Най-честите жалби на морето: дублирани почивки и липса на хигиена в заведения и хотели

Напливът към българското Черноморие е влошило качеството на туристическите услуги

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То и без това качеството на предлаганите услуги е ниско, но тази година и цените се вдигнаха най-вече за нощувки при запазване на ниското качество. Друг неприятен фактор развалящ още повече не добрите условия за почивка са препълнени хотели, заведения и плажове.

Какво стана с пандемията? Нали имаше някакви мерки, капацитетът на хотели и заведения трябваше да бъде ограничен? Защо мълчи Алибегов с мазната коса и асоциацията хотелиери, нали до вчера ревяха, че им пропадал бизнеса и искаха помощи? Всички хотели и заведения се пръскат по шевовете, а вносът на делта продължава с пълна сила! И когато стигнем обещаните хиляди заразени в края на август, хотелиерите доволни ще преброят спечеленото, а всички ние ще бъде затворени и ограничени, независимо дали си ваксиниран, преболедувал или не!

Чакай малко,много бързаш.......сега са заети....лапат с пълни шепи,няма време за протести.На Есен като няма туристи,и като няма какво да правят ще ревнат за 60/40,че умират и т.н .

Никакви почивки в България.Надули си цените сякаш сме Бора Бора,писна ми да плащам луди пари за нищо,само измикяри.Пълним гушите на мутрите.Лапачи някакви дето мислят хората за тъпаци,гладни да пукнат !

Отиваш на Ривиера...25лв вход......като за криза,като за слаб сезон......така ли се привличат български туристи ве цървули алчни ?!

Пожелаваме ви кърпа на пясъка, свободна зона на юг от Бургас и отпред тумба селяндури в ужасен аутфит, с квичащи гаменчета, мляскащи плажна царевица от циганина… Копеле и всички ми изглеждаха от махалата, копеле