Наследниците на Меркел се замислиха за „Северен поток-2“

Анегрет Крамп-Каренбауер и Фридрих Мерц с различин подходи, но в една посока – ограничаване на обемите или спиране на проекта

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нека накажат Русия, ако проведат успешен опит с подобна постановка в Босфора или в територията на САЩ. А това с блокирането на кораби и санкциите, заради подкрепа на сепартисти... Нямам думи. Брадатите в Сирия, дето демократичната общност подкрепя и публично обезглавяват хора, какви да ги броим?

Нека да не спирали проекта, ами само да намалели коичеството на доставения газ..... Ами спрете го бе, господа европейци. Спрете го. Какви са тези шикалкавения. Хем така, хем иначе. Спрете го. Ама не ви стиска. Защото онзи отвъд океана ви дебне и ви чака само малко да се надупите и да ви го подаде. Ама така ще го направи , та свят ще ви се завие. Ама, чакайте малко - нали преди няколко години, имаше един случай, когато Путин ви завъртя кранчето. Спомнете си тези времена и тогава говорете глупости. Ха спрете проекта де. Ама май ви пари под ъжичката.

====Сега селски гледаей си кравите на село и не напъвай едноклетъчното си мозъче толкова, че току виш даде фира, не че ти трябва мозък, за простотийте които пишеш мозък не е нужен, така че споко....иначе северното поточе 2 говедарите го отстреляха, не се коси така де 1$ е само 70 рублички, но има време и стотачката ще мине, нема лошо младите блядки зо 20$, правят чудеса.....

Като ги стегнат аналните крампи фашагите сами ще си го заврат отзад!!!

Ами откажете се, бе тъпи немски джендъри, нека и вие де сте прецакани - няма да е само България ! И след това чакайте г-н Тръмп - да ви кара газ с кораби !

Като че ли е време Русия да преразгледа изтеглянето си от Източна Германия. САЩ все още не са се изтеглили от своята окупационна зона в Германия.

Сега ще прецакат и Северн поток. След това ще го пуснат "отзад" е ще се казва Турски поток-2. САЩ искат да продават шистов на ЕС. И ако трябва война ще отворят.

Нека продават, ако го дават по-евтино може и да им го купуват. Къв ти е проблема, пазарна икономика?

газта им беше еФтина нямаше да прилагат еФтини номера срещу конкуренцията-)

Крайно време е да се сложи край на това лицемерие- уж подкрепяме Украйна с борбата и с агресора пък и да лапаме рубли от същият. Има си предостатъчно руска газ в Европа.Не са нужни повече потоци - нито северни ,нито турски.

хубаво ги приказва тия приказки, ама що за канцлерка ще излезе от нея като не знае че по Северен поток всъщност ще се пренася немски газ... или поне такъв който е добит от немски компании които имат джойнт-венчър договори с Газпром и това е основната причина Меркел да се притеснява от спирането на проекта;)

Браво на германците! Бойко ще пусне Български паток 1 и Български паток 2.

За бежанците дали са "размислили"? Нещата са прости, искаш евтин газ, получаваш тръба, не искаш, САЩ с капкомера ще ти сипват от кораби. Нищо политическо няма.

правилата на играта се оформят. за да провалят Северен поток американците ще дават мило и драго. Първо опитаха с полските спънки и след като те не успяха, обърнаха се към най-верния лакей- Дмитро Кийвски- Глупакът, който е тъп като галош но умее да вдига тежко и за да навреди на Русия е готов да продаде и майка си. Така се роди идеята за украинската провокация с корабите, на която беше естествено, че Русия ще реагира. След това се включват евро-папагалите, които повтарят и потретят подшушнатото им от Вашингтон, призиви за нови санкции, затваряне на пристанища за руски кораби и най-важното спиране на Северен поток, за да може Украйната да продължава да служи като контрол на износа на руски газ. Поставен пред несигурността на доставиките през Украйна, еврохалифатът ще бъде принуден да разчита изцяло на внос на американски шистов втечнен газ, за да може да се продължи още малко агонията на все по затъващата в дългове американска къща от карти.

PEYTSCH

По време на студената война доставка на руски газ е имало, но тогава алтернативите са били малко, а от шистов газ дори нямаше и помен...Русия до 2022 ще пълзи на колене да продаде нещичко за да си купи коматче хляб...

Никой не вярвярва сериозно на порошенковите провокации! Няма да си развалят бизнеса заради изцепките на пияния хохол!

мдаа. а какво стана с 1000 рубли за 1 долар? преди две години ни убеждаваше, че това било само въпрос на дни.

Русия отдавна продава повече хранителни продукти отколкото оръжия например.Ще продължи д апродава газ както си поиска така че и до ден днешен, вече 20 години поред руският платежен балас е в излишък от около +200 млрд.долара годишно, при валуто злантни резерви на РЦБ около 1 трилион долара към днешна датаа по данни на Блумбърг и то без грам дългове. Така че НЕМА се плашиш.Иначе пак ще фалираш русия за 158 път досега , ама по теливизора или в някой хиловидески боза-филм, и те пак няма да знваят.

И в Германия,както навсякъде по света има проамерикански престъпни тролове, които всячески опитват да тровят атмосферата в страната и на континента.

PEYTSCH

Разпадът на ОПЕК започна...Катар напуска от м.януари 2019...

PEYTSCH

Нов труп на 17-годишна местна германка е открит в бежански лагер край Бон...Меркел не успя в нищо-нищичко....