Над 28% са скочили цените на едро по тържищата за една година

Поскъпването на храните, което продължава пет месеца и половина непрекъснато, се забавя през последната работна седмица

Обратно в новината

Коментари - Над 28% са скочили цените на едро по тържищата за една година | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички тези проверки са безсмислени, но подчинените на Корнела органи без мнение се втурват и с контрол борят спекулата.

и още ше скачат, тва е само началото... промяната продължава

Помощ за БИТА,от правителството, но по германски: €300 енергиен бонус, по-евтин бензин, месечна карта за пътуване €9 Правителството на Федералната република предоставя финансови облекчения заради скъпата енергия

Сегашното правителство на България, ПРЕМАХНА компенсациите за енергия!

Най добре ще е, Да започнем протести

и против себе си ли ше протестираш оти гласува за тех?

Ние сме НАТО, ние сме Европа. Само че една друга Европа, в която заплатата е пет пъти по-ниска.

нали искше нато - те го.... затва е казано внимавай кво искаш че може да стане

Време е Минималната Пенсия да стане 500 лева, а МРЗ - 1000 лева. Но при условие че ръста на цените бъде замразан.

28% ? Та това е същото като онези 6% на Асан Василики...

Абе капитализъма е хубаво нещо. А борсите още по хубаво.

Назначиха при нас украинци на 800 лв тук в София,след 2 седмици започнаха да ни разправят,че в Западна Европа е по евтино от тук и много по платено,така,че мислели да се махат от фирмата ни и да бягат към Запада. С 800 лв нямало да могат да преживяват тук. А какво да кажем ние. В Украйна били по ниски заплатите,но цените на всичко били 15 пъти по ниски от българските... Тук просто заради безумно алчните търговци надминахме и най скъпите държави по цени на всичко... България е царството на спекулата!

Слава на САЩ и ЕС и техните войни и санкции за които ние плащаме. БулЕкзит

не обръщайте внимание на спекулации, долни конспиративни теории ! мърсула фон дер сопола- бурла каза, че инфлацията, която подсъдимата лагард, помпа с печатането на компроментираното евро е на ниво 4,3% иннфлейшан не, а експлоазейшън!. хахахаааа... а омиротворителната операция на русите, срещу евреите-антисемити, като коломойски, сорос и ротшилд още не бе започнала, тогава! това бе само период на насилствено бустериране от вирус, който сина на байдън, (който още не е пукнал, но ще! в адски мъки!) бе "анихилиран" от познайте! шурла-бурла! безмозъчният агент на цру! който изнамери "ваксина", с която целият свят трябваше да бъде набучен! и набучван и набуцчван не без помощта на изродите от нпо-то на сорос и ротшилд наречено сзо! пълно с неадекватни индо-тюрко-кретени! от една година! от една година! от една година!от една година!от една година! та путин тогава бе още съ вазе! За Бога! пак сте мат, педофили, зелени и джендър-фашисти. все пак, вие сте антихристите, неверниците и антисемитите! ФАКТ! този пъз на вас ще ви струва всичко, а на нас ще ни отиват вилите ви! персонала ще назначим като ваши шефове! казано е: последните ще станат първи!

Цените скачат,заплатите не! Печалбите на феодалните робовладелци скачат,заплатите не! Феодалите сташат шсе по богати юрез спекулата,а работещите роби шсе по бедни и по бедни...

Че то при инфлация винаги е така и така е било, бре - преразпределяне на богатството нагоре по веригата. Има си хас инфлацията да обогатява средната класа...

Цяла България хрантути 50 фирми за продажба на електроенергия. Тези фирми продават произведения ток от държавата на същата държава ,но на тройни цени. Тези фирми изкупуват евтиния ток от АЕЦ Козлодуй и го продават в чужбина. За българите остава скъпия ток от ВЕИ и американските Тецове.

Добрютро Продължаваме промяната към дъното

Като няма хляб, яжте безглутенови торти, по 100 лв парчето.

Не обръщайте внимание на растящите цени, важното е, че се връщаме към нормалния начин на живот, нали правителството отмени извънредното положение и мерките, от 1 април ще живеем спокойни и доволни, както през 2019. Петков знае какво прави.

Не си актуален - маските остават и се отметнаха в последния момент.

Инфлацията е 10% цените се качват с 30%. Обяснете

Инфлацията е количествена мярка, която измерва темпа на увеличението на цената на осреднена потребителска кошница от продукти и услуги за определен период от време. Често изразена в проценти, инфлацията показва намаляването на покупателната способност на националната валута.

Тъй,тъй и моя професор по статистика едно време казваше, ако не искате да ви мърда много потребителската кошница слагате вътре едно пиано! Всеки си гледа по джоба, индивидуално, за моята кошница увеличението е над 70% годишно!

Абе какво ни занимавате сега с дреболии - господаря е сложил номи теми - “Слава УкраинЕ” и “За Бога махнете Путин!”. Важното е, че Румен Петков няма да ни вкарва в конфликта. П.П. Иронията е случайна.

Да, ама МРЗ реално е намалена от 1.04. с 18%, въпреки номиналното покачване с 10%. Като прибавим и обезценяването на спестяванията се очертава много мрачна картина. През това време Кирето само прави шпакли на Херо и Урсула и се хили самодоволно. Като успя да се снима с Байдън, направо се разтопи от кеф.

На Бойко му се смеехте, но веднъж падна ли от власт, цените се вдигнаха, хората обедняха, обществото се разедини. Ще плачете за Бойко след още някоя друга седмица

А компаниите едвам-едвам индексират заплатите на служителите си със 7%...

Според канадецът тия поскъпвания не са важни за България, важното е да пратим оръжие на фронта и по възможност да се намесим още по-остро в конфликта

Тотален провал на ПП на тъпото Кики- инфлацията за една година само е над 30 % само за храните ! Къде остана обещаното светло бъдеще от пропадналите протестъри ? Останаха само лудешките смешки и гафове на "негово превъзходителство " Кирил Петков ! " Ситуацията е много сложна ситуация ! " И какво остава на обедняващия българин освен " Протеста е важен начин на протест " ! "погрижените пенсионери " от кръжока сръчни ръце благодарят на ПРОМЯНАТА ! ПП да отпътува със самолетчетата за Скопие , без обратнен билет !

Това е част от благоденствието,което ни обеща Великият Европейски Съюз ! По-лошо ще става !

Имам чувството, че новото ни правителство няма представа какво значи инфлация и каква е разликата и с инфлуенца. Мерки за ковида се изтрепваха да вземат с държавни средства, но мерки против инфлацията НЯМА!.

Скъсаа ли ви съ джубоити.Вий ли ще станити кът нази или ний кът вази. Почваме да краднем всите на кат. И ши станим истински братиа.

Блак Ангъс, вагиу, щам фъстък, хамона, пармезан, белгийски шоколад и шампанско са ок. Кой го интересуват обикновени олио, брашно и краставици. Раята трябва се държи изкъсо.

Засега ги има та могат да им скачат цените, проблем ще стне като изчезнат въобще, тогава ще е трагично.

Да живее комунизмът!

или на очите си?

Аз искам България да пребъде, а за тази цел искам да доживея да видя Борисов в Централен Софийски!!!

С Кирчо о Кокорчо няма начин да не " пребъде " . Дай боже !