МВФ ще призове Пекин да промени модела си на растеж

Застаряващото население на Китай и спадащата производителност играят потискаща роля

Обратно в новината

Коментари - МВФ ще призове Пекин да промени модела си на растеж | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Истинско щастие ще е да видя ЕС изолиран от 2/3 от света! Много искам да го видя. Нищо, че и аз съм по неволя в ЕС, виждам даже как бихме могли да се отскубнем докато още можем. Новото модерно е изток. Трябва да влезем в тренда от рано... България винаги хваща последната гара. Колкото по нагоре си в пирамидата, толкова по-доволен. Строят нова пирамида. Нека излезем от старата и влезем рано в новата!

Абе много грижовни сме да даваме акъл на по успелите от нас. То не бяха съвети към Китай, Русия, Северна Сорея и прочие, а сега остана да поискат и централната Китайска банка сато дкромно начало.

Ти сигурно си от международния валутен фонд. Някакви съвети кога ще е най добре да се купуват рубли?

И Бойко се беше научил от господарите си отвъд океана да се обгражда с Калинки. Много са удобни защото са послушни, и няма нужда да са със сменени имена! Та , организацията на частните лихвари отвъд океана със сменените имана да приличат на местни-Федералния Резерв, си е поставила Калинки навсякъде- Европейски Съюз, МВФ, Европейската Централна Банка, и им дърпа конците както им е угодно, а поданиците на държавите в Европа които са подложени на пладнешки грабеж няма на кого да се оплачат. Един ден робите на Европейския Съюз ще се усетят, но ще бъде късно. Битката ще бъде Федералния Резерв срещу Китайската Комунистическа Партия, а Европа ще бъде занулена.

Тия се Усраха ха хаа хааа Азия расте с часове !!! Тая Крава язък че е Българка !!!

"дайте, че да вземем ние" хаха тея наглеци се опитват да диктуват на Китай какво да прави, западните икономики са в рецесия и сега се опитват да накара Китай да ги спаси както през 2008 ама китайците нещо не искат

Миндили Влачещи Фашизма. Цункай ,,,, банката на Китай раздава пари от няколко години на сумати държави. Тия разбраха, че схемата им отича в канафката и почнаха да пръцкат и те. Същата раота като с Перемогата на Укрофашистите. Едни заглавия всеки ден, а за три месеца изгоряха тонове ОТАН техника и 60 000 подготвени нинджи са при Бандера.

Китай инвестира в Африка още от времето на Мао Дзе Дун... а след 2008-а година започна да се заглежда и към Южна Америка, то и затова към момента Европа не е основната китайска цел нито за инвестиции, нито пък като пазар, а това срещу което ЕК се бори са просто остатъци от миналото. Не знам дали решението на Мао е било идеологиски или икономически мотивирано, но днес на всеки 5 години потреблението на стоки в Африка се удвоява, тъй че китайците спокойно могат да минат и без съветите на МВФ... е, и на САЩ в ролята му на основен спонсро на МВФ, разбира се;)

МВФ да призове САЩ да се фокусира върху печатането на пари и собственият им дълг, а не Китай.

А баба Сталинка коги ще я пенсионират??

Няма да има ядрена и трета световна война, просто няма как: - децата на Путин са в Париж - обкръжението на Путин е в Гърция, Италия, САЩ … нито един в Китай или Северна Корея! - милиардерите на Китай (най-много в света) не си харчат парите в Русия, а в САЩ - Калифорния! - ръководството на Сев.Корея не обикаля с яхти Сибир, а западният свят! Ами: България има нужда от 9 неща: - да махне окупационните паметници на комунистическата диктатура; - да влезе в Шенген; - да приеме еврото; - подбрано да приеме мигранти; - да направи това, което направи Чехия, Полша, Унгария - да извади комунистите от управлението. - хората да мечтаят и работят и да се радват на чуждият успех, както и на своят; - да се отърсят от стокхолмският синдром на диктатурата! - чиновниците да плащат данъци и осигуровки; - Да паднат визите за САЩ и Австралия. И ще живеем добре!

Само,че много си закъснял с комунистите.Сега вече управляват техните дечица!

На бас, че хората в Китай , които управляват икономиката, си нямат идея коя е тая пача и какво иска да ги съветва.

Рептил смачкан ти ксжи кво ша праят с американския дълг? Ресен нещо :)

Една фльорца,коята използва България,да си разнася запарения за.ник по широкия свят.Тази леля,не си знае милионите в коя банка са по света.

Заключението е че дира няма коректор за правопис. Или че редакторите не четат или нямат право да пипат статиите които им ги дават от някое пасолство. Планували да пладнували ... А за съдържанието: МВФ, американски пари с европеец директор, с цел да подчинява политически на САЩ страни, изпаднали в беда, щял да коригира Китай! Ами че то Китай ги изхвърли и затвори всякакви възможности да се намесват в работите им още след като се опитаха да произведат "протестъри" на Тян нан мън.

+++++

Местя го веднага щом тия наглеци го казват

Планувам е думата... Та аз планувам да напиша коментар, колко безумно е да обявиш публично, че смяташ да кажеш нещо на някого, който ще прочете написаното в медиите....

Ще спрем гората да се разлиства

Китайците ще я посрещнат и изпратят тази като Урсула. Затова тя ги съветва отдалече.

Kитай не ще да и играе с вас вече. Иска да си играе със Русия, Индия, Бразили, африканските страни.

Наглостта се сдоби с нова дреха, кристална наглост.

Загрижи ли се за Растежа на икономиката на Китай!!! Защо, не печатат много юани и не помпат достатъчно инфлацията ли? Само щатите се били съвзели! Ти да видиш! Дали не е защото накараха Европа да купува скъпи оръжия, прескъп газ и други стоки защото само техните са демократични? А си изнесоха инфлацията печатайки трилиони без покритие?

Лична Сталинка ще го смуче!!!

Некадърници да наставляват Китай как да действа така, че да е изгодно на "целия свободен и демократичен свят" да може да оцелее след серия грешни геополитически решения(грешки).

На денят лив ???

Защо нашата пача не посъветва краварите да спрат да печатат фалшиви пари?

Защото ако го направи, много бързо ще се раздели с поста управляващ директор на МВФ!

Ххахахахахах, някакви бюрократи ще учат Китай на икономически растеж.

неоглобалисти понякога са дори смешни . ако не бяха изроди по природа.

Що не им предложат приватизация, реституция и нпо-та…

Такъв капацитет , чудно ми е как Китай са я изпуснали , само за няколко милиона могат да я имат.

Дам, и китай ще ви покаже един голям среден пръст, облечен в копринена ръкавица...

С този номер само България и Украйна може да минете.

САЩ с процъфтяваща икономика!!! Ти да видиш, сетих се за рекламата за мармота, дето увивал шоколад.

О, Боже Седнали да му дават наклон на к.ра на Китай... Смех.

Те го барат да го коригират надолу, а той щръква нагоре. По времето на епидемията Китай растеше устойчиво със 7%. Всички други падаха с до 20%, средно 9%. Та от това падение сега "растат" с 4%. А Китай като продавач се прехвърля в Азия и си инвестира в нови технологии, които ще дадат резултат след 5 години и ще означават пълна технологична независимост от който и да е в света. И тази инвестиция за разработка на технологии и оръжия им струва 1,5%. Истината е че единствено Китай си има национална космическа станция. САЩ, с перверзното си счетоводство, си смята производството на железа за скрап в Украйна като инвестиция, това им е единственият "растеж". А вече оставят като единствена възможност на Русия да излезе от конфликта военната победа. Ако на САЩ не им се отвори парашута в Украйна, скрапа няма начин да се превърне в доходи. И естествено Китай а и цяла Азия ще прави всичко възможно да няма американци, които да ги командват.

ТЕЗИ ОТ МВФ СИ МИСЛЯТ, ЧУ ЩЕ ПОВЛИЯЯТ С ТЕЗИ ЛЪЖЛИВИ ПРИКАЗКИ НА ПЕКИН, СА БОЛНИ МОЗЪЦИ. КИТАЙ ВОДИ СОБСТВЕНА ПОЛИТИКА, В ИНТЕРЕС НА ДЪРЖАВАТА И НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА НИКОЙ.