Над 500 000 руснаци, платили за ваканция в Турция, искат възстановяване на полетите

Русия е най-големият туристически контрагент на турския туризъм с около 700 000 туристи годишно

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

руснаците от завист през 80-те години и началото на 90 обърнха гръб на България и бизнесмените им вдигнаха икономиката н аТурция като оставиха голи и боси рускините и зарязаха българите, техния олигархият винаги си е бил ориенталско ориентиран. имат една велика победа за около 300 години бтирки с отоманците само веднъц стигат до ЦАриград и това е благодарение на Българите, но българите така са им промили мозъка че не разбират че не те са ни дали и ние сме им дали много!!! никога преди това не са стигали до там!!

Блядовете искат да ядат коч кебап, но Путин им дава само супа борш.

Ей тези бедни руснаци от раззорената от Путин Русия не могат да си позволят почивка в Гренландия и милиони от тях са принудени да ходят в Турция, Египет,Испания и Тайланд.

500 000 са 0.3 процента от населнието един на 300..... все едно в Пловдив само 1000 души да имат право на почивка тази година, а Турция е най евтината дистенация

много бедни тези руснаци от България има 1 800 000 почиващи в турция всяка година и 800 000 в Гърция :)

500 000 които са си купили сега почивка. 2019 над 6.5 милиона само в Турция.

Турция жестоко ще плати за подкрепата и въоражаването на Украйна, но и всеки ден заразените растът за 24ч. са 61 000.

ами защо не почиват на окупиран Крим... сетих се.. Там не могат да практикуват проституцията..ха.ха.ха

Ако има разумни управляващи час от тези Руснаци и парите им ще дойдат у нас и ще спасят туристическият сектор. Но за сега мълчание!?

не не почуват а ходят на КУРбет..ха.ха да печелят денги..ха.ха

Значи за целият сезон руснаците са 700 000, а забраната за важаща за месец май засягала 533 000. Нещо сметките не изглеждат нормални. По-скоро около 3-4 милиона руснаци почиват в Турция всяка година. А това, че може да има проблеми с почивките в тази пандемия всеки би трябвало да го знае и да си прави сметката, че може екскурзията му да се провали.

Промяна в плана, вместо на почивка в Турция, на война в Крим.

Българските тежкари ходят на екскурзия в Гърция, Хърватска и Испания, а руските бедни лайнари в умрелата турция на алл инклузив! БУХАХАХАХАХАХА

Добре бе, като не може със самолети, ползвайте си корабите..В Черно море вече има с петнайсетина руски в повече...или танкове

турция посреща 45 000 000 туристи годишно ! алкашите са незначителна бройка от тях!

ТиЕбаМайкатаТролска

А който иска да иди на почивка в Русия кой курорти са хубави никой не казва

Забранили им полетите до Турция? Ами да летят до съседна държава и после с автобус или влак.

Попитах много кротко кой е авторът на горния материал. Но изглежда въпросът ми е бил неприличен...не се появи нещо...

Цялата "Шновина" е един фейк.

Сега ако сме малко умни, ще използваме това и ще махнем визите за Руснаци за това лято.

Всичко се купува и продава. Даже курвите са по-евтини отколкото в Москва.

Нещо не им се ходи там. Защо ли?

Ахъ, що не ги поканим направо да се преместят в Европа. Те така се махат визи... Ако сме малко по-умни ще направим визите невъсможни, да се научат руснаците да не шантажират така селски. Да знаят, че като не спазват правилата няма да ги искат никъде.

Знаеш, нали?

Абе как можа оная к-ва майка ти да те роди толкова тъп. С тия пари дето си ги взел да тролиш да погребеш близките си.

Ти еба майката панелен руски лайньо!

Путин ще ги прати за компенсация на почивка в Таймир. :))))))

Когато доводите свършат, обръщат на охулване на опонента. Типично за плиткоумните хора. Е нека те информирам, че пари не съм взел. Няма да се налага да погребвам никой. Ама нали знаеш, че клетвите се връщат върху този ,който кълне,особено ако кълнеш невинен човек.

Ботокса Ангелов по нареждане на Бибитко забрани на руснаците да получават български визи. Целта е максимум сриване на икономиката след управлението на ГРОБ

На черноморския флот да почиват с лъскане на бастуна и пушките а Путя на лов и риболов в двореца и навсякъде!

Какви доводи бе пич,с олигофрен не може да се говори нормално. Аре жив и здрав живей си в мизерната панелка в Люлин,карай си 20 годишната барака и продължавай да викаш за бате Бойко.

Какви почивки? Масова мобилизация и към Берлин. Хохлите вече загубиха един Байрактар без бой: Ukranian Bayraktar TB2 UAV squawking 7600 lost communications near Melitopol'

актуална информацията за "бедните" руски лайнари и тролиш излишно, разпространявайки фейкове!

Война в Крим няма да има и Украйна Крим повече няма да помирише!

Дори след като Генералният щаб на Украйна забарни на украинските военнослужещи да ходят на почивка в Крим-)

Студено е. Много кратък сезон. Чакълест плаж. Вие ако можете да избирате между Слънчака и Мексико или Доминикана, кое ще изберете? Нали сте патриоти? Защото аз съм правил избор в полза на Златните преди години и ... не че съжалявам, но на Ривиера Мая е по-хубаво...

63 082 нових случаева оболелих в Турция! Затова е Русия спря полетите за Турция.

Ква Турция бе,самоварите да ходят на Северния ледовит океан, избират си леден блок и лягат и се печат, напоследък в Сибир тмпртрте са високи, да внимават да не изгорят.

Абе Николайчо заради такива като теб и такова мислене България е на последно място навсякъде. Само да те светна,че Руснаците където съм бил от Турция до Доминикана са посрещани като царе. Във всички големи курорти по света след Английския е написано на Руски.

Що не си седят в красивата тайга или Аляска ами тръгнали по капоталистическите курорти мурзилките!

a zasto triabva da se potiva na terno more toi e polen s laina ot natovskite korabi i zamarsen

никога в булгаристан и турция на море презастроено нагъчкано хигиенна трагична. единствено плюскане е онова което запомнят от там и 5 дена не излизат от хотела

Николайчо може да казвате в Русия. Тука е Никола. Явно сме ходили в различни курорти, щото в тия дето съм бил ползват английски френски и испански. Не знам дали заради такива като мен сме на последно място, или за такива като тебе дето са готови да лижат задници.

Казва се България!

Искат ваучери за Египет, вместо Турция. За тях е важно морето и пакета всичко включено, а така Турция е важна само за тези, който имат апартаменти там.

Аз ходя само на нашето море.хем по-красиво хем по-евтино хем си изкарвам супер. Гърция Италия ряпа да ядат ,много са зле

Може би, защото имат кинти и обичат да почиват в чужбина,разбра ли панелке!?!?

Те рашките си имат афинитет към резания и затова така си ги влече към Турция . Не случайно рашките хибридки и няколкото им подлоги само такива "резани инструменти" бълнуват :)))

А може би защото нямат и затова гледат да се подсигурят с всичко включено та да не закъсат на място ? Друг е въпроса за афинитета към резания от страна на рашките и подлогите им :)