17-11-2017 20-11-2018

Коментари

рекет в действие... влязло в сила па съда пак ще умува за нещо минало... Рекетьори са всичките...

"НАП иска разваляне на 134 сделки на дедесари" В първия момент си помислих, че става въпрос за седесари!

Това са законите на прехода. Направени са от комунисти и агенти на дс. Първоначално натрупване на капитала. След като чрез приватизация ограбиха държавните активи, сега продължават с кражба на ДДС.

Danaci li shte plashtam na darjavata ??? Za da gi iztochvat posle razni bokluci. Da vi e.....m i darjavata ot men shte vidite samo onaia rabota !!!!

Прехвърлено имущество за 20 милиона, съгласно статията!Неотдавна писаха за несъбрани от ддс около 17 милиарда лева!Кога НАП ще си ги събере?

20 милиона??? На фона на несъбраните около 17 милиарда ддс от "наши" хора, сумата изглежда символична!Пак се хвърля прах в очите на хората, че се върши нещо глобално!

Това е допуснато с гласуването на законите от НС и то с определена насока.Освен това данъчната администрация се напълни с некомпетентни хора.Много от тях се занимават с лични бизнеси, естествено незаконни, както една данъчна от с.Труд, работеща даже и началник към ТД на НАП Пловдив, за която говорят в селото, че има голяма счетводна кантора, естествено с подставени лица!

КОЙТО НЕ СИ Е ПЛАТИЛ ЩЕ ПЛАЩА.ТИЯ СЕ ПОДИГРАВАТ С ХОРАТА 20МИЛИОНА,АМА ТРЯБВА ХЛЯБ ЗРЕЛИЩА БАТ БОЙКОДА НЕ СЛИЗА ОТ ЕКРАНА

Ако първи на опашката бяха служителите, а не държавата, тогава според мен ще помогнат за разкриването на измамите. Преди 3 години работих във фирма, която в последните месеци дори нямаше пари за заплати и така се натрупа дълг към служителите, работодателя ни даде цялата техника с което ни обезщети за невзетите заплати! Ако държавата влезеше във фирмата нямаше да получим и толкова, тъй като сме на края на опашката за получаване на пари!

А СДЕЛКИТЕ ЗА НА ЦВИНОКИО 6-ТЕ АПАРТАМЕНТА? КОЙ ГИ ПРОВЕРИ И КОГА?

Лично Нинова ли е проверила сделките ? Нейните сделки по приватизцията , кой ще провери ?

Кога ще проверяват наемодателите, или те имат голямо лоби ? 90% от наемодателите не декларират приходи .