Наводнения и пожари: Кой ще ни помогне, ако ни застигне бедствие?

"Катастрофичният пул" остава идея, пари във Фонда за бедствия - няма, а застраховането на дома изостава

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наводнения и пожари: Кой ще ни помогне, ако ни застигне бедствие? ЕвроГоспод ще помогне.

Неволята

Как кой, бре? НАТО ще направи урболежко учение в района на бедствието и проблемите са решени.... След това оня медиен " герой" к- р Николов ще обясни на колко фронта са гасили и изпомпвали и .... пострадалите ще чакат помощ, защото не са роми или никой застраховател не желае да ги застрахова, а, ако го направи, ще искат и удостоверение за девственост и на дядо Ви! Иначе: Бай, бабо, да не дойде....

Под мъдрото ръководство на фатмашкия кабинет вече едно село изгоря и следва друго но "свободните журналя" не са го видели иначе гУем рев,че ги потискал боко

Нов данък яснооо !!!

"През годините многократно се повдигаше въпросът за регламентирането на такова задължение собствениците на имоти да ги застраховат" Подготвяща платена "новина" на мисирките от страна на застрахователната мафия. Два пъти съм се застраховал и двата пъти ме мотаха докато се откажа за обезщетението...Оказа се че ходенето насам-натам и загубата от време е по-голямо отколкото парите дето трябва да ми дадат. НЕ! МЕРСИ ГОСПОДА ИЗЕДНИЦИ!

Ами върнете ме на Джипката и няма да има проблем.

На нови данъци и регулации по случай опитите за контрол над природните процеси. На пръв поглед допълнителното стригане и обедняване на хората със сигурност ще помогне за справянето със страховете на други хора, които на ред със справянето със страховете си са готови да загубят и малкото привилегии, които имат, за да получат повече илюзорна сигурност в стремежа си да контролират природните процеси. :)

Господ щот държава няма

Как кой - македонците.

У нас всеки се спасява сам. Ако такова нещо се случи сме чао. Ма аз съм спокоен. Ние сме се продали на НАТО като първа линия за горене в случай на война, която те явно искат. При нас ще е бум-тряс. Но тия тежките катаклизми и торнадо хави ще ни заобиколят. Все пак има американски бази, няма си наводняват собствените територии я.

Ше ни помогне неволята. Тя винаги помага. ... ше помогне само на който знае как да я повика

Ще викаме Неволята

Тъз неволя я викаме вече 30 години и все не идва да га еба и неволята.

ФАЩ и Хартиенити еФки за Трилярд.

Ами НАТО и ЕС !Да не мислиш !

Бедствието в България е само едно, нарича се парламент. Никой не иска да ни помогне.

Как кой ша помогне? Арменскио поп ша пусне заедно с вас една сълзичка..

след заявлението че данъците няма да се увеличават , следва измислянето на нови данъци които ще са ; доброволно задължителни ; и в полза на ; загрижените граждани ;

Няма Никой Да си мръдне Праста за БГ !!! Отдавна не сме Страна а територия уви !

Като чета и се се щам защо!

Американското геофизическо оръжие HAARP е пуснато с пълна мощност. Всемирен потоп, страшни горещини, суша, земетресения, вулканични изригвания, урагани, тайфуни, топлинни вълни, "космически явления", пожари...Всичко това е придружено от свободните съчинения за "глобалното затопляне", предназначени за пълни идиоти. Но те са удобни за прикриване на геофизическото оръжие на САЩ - HAARP: потоп - тъй като има невиждани дъждове; невиждани дъждове - тъй като климатът трайно се променя; климатът трайно се променя – заради глобалното затопляне. Кой е виновен - Китай, който не иска да плаща данъка за CO2 и за зелената енергетика, измислена от глобалната мафия с Great reset. HAARP продължава да работи. Какво ще бъде по-нататък?

И защо им е да го правят, замислял ли си се?

Не мисля, че мисленето му е силната страна.

САЩ от няколко десетилетия живеят на кредит благодарение на измисления от тях потребителски, тоест кредитен капитализъм. ТЕ (САЩ) произвеждат по-малко от 20 процента от световния брутен продукт, но потребяват 40 на сто от него. Заради това общият дълг на САЩ е между 60 и 300 трилиона долара (никой не знае колко са и по каква методология ги изчисляват). САЩ са една фалирала държава, тъй като основният източник за покриване на този дефицит са заемите и кредитите. Националният дълг на САЩ в момента нараства всеки ден с над 48 милиарда долара ?! И НИКОГА - "УМНИКО" НЕ ЗАБРАВЯЙ, ЧЕ ЦЕЛТА НА ИЗМИСЛЕНИЯ ОТ ТЯХ COVID19 E ЧИСТА ФОРМА НА ГЕНОЦИД ЗА НАМАЛЯВАНЕ БРОЯ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО ПОНЕ НАПОЛОВИНА ОТ БЛИЗО 8 млрд. ДУШИ - T.E. "III - та СВЕТОВНА ВОЙНА" !!! Рептилите, скрили се в градовете си под земята искат да оцелеят, затова и не смеят да ползват ядрено оръжие, защото това би означавало война за 15 мин. след, която ще оживеят само хлебарките - ТОВА Е И ПРИЧИНАТА ДА БЪДАТ ПОЛЗВАНИ БИООРЪЖИЯ КАТО РАЗЛИЧНИ ВИРУСИ И ТЕЗИ ГЕОФИЗИЧНИ МАШИНИ HAARP, КОИТО БОМБАРДИРАТ ОЗОНОСФЕРАТА НА ЗЕМЯТА НИ С МОЩНО ГЕНЕРИРАНИ ЕЛ.ИМПУЛСИ, ЗАГРЯВАТ Я И СЪЗДАВАТ СТОТИЦИ ПРОБЛЕМИ НА ЖЕРТВИТЕ - ЗЕМЛЯНИ !!! P.S. АКО И СЕГА НЕ СИ РАЗБРАЛ - НЯМА ДА РАЗБЕРЕШ НИКОГА !!!

Един отговор от човек виждащ реалността. Браво ++++++++++++++++

След герберасткото управление и боковата управа е съвсем ясно , че всичко ще е разграбено.

Нали сме в НАТО!

НАТО ще помогнат дотолкова колкото помогнаха за разследването при разбиванетона самолета! така ще бъде даже, ако Турция проявят претенции към нас.Ще ни окуражават о тдалеко.Затова вълкът сам си върши работата!

Задължително застраховане на имот... Абе вие наяждане нямате ли бе??? 2001 били плащали и парите свършили. Сега 2021 ли е? 10 години къде спахте?

2011 - 2021. Моя грешка.

Арменския поп или неволята .

Поредна статия за катаклизми... Депресирай се народе. Гроздан Караджов ще те оправи!!!

А ако утре башибозука тръгне на север кой ще ни помогне... И ЗАЩО винаги НЯКОЙ трябва да ни помага? Да помагат изродоте дето окрадоха народа, бизнесмени, хотелиери, дето бетонираха море и планини Е няма по прост, алчен и злобен народ ор нас. Има само едни пребоядисани червени изроди политици.

Константин Иречек министър на просвещението в княжество България 1881-2 год. ни е оставил негови констатации за нравите на народонаселението в 10 точки.Защо ли са актуални днес?

Наводнения и пожари: Кой ще ни помогне, ако ни застигне бедствие? - Господ да ни е на помощ !!!

Арменския поп!!!