На Запад обмислят как да спрат Huawei

Подозират китайския технологичен гигант в кражба на търговски тайни

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЕС и Нато са много слаби, за да водят война срещу Китайците. И оръжието им не струва, и икономиките им са слаби в сравнение с китайците, и технологиите им вече не стават за нищо!

Тия китайчета подготвят най-добрия си дипломат за чичо сам ... човекът от кариерата, казва се Цун Кай Хуй.

Глупости на квадрати.

Къде отиде свободния пазар, конкуренция и т.н. Това важи само когато западът колонизира изтока.

От 10 кладенеца вода ми носят тия смешници. Остава да кажат че западните Телекомуникационни гиганти не снасят информация на когото когато и където трябва.....

Така е западняци. Наляхте в комунистическата партия на Китай огромни средства, сега се чудите как да ги озаптите. Ами ще ви шпионират естествено.

Свободен пазар ли? Това е за балъците като нас. Това е чиста форма на протекционизъм., също като руския газ или шведските самолети. Няма да има ефект. Никакъв. Ще се появи нова компания, ще забранят и нея и т.н., докато не схванат, че идва края на приказката, наречена Силният Запад.

Или с други думи никое англо-саксонко евро-атлантическo джендърo-мигрантско правителсво е притеснено, че освен тях може и китайшонките да бъркат в главите на хората с 5Г-тата....

рубладжия

Поредният заблуден глупак колко били велики китайчетата и какво технологии били имали. Имат само каквото им дадат да произвеждат. Като са толкова умни защо китайчетата се обучават в МИТ, Харвард, Оксфорд, Кембридж и Принстън?

лосиона, дето ти го дава решшетников много ти е промил мозъка бе!

Ясно как. В духа на евроатлантическите ценности западните демокрации ще ползват само пазарни средства - мита, забрани, санкции, ембарго, арести, саботажи и бомбардировки. Ако им стиска.

Защото там преподават руснаци... които вече са изучили американските грешки-)

Я ми изреди някоя оригинална китайска технология, че ме бяга памета. За хартията и барута помня.

От 10-на години американците търсят цаката на китайците... и след като така и не можаха да я намерят решиха въпроса по брадварски-)

ИНАЧЕ БИЛО СВОБОДЕН ПАЗАР И СВОБОДНА КОНКУРЕНЦИЯ ХАХАХАХАХАХА ВАШТА МАМА КРАДЛИВА ЛИБЕРАЛНА!

Веднъж в месеца да се връщат всички мениджъри до Китай при жените си и да спят на хотели.

Не се спира тУй дето се хуйвей!

Та и при нас така... Мислиха, мислиха как да ни еб*т маата, накрая ни турнаха боко-тъпото и не само ни спряха, ами ни и закопаха!

Света вече се поляризира. Връщане назад няма. Който заеме страната на китайците, ще е от печелившата страна. Вече се вижда, че те ще са водещи във всички нови технологии. Силиконките отдавана го карат на стара слава и ..... балонни акции.

Крадеца вика дръжте крадеца....

ще пратят freedom fighters от уйгур-лямския щат.

Как с административни мерки. Както нас ни прецакаха.

Я ми кажи известен американси преди ВСВ ? Или с немските учени е много лесно да се развива науката на страната на бившите затворници и боклуци на западна Европа ?

Ойдоха ябълките и черешите! Да се готвят пиратите от Самсунг! :D

ДАНО КИТАЙЦИ ДА ТИ ПЛАЩАТ ДАНОООО ДА ВИДИШ КВО Е МИЗЕРИЯ...

могат да се ползват от прецедентите у нас...АЕЦ..Белене, спиране на блока в Козлодуй....ЮЖЕН ПОТОК....има и други вече програмирани...седнали да се чудят...

И ТУРСКИЯ СЪЩО, АКО НЕ СИ РАЗБРАЛ... И СЕВЕРЕН 2... АМА МНОГО СТЕ НЕИНФОРМИРАНИ МУЖИЦИТЕ... АМА ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ ОТКЪДЕ ИЗГРЯВА СЛЪНЦЕТО...

А как ще забранят,най-големият телескоп в света-половин километър в диаметър,за който казват,че на запада му трябват 30г. да построи подобен...не можете да ги спрете.

РУСКИТЕ КОМПЛЕКСАРИ ДНЕС СА С КИТАЙ! '"УДУШИ ГО ПЕШО, УТРЕПИ ГО" СМЕЕЕХ

китайците са МНОГО;-)

МНОГО НЕ СЕ ХВАЛЕТЕ С КИТАЙ,Ч Е КАТ ВИ ВЗЕМЕ СИБИР... И ХИТЛЕР БЕШЕ ГОЛЯМ ПРИЯТЕЛ - ДИКТАТОР СРЕЩУ ЛИБЕРАСТКАТА ДЕМОКРАТИЧНА КАПИТАЛИСТИЧЕСКА ЧУМА. АМА КВО СЕ ОКАЗА...

Абе вие направете Ябълките по 4000 лева, пък после ги спирайте китайците.

Западът що не се откаже и от барута (че много гърми) и от индийските цифри (че много бързо смятат)? И САЩ да се откаже от Аляска (че Русия много се меси), и от южните щати (че мексиканците много напъват)?

Взеха да им вадят зъбките на кривокраките колхозници, а! Боли ги и затова квичат сега! Нищо да си продават боклуците на техните приятели от вигвамите в брикс, микс и сибир! ХАХАХАХАХА

Не си разбрал нещо. Казали са, че запада преди 30 години е построил подобен.

Ти си заблудено расистче и трябв ада бъдеш изтрит! И въобще всякакви конетари вклчващи фашисти и комунисти трябва да бъдета трити!

Водещи във всички технологии????? Водещи по какво? По цена, по качество или нещо друго?

самият Хитлер заявява че са му дошли наум след като се е запознал със законодателството на САЩ... -)

Да все някой друг ти е виновен!

Абсолютно вярно! Наливат яко по комунелски и тоталитарни-мохамедански държавици и ги правят милиардери. И после ама що така стана .................

Самсунг и Айфон произведоха трошляци и сега лобират пред политическите идиоти да се удря конкуренцията.

Няма как да ги спреш. Хората са умни, работят здраво (за разлика от еврогейците и тукволандците) и правят качествени телефони на супер цена! Пак са на печалба! Ама нали трябва да обираш хората с телефони за над 800-1000 долара. Eстествено , че Huawei им пречи! Съпругата ми скоро си купи нов телефон Huawei -прекрасен телефон за 300 лв!

продажната Европа под диктовката на чичо Сам трябва да осигури пазар на американските смартфони. Това е то ''Свободен" пазар и честна конкуренция.

ЧебуРашки , не ги защитавайте китайците , че те ще ви съборят матушката ! Най-голямата заплаха за Рашата е масовата електрификация на транспорта , като Китай вече е номер едно по въвеждане на електрически автомобили .

Всички компании който произвеждат комуникационно оборудване влагат технологии за подслушване. И не само за мобилни мрежи, а и интернет рутери, моблни телефони и т.н. Даже процесорите на Интел съдържат недокументиран модул който е напълно самостоятелен и не се контролира от операционната система.

Запада издигна правото на нови висини. Те вече наказват заради "вероятно" или "подозрение". Връщат се преди Римската империя.

Жълтурите трябва да се изолират от цял свят. Тяхната експлоатационна икономика трябва да умре.2 кофи ориз на служител за да може компанията да е номер едно в света. Селяни.

шпионаж. Но се питам като ще спират Хуауей, що никой не се сеща, че тъпото Гугле е във всеки телефон и те следи дали правиш секс или пърдиш и всеки един бит отива в онова мазе в Илинойс....

с хибридните коли как са, а после погледни какви коли произвежда България и тогава се присмивай. Затворени очи, те превзеха Африка, сега инвестират в Европа, само в България ги мислят за китайците от преди 30 г.