17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Концесионирането на точно този обект от страна на държавата е на пръв поглед необясним: - отказ от не много сложни за получаване доходи - отказ от инструмент за самостоятелни политики - външна, вътрешна, социална

Едно от най-бързо развиващите летища в Европа, с огромен скок на полетите, с нов терминал, платен от нас е готово за продажба. Тия хора трябва да гният в затворите, децата им, внуците им да им правят компания. Въртяха, сукаха, какво ли не направиха за да могат да му вземат парите. Интересно как това умишлено не се ОТРАЗЯВА от едни (всички) медии на един дебел чичко, дето стои зад всичко?

Борисов, що не дадеш министерски съвет на концесия ? Така и така България е на концесия ?

Когато кораба ("Великобритания") потъва, мишките (великобританските), първи бягат. Какво търсят техните мишки в толкова нежелания Европейски съюз? Кратък отговор: да смучат чужди ресурси, това което са свикнали да правят и до момента!

А англичаните дали ще "раздържавят" Летище Хийтроу като го дадат на концесия на община Пловдив примерно?

Натискат се, защото им е на сметка! Злато и брилянти всеки би купил на безценица, па малар от крадци и далавераджии!

Най-големия оператор в Обединеното Кралство е ВАА.Дори бяха съдени за монополно положение.Ще умра от смях,че летища като Хийтроу,Гатуик,Бирмингам не са основни за Великобритания.Поне като пишете глупости гледайте да не ставате смешни................

Решението е да се даде на концесия Министерски съвет и Парламента! На някой оператор подобно на тоя. А сега работещите там на борсата за 8 месеца...След това да си търсят работа в частния бизнес, за да ги видим колко струват..

Нека да SIEMENS или на VW

" Търсим мюре със статус да закрие баба Ердоган" Маркучодържача от Банкя

Как жално квичат троловете на Курнелия

Тези, ще могат да печелят, а нашите не! Как става тая? Или, кой иска да лапа комисионни от сделки?

lu4ka

ББ иска.

Е няма как, МИ-6 и МИ -5 ще спечелят. Това е положението. С България е свършено. Щом не може сама да си управлява летището, срива е тотален. Сега и жените си да отдадът на концесия и всичко ще е наред. Толкова тъп и прост народ рядко се среща. А за баламите да знаят, летище никога не фалира. Но в България може.

китайски...давайте по-точно информация... Обаче ще участва и Турция....в конкурса...така че.... Герберите да се махат и да не посягат на летище София.

Тия не са за летище София! Подхожда им летище Пловдив. За София е добре да дойдат немците. А ангилизите да си седят на острова. Брекзит.

Най-добре е държавата ни да печели.

XA XA XA .... TO NEMA DYRJAVA BE BRACHED .... MUTRI I MANGALI ....

Отлична ПР статия. Взехте ли си стотинките, тъпи джурналя? Всичкото гербераст тръгнало да защитава кражбата на века. И един въпрос с понижена трудност: защо и как Чарли пияндето и общината в Манчестър са добри стопани и ги е грижа за рижите алкохолици от Острова, а у нас държавата винаги е лош стопанин и Тиквоча, Фъндъка и пр. ни стрижат до кокал?

Ами у нас 45 години са ги учили да не могат да стопанисват и им е станало ген.

petrovito

по-скоро са научени само да крадат, но не и да управляват

lu4ka

Много добре си стопанисваха през 45-те години. Да ти припомня: Това което той е построил, вие не можете да го боядисате.

Ами ако го вземат на мястото, на всеки пет клатимадурковци ще назначат по един пакистанец и въпреки високата концесия печалбата им е гарантирана.

Категорично НЕ. Летището трябва да е българско. Стига вече колониализъм.

Че къде видя да става не българско?

Къде отиват кинтите,дебил? Не в БГ.

Явно виждаш всеки ден в огледалото класическят дебил и си мислиш, че и другите са такива. Да ама не, объркал си се. Също както с кинтите като крайна печалба. Концесията е заложена с по-висока база от сегашната печалба, плюс построяване на терминал 3. Верно, че изхврчат куп нищо не вършещи хрантутници, но се ла ви. Глупостта във формата и като при теб е нелечима!

Хайде да видим кой ще спечели сега - ТИМ или англичаните. Ще наблюдавам с интерес и ако пак спечелят тимаджиите по незнам какви си причини, ще призная, че у нас мафията управлява.

Англия по-добре ли е ,дебил? Същото е.

Като го спечелят руснаците и турците, които стоят зад Пееф, ще си доволен нали? Но даже и те да го вземат, ще го управляват по-добре отколкото сегашните некадърници.

Нека изчакаме да се отворят офертите на 22 ноември, до тогава коментарите са излишни.

Борисов Българите не желаят Аерогара София да се дава на Сульо и Пульо ,нека остане Българска , на Република България ! Това не ти е Бащиния да се разполагаш с нея ! Българския Народ мълчи , но е злопаметен !!!!!

Летището си остава българско, явно не си наясно що е концесия също както не си наясно, че ищасите на бсп и на Българите далеч не са едно и също!

Тикво мръсна ! Какво му е българското като някой Гад ще го управлява !

Не.седете си на острова.

Идат англичаните да донесат икономически ползи!?............ На кого, бе нашия, да донесат???? Е, гледай Индия, Китай, Либия, -какви икономически ползи са донесли на тамошните!Още им се гади от преяждането по време на колониалния режим.А, ние у бре у него!

Без да съм прочел статията, това може да е скрито изкупуване от някой от нашите герои - някой от субекттите с интереси да се подтиснат конкурентните на неговите си летища в района, или пък просто прикриващ се обирджия. Веднъж се направи този номер, през марката на Фрапорт, с подписа и опеката на немски министър на транспорта и с "лицето" на държавата в Германия. После имаше скандалче, потулено, където министърът даваше обяснения и оставка, но накрая летищата са на бандитите. И това е. Сега чрез редичка офщорки или благородни "инвестиционни" фондове - разбирай спекулативни и йезуитски структури - ще се заобиколи съпротивата летище София да се даде на нашата мафия или в турски ръце.

Летище София е най-немърливо управляваното летище на света! Не е нормално на него да има само едни търговци и да продават на цените във Франкфурт и Мюнхен

Ти с какво мислиш се занимава едно летище - продава банички и бози ли? Айде по-сериозно.

Ние искаме пък"АЕРОФЛОТ",нъц.

... BCEGga bygeT ColHce...

Община Манчестър ще стане собственик на летище София, защото Община София и нейния Общински съвет за УЙ не стават!

Като са големи да не си мислят че ще спечелят без да бутнат едни пари за смазване на процедурата

Както е тръгнало, скоро майцепродавците гербаджийски и матряла български ще отдадат на концесия......

Забравете за евтини полети вече от София.

По принцип - не! Ти са извън ЕС

Стойте и гледайте комунягите какъв вой ще нададат. Те искат кражбите на летището да продължават и са против каквато и да е концесия. Лека полека ще им спрат кранчетата навсякъде!!!

Хората искат летището да си остане на държавата и държавата да печели от него. Летището е печелившо,а това че гербаджиите на могат или не искат да го управляват добре е видимо. Да си ходят!

И сега ли крадът "комунягите" бе, нали управлява ГЕРБ от вече десет години ?

Че те ГЕРБ са втория отбор на Комунягите... къде е разликата?

Има две поколения персонал в авиацията с червени книжки. Явно трябва да минат 40 години в пустинята. Лошото е, че Мойсей го няма...