Над 260.5 млн. литра дизелово гориво е продадено през август за повече от 552 млн. лева

Следват бензинът с 69 379 281 литра и пропан-бутанът с 65 970 828 литра, според данните на НСИ от новата съвместна рубрика с НАП

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма никакъв контрол на качеството,Горивото е пълен боклук.

А не казвате за цената на литъра колко беше, че минаваше 2,30 лева , че дори и сега след сезона падна едва с 2-5 стотинки!

И каква е "новината"? Нивомерните системи снасят инфо на сървъра на НАП при всяка продажба - вид гориво,количество,сума. Никакъв проблем не им е да вадят това инфо към произволно избрано време (ден, час,мин, сек). тези системи са от няколко години. Защо чак сега се хвалят с инфото?!?!

Комбайните работят с нафта.

В добри медии по света вместо целия този хаос от числа в насипно състояние, представят само една единствена диаграма, която показва визуално всичко. Обикновено информацията се разчита за не повече от минута. Ама нали е най-лесно копи-пейст ...

Повечето от това дизелово гориво не е никво гориво, а смес от разни мазгочи, масла и всекви баклуци, които съсипват не само джоба на потребителите, но и двигателите на автомобилите.

И ? Важното е акциза да върви .

Абсолютно си прав не само че е боклук невиждан до сега мазут а същият ,,МАЗУТ,,го продават Австииските бензиностанции ,ОМВ..като мошънс евродизел във Сърбия вижте каква е нафтата на същите бензиностанции да не говорим в Европа на Шел е също така буклук за много пари и запушени дюзи а как димят колите да не говорим .Ако това не е ,,КАРТЕЛ..здраве му кажи.

И с какво ставнихме - с миналата година дето имаше КПП та и не можеше човек да си отиде до виличката на село? Що не сравнят с 2019 да видим тогава какво ше се окаже? Ма много хитреят тия новичките много

Чак ми се надърви чепа от тая новина. И?

Магарешки спря да продава йовтино! Що бе, хаспирин?

Пътувам с електрически автобус 309, срещу 24 лева за месец. А,Вие момчета?:*

Пътувам срещу 24лв за седмица с 150 коня и една магарица до мен , ха-ха

с Dodge Challenger 5.7 L Hemi engine с газова турена от мен за 24 лв на 100 км.

И к'вооо?

Есе....

Колко са продадени миналия август 2020г?

Какво от това? Лукиол измъква парите от България. Нисък акциз, високи цени на производител. Харесва ли ви това? Ами продължавайте тогава.

Оди зареждай в Гърция!

па на вас соросите се лукойл ви е виновен че сте малоумни,ако бяха например бритиш петролиум щяхте да виете от радост и да сипвате на евро цени от 3 лева нагоре

Шел като са в Румъния та какво.

Ко прайте вие. Нямате пари за една нормална кола на бензин ли. Трактористи такива.

Егати удобната статистика! Ми август е, реколта се събора! Трактори, комбайни, камиони… я дайте някакви по реални данни от останалата част от годината!

март/април се сее април се тори май се копае и тори юни започва жътвата юли е жътва и прибиране август почват слънчогледа септември слънчоглед и царевица октомври се оре ноември се сеят есенниците Кой месец искаш да ти е "нормален"? Земеделието не е само август!

Съвсем естествено е да се продаде това количество гориво, в август са най многобройните пътувания на гражданите, отпуски, море тук и Гърция. Така че какво общо има с постиженията на правителството, това си е естествен процес и не зависи от тях. Това е и факт, че в населението има значителен паричен ресурс и той не е придобит само при управлението на служебното правителстов за 2 месеца.

Явно кражбите и неплащането на данъци са били в огромни размери при Баце... За всички е ясно, че потреблението през Август миналата година и през тази няма как да се различава 2 пъти! Браво на служебното правителство, че спря това източване на държавата - 100 милиона на месец!!!

А Лукойл пак е на загуба! Данък Освобождение!

Кво ревеш,че нема помия ли

От шел или ром петрол .

Браво! Сега да обявят,колко корпоративен данък са платили: ХИПЕРМАРКЕТИ! ВЕРИГИ БЕНЗИНОСТАНЦИИ! ПЛАТФОРМИ ЗА ДОСТАВКИ...! ИЛИ ПАК НУЛА! И ЗАЩО НАП НЕ ГИ ПРОВЕРЯВА,ЗАЩО НЯМА АРЕСТУВАНИ ЗА УКРИВАНЕ НА ДАНЪЦИ В ОГРОМНИ РАЗМЕРИ? САМО ИДИОТ МОЖЕ ДА ВЯРВА,ЧЕ ВЕРИГА ХИПЕРМАРКЕЪИ С МИЛИАРДНИ ОБОРОТИ РАБОТИ ОТ 25-30 ГОДИНИ ВЪВ БЪЛГАРИЯ-БЛАГОТВОРИТЕЛНО!!! КОРПОРАЦИИТЕ СА ОСВОБОДЕНИ НЕГЛАСНО ОТ ДАНЪЦИ И КОНТРОЛ,А ЗАЕДНО ССЪС ЧИНОВНИЦИТЕ СЪСИПВАТ МЕСТЕН СРЕДЕН И ДРЕБЕН БИЗНЕС,ОСИГУРЯВАЩИ СИ МОНОПОЛ!!! НИТО ЕДИН БИЗНЕС НА КОРПОРАЦИИТЕ НЕ БЕШЕ ЗАТВОРЕН-НИКОГА...ТАМ ВИРУСИ НЯМА!!! ОСИГУРИХА ИМ ОГРОМНИ ИЗВЪНРЕДНИ ПРИХОДИ И ПАК НЕ СА ПЛАТИЛИ И ЛЕВ ДАНЪК ПЕЧАЛБА(КОРПОРАТИВЕН)!!! СЪД ЗА АДОВИТЕ ИЗЧАДИЯ!!!

Кажете колко вагона се движат между София и Перник? Ел.Локомотив с 3 вагона!

Забележете обаче колко предпочитано гориво е дизелът, в сравнение с бенца. После защо въздухът е толкова зле.

_stankow

A товарните превози ? Те формират по-голямото потребление на дизел, не личните автомобили. Няма как да са на бензин и те - въртящ момент, КПД и пр.

С многоглавата ламя н18 колко ли лична информация за покупките заминава в НАП? Заминават гаранции, имена, артикули, може би карти за отстъпки и покупки и т.н. и т.н.

Само Бойко с турнетата си е изгорил поне 1/4

Да продадено ама ЛУКОЙЛ е на загуба и не плаща нищо !!!! Румънците ги хванаха и ги глобиха 1.5 милиардаааааааа !!!

така ли? Лукойл дава 20-25% от БВП!!! А се продава средно гориво, дизел бензин, пропан-бутан за около 11-12 млрд. годишно - това са фактите...

Дава работа на 1000 човека при положение преди 20 години бяха 10 000 ? БВП ли ? абе това ,че дава 20 % няма нищо общо с това на загуба сме а сме продали 5 000 000 000 литра !!! видя ли 0-лите ? 5 милиарда литра а са на загуба 123 милиона ? ми за 20 години сметни ти колко пари не са влезнали в хазната !!!!1

_stankow

Няма как Лукойл да дава 25% от БВП. БВП на страната е повече от 110 милиарда лева, а приходите на Лукойл дали имат и 8 милиарда ... Това, дето не плащат данъци е друг въпрос ...

А колко ток?

260 милиона литра дизел, иначе излиза, че е 20лв литъра.