МВФ и Световната банка изпробват възможността служители им да работят дистанционно

Това е част от плановете за готовност при кризи и подготовката за срещите на 17-19 април, които ще се проведат виртуално

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Следващата стъпка е да аутсорснат служителите си в България не само те, но и Брюксел и прочие. Каниха ме на място, но отказах. Нямало как от далече...ами ето че има! Много по-евтино е, много по-екологично и много по-удобно за всички. Хайде от мен да мине няма да искам увеличени на текущата си заплата заради спестените разходи на работодателя и ще го дотирам с ток и други стоки и услуги, които сега плаща за всички при това напълно безплатно.

Преди повече от 30 години от Алвин и Тофлър беше обявена наближаващата трета цивилизационна вълна. Една от характеристиките е именно отказът от офиси като скъпи за поддръжка, нерентабилни и вредни за управлението на масите. Изтъкнати бяха предимствата служителите да работят по домовете си. Замърсяването на въздуха при преместването на човешки маси по градовете се добавя в полза на надомната работа. Технологиите позволяват изцяло да се премине към тази система. Ползите за семейството и възпитанието на децата са повече от несъмнени. Така болничните рязко спадат.