На ЕС ще трябват 1,5 трилиона долара, за да се справи с кризата

Еврогрупата вече е направила предложения за оказване на помощ в размер на над 500 млрд. евро, за да се финансира здравеопазването и намаленото работно време

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дадохте 2 милиарда на туристическа компания да изкупува фалирали хотели, дадохте по един милиард на западни фирми със силно лоби... тези за чиста кражба ли ги готвите... или да угодите на ФЕД и да им легнете на заеми заробвайки цяла Европа...

А пРосия ще се облизва, като цuгaне пред сладкарница ….

Русия няма заемите на Америка, нито граби от цял свят... но Русия може и с 2 и с 200, не ги мисли.

Абе ЕС нямат ли собствена валута, че им трябват долари за вузстановяването.? Ако е вярно, що ни е тогава ЕС?

Защото ФЕД напечата долари, и сега е нужно да ги пласира като заеми.

Е защо долари, в ЕС валутата е евро а не долар. Но явно само ФЕД имат правото да "печатат" т.е да си измислият пари от нищото и да ги дават на заем.

Дългите години специфична селекция на "елит" съвсем не са български принос. Евроатлантски са. Религиозните акценти на "дневния" ред по отношение на икономика и общество (социален пол, екстремен феминизъм, права на произволно дефинирано малцинство, пазара в ролята на нов Бог, алчността като ценност) си искаха тесногръди, механизирани типажи за тяхното налагане. Естествено дойде и компромиса с личностните им недоимъци. Някои са плагиати други с криминално минало трети са военно престъпници, финансови и данъчни мошеници. В крайна сметка са си социопати. Това ги прави управляеми, зависими и по естествен начин ги консолидира около абсурдните "акценти" на планираното развитие и експеримента ЕС. В нормална обстановка, изградена система за управление това някак върви. Чиновничеството маскира, мимикрира абсурдите. Идва обаче момент в който критичната маса на абсурдите стига до кокала - до базовите инстинкти за самосъхранение на обществата. Идва и криза - икономическа или здравна и къщичката изчезва, пада. Тогава идва и най-големият проблем. Къде са всъщност онези, които могат да правят нещата различно, смислено ?!

Разпад ще има само и единствено на кочината пРоссия ...

А ще ги връщат ли или са подарък за членовете на ЕС

Всички путиноиди ще връщат парите, защото мразят ЕС

И какво сега - махна ми поста със сметките и ми блокира ИПто защото...?????????????? Бива ли да си толкова прост бе мАРОДЕРаторе?

долу евро,да не излезне че трябват левове

За това е направиха кризата , 1 вата и 2рата световна копелета

защо да не взема на безлихвен заем о т прцъфтяваща русия

ама там соросите ядът бой

Там късокракия е най-висок

ЕС му трябват Евро, а не долари! Ама така е като се преписват статии от някъде....

няма никакво значение стига да не са рубли или турски лири

при такъв дефицит биха взели и венецуелски боливари :)