МВФ разпределя рекордните $650 милиарда за справяне с кризата

Според управляващия директор Кристалина Георгиева това е "мощна ваксина в подкрепа на финансовото здраве на света“

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо тези хуйБавци не кажат, че РУСИЯ отказа едни 18 милиарда и няма да се включи в надпреварата, а мълчат като бити Г...ВЕ и, че Китай ДВЕ години не може да си ИЗТЕГЛИ ЗЛАТНИТЕ ЗАПАСИ ОТ ОКОЛО 500 ТОНА ОТ С А Щ, както направи Русия от Лондон, април месец?

Това същество ще трябва да е доста послушно, като я гледам и слушам, не ми прави впечатление да е умна и практична, по-скоро е послушна и изпълняваща всякакви заповеди

Носача на куфарчета ни погуби , за да се устрой ?

Това са политически подкупи и пари за тестове и ваксини, тези изроди им се привиждат като помощи...

милиарди ,докато отнемат изконните човешки права на хората по света, тия уроди сбъркани!

Сатанистка слуга,срамота че е българка,Господ да ни е на помощ с тези психопати,водят ни към тоталитаризъм,уж под предтекст,че са загрижени за здравето ни.

Подивели Баби по Света се взеха за Богини.

Водят ни смело към 1984-та. Господ да ни е на помощ, но трябва и ние хората да си помогнем.

Извънредно подвеждащо заглавие. Както пише по-долу - разпределят се "специални права на тираж", което е съвсем друго.

Нищо подвеждащо няма. Готвят СПТ да замени щатския долар , като световна резервна валута. Защо е дълго за обяснение.

Преди 59на година мисионерите по света се брояча на пръсти, днес е трудно да преброи милиардери. Тс за ква иде реч? Ами за хсртийки и инфлация, благодарение на управляващите ни финансови олигарси. Всеки трябва да живее на кредит и да купува фюрчерси ьа 20 г. напред.

Раздавате за да си купувате правителства, за да превръщате хората в безработни дебили на социални и за да ваксинирате. Толкова сте цинични, че само кретен би ви повярвал, че сте загрижени за кризата и здравето на хората.

HeMa ga Bakca TukByH kak cu mpeBa?!? ga uMa makaB Hapog...

Тия бездарници от Световната баМка се надяват, че кат печатят пари до безкрай, ще има и инфлация до безкрай. Няма такова нещо. Може да има цикли БУМ - БАМ на десетина години, както е било досега, може цикъла БУМ да го удължат с още няколко години, но не и безкрай, защото това ще доведе до световна финансова смърт. Те си мислят, че инфлацията ще принуди хората да си изкарат спестяванията от банките и дюшеците и изхарчат в името на икономиката. Да, ама като имащ 2 телевизора, защото ти са да купиш още 2, кво ще ги правиш - чорба? Не могат да накарат хората зорлем да си изхвърлят скорошно закупено обзавеждане и да го заменят с ново. Защо да го правят, да пълнят гушите на производители и търговци?.. И утре кат се поболеят и паднат, да нямат 1 лев да си посрещнат проблемите.

2021-08-23 20:19:05 Да, ама като имащ 2 телевизора, защото ти са да купиш още 2, кво ще ги правиш - чорба? Не могат да накарат хората зорлем да си изхвърлят скорошно закупено обзавеждане и да го заменят с ново. Защо да го правят, да пълнят гушите на производители и търговци?.. И утре кат се поболеят и паднат, да нямат 1 лев да си посрещнат проблемите. --- АЗ НЯМАМ НУЖДА ОТ НИЩО ...БУКВАЛНО И ТАКИВА СА МНОГО ... ЕДИНСТВЕНИТЯ ИМ ШАН Е ТОВА КОЕТО ХОРАТА ИМАТ, ДА ГО НАПРАВЯТ НЕПРИГОДНО, ЗАТОВА ФОРСИРА Е-НТЕЛЕКТА ...ТЕ НЯМА НИКАКВА ДРУГА СЛАМКА ... ОСВЕН СТРАХЪТ!

10-ИНА ГОДИНИ , КОГАТО ЗАПОЧНАХА С "ПЕЧАТАНЕТО" И "ХЕЛИКОПТЕРИТЕ" КАЗВАХ, ЧЕ НИЩО НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ, КАКВИТО И КУПИЩА ПАРИ ДА ИЗСИПЯТ, ДОКАТО НЕ ОТПИШАТ "ДЪЛГОВЕТЕ", КОИТО ПРАКТИЧЕСКИ ОТДАВНА СА В ПЪТИ ИЗПЛАТЕНИ ПОД ЕДНА ИЛИ ДРУГА ФОРМА... ТОКАВА НЕВИ "ВЕЛИКИ" СМЕШНИ ИКОНОМИСТИ ВАДЯТ НЕКВИ ТУХЛИ, В КОИТО ПИШЕЛО ТАМ НЕКИВ ТЕОРИИ ЗА "ПАРИЧНО ПРЕДЛАГАНЕ" АЛА--БАЛА, КАК ЩЯЛО ДА СЕ РАЗДИВИЖИ НЕЩО ... И АЗ ИМ СЕ СМЕЕХ, ЩОТО СА МНОГО ПРОСТИ "КОНЕ С КАПАЦИ" - КНИЖНИ МИШКИ... ТЕ СИ МИСЛЕХЕ, ЧЕ ВСИЧКО Е "ПО КНИГА" , АМА ДРУГ ПЪТ! И КАКВО ИЗЛЕЗЕ ... ИЗЛЕЗЕ, ЧЕ СЕ ОКАЗАХ ПРАВ! КАТО ВИДЯХА, ЧЕ НЯМА ДА СТАНЕ "С ПАРИ", ПУСАНАХ КОРОНАТА - СИРЕЧ СЕГА РАЗЧИТАТ,ЧЕ "ЩЕ СТАНЕ СЪС СТРАХ"! ОТ СЕГА ЩЕ ИМ КАЖА - НЯМА ДА СТАНЕ И СЪС СТРАХ... САМО С ОТПИСВАНЕ НА "ДЪЛГОВЕТЕ"! ЩО СЕГА ПОДГОНИХА МАНГАЛИТЕ КЪМ ЕВРОПА, ТИЯ БАНДИТИ...ЩОТО РАЗЧИТАТ ТОВА ДА СА НОВЕТЕ ОВЦЕ, ДЕТО ШЕ ИМ РАБОТЯТ, ЩОТО СА "ГЛАДНИ", "БОСИ" И "БЕЗПРИЗОРНИ" И ШЕ ИМ ДАДАТ ЖИЛИЩАТА, ПАРИТЕ И ЖЕНИТЕ НА БЕЛИТЕ, ОТ КОИТО ЩЕ ВЗЕМАТ ВСИЧКО ЗАРАДИ "ДЪЛГОВЕ КЪМ БОГОВЕТЕ"! ТОВА Е ПРОСТИЧКАТА СХЕМА ...И ТВА ЩЕ Е ПОСЛЕДНАТА СПИРАЛА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО, ПРЕДИ ПОТОПА...

А според мен е "мощна ваксина": 1. За поробване на малкото независими държави, и 2. За глобално превъзходство на брутлния джудейски финансов Нов Световен Ред, който пък се държи от Американската глобо-цио Империя. Таквиз ми ти работи, КриСТАЛИНКЕ, наша любима.

Отдавна замислено. Подчинение на малките хора.....

Бях сигурен, че заради ковидистерията Светът и България в частност ще изпаднат в ликвидна криза. Обаче сбърках. Те(лошите) почнаха да печатат пари, безкрайно, трилиони долари, Евро пък и левове без покритие. Затова цените растат в световен мащаб. Докога и Кристалина(Сталинка) не знае. Такава криза ще ни връхлети, свят ще ни се завие. Дано лошите загубят!

Хубава статия на Блумбърг от днес.Малко е странно, но вече не си крият намеренията....Големите бизнеси не се интересували от състоянието на компаниите и инфлацията, а само от паричните облекчения....

Те тия пари даже не ги и печатат, физически е почти невъзможно да бъдат складирани. Официално , реалните пари в обръщение са някъде до 10% от ''наличните'' такива. Т.е. 90% са дигитални пари. аАко тръгнат масово хората да теглят всичките си пари в кеш, финансовата система ще колабира.

Абсолютно точно, дори в България все по трудно и оскъдно стават кешовите разплащания, затова и бях изумен, че не се стигна до ликвидна криза. Просто почнаха да печатат пари да наливат в без дънната каца. Докога ще издържи системата не знам.

Може би една от целите на КОВИД е да се опитат да забранят кешовите разплащания - под предлог , че пренасяш заразата. Според мен Ковид е един вид тест - да се провери доколко е ''послушна'' масата от хора. Казват ти - трябва да се ваксинираш - ок, готово; казват ти- прекратяваме кешовите плащания , понеже пренасят заразата - добре, няма проблем.. Никой не се бунтува, или поне само малка част от хората, коите лесно могат да бъдат вкарани в пътя.

Брях, СПТ (специални права на тираж)! На туй нящо не му ли викахме кредит?

На нази ако дадът десет милиарда ши е добре

Не знам каква е целта на цялото това упражнение, но няма да завърши добре. Балонът продължава да се надува и тези , дето я карат на една заплата, ще я патят най-много.

дето я карат на една заплата, ще я патят най-много. ----- ЩЕ ПАТЯТ ВСИЧКИ ПО ВЕРИГАТА, КОИТО СА ЗАКАЧЕНИ И РАЗЧИТАТ ДА СМУЧАТ ОТ ТАЯ "ЗАПЛАТА"... НЕЩАТА НЕ СА ТОЛКОВА ПРОСТИ И НЯМА ДА ИМА САМО 1 ГУБЕЩ .... ВСИЧКИ ЩЕ ЗАГУБЯТ , ДАЖЕ И "ОНИЯ" В "ОКОТО"...

650 напечатани милиарда. Ммм, мирише на инфлация.

Е,гати сладката далаверка. Тия са си озаконили фирма да печатят пари и да ги дават на заем на всички правителства.Щът Нещът. Които,правителства са тяхна друга фирма. А простия народ да плаща лихва , ВО ВЕКИ ВЕКОВ. Ех, аз да бях се сетил пръв?

Не бойте се в природата всичко е регулирано. Тва, което правят група некадърници, джендъри, лесбийки и бездетни от Брюксел, ЕЦБ, Световната баМка и прочие ще им се върне като бумеранг. Кат надут изкуствено инфлация и 1 кило сирене стане 50 лева, колко хора ще купуват и в какви количества? Същото и с нехранителни стоки, автомобили, услуги. Потреблението ще падне, ще се свие производството и всичко ще батаняса. Масови фалити на фирми, милиони съкратени работници, на тогава ще рухнат цели икономики, цели държави. Тва не е едно време, кога надуят инфлация хората като луди да изкупуват всичко по рафтовете. Тва вече не може да стане, щот стоки бол и никой не се презапасява.

ша са увеличат заплатите бе Гошо

Ами поръчали са кризата сега разпределят милиардите

МВФ не отпуска помощи, а кредити!

Сталинка ще разпределя... малей...

Фани ма за уя !

Радев Невнятния: Охааааааа, Сталинке, от кога ги чакам

Румен Радев Мадурото потрива доволно кунки

Охаааа, ох ром, ох пури

Гледайте туй в тубата Сенсационное признание главы МВФ! Вакцины управляют экономикой!?

Срамувам се от такива българи като нея. Цитирам я по памет: "Ваксинаии и пак ваксинации, реваксинации и ваксинационна полиция, това е бъдещето..." Който има нерви, да я изгледа и изслуша: https://www.youtube.com/watch?v=Df_B21UbKZs&t=194s

Българка ли? Пусни я в ютуб да я видиш как в Брюксел води правото хоро наобратно.

напечатани хартийки имагинерни биткойни тралалалала

Тея се взеха за богове. Забравиха, че един хляб ядем едно л... с....

Аз съм готов Криси! Овладях ББР през Киро. Пренаписах плана за Възстановяване чрез Пеканов. Асен го турих за финансов министър. Намагнитих конкуренцията в лицето на Пеевски и Божков. Само чакам да пуснеш паралянгите.

Много ми е интереснто,от къде ги взимат тия пари и ако нямаше пандемия какво щяха да ги правят?

Дрогарко, нали сте наш човек? Още не сме готови с плана за възстановяване и усвояване... Да не сте гъркиня?

Инфлацията ще е страшна. А тя винаги е за сметка на работещите.