големина икономика в еврозоната ситуацията не изглежда добре

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че са фалирали е ясно, но имат и третия по големина златен резерв, та искат да продават от него и да се измъкнат някак си и да съберат тези 40 млрд., а и с Базел 3 от този месец златото си стана пари и банките го осчетоводяват на пазарна стойност и с нула риск /преди не беше така/, та малко ще им се оправи баланса формално.

от къде видя този ник не можеш ли ако си умен да си измислиш а не да копираш

Може "даването на пари на бедни и безработни" да не е добро, но тази прекрасна страна е приела по неволя най много "бежанци" на глава от населението в ЕС и всъшност даде парите си на тези незаконно влезли хора, с което демотивира собственото си население, наричано бедно и безработно от ЕК.

Популистите не са много по-различни от комунистите и най-прекият им път към провала е властта! Спомнете си какъв път извървя Ципрас, от лозунгите от рода на "не на икономиите" до по-консервативен политик от тези от Нова Демокрация!

загубиха, поръчани 1500 завода от Русия! още 100 завадя за боклук от милионни градове в Русия ! и всичко това но 1020 г. и всичко това се прави в Япония и Корея !!!