МТ: Не задължаваме никого да се ваксинира

Никога пред работодателите не е било поставяно условието задължително да ваксинират своя персонал, коментират от ведомството

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едно време табелки "Образцов дом" и ленти "Ударник", сега стикери "100% ваксинирани"...

както другаде знаеш, че персонлът поне е направил всичко възможно да те пази като клиент, така и у нас ще стане в по- голямата си част. Не желая да ме заташават и болни, и неваксинирани, а аз да си плащам за това да съм в риск.

От днес е новината че се обсъжда промяна на наредбата за носене на маски. Като целта на промяната е "ускоряване на процеса на ваксинация". Ама наистина държавата никой по никакъв начин не принуждава да се ваксинира. вЕрваме!

Отвратително!

Има ли стикери "100% ваксинирани". Аз виждам само позорни чуждоезични лепенки "100% vaccinated staff".

Трябва да се допускат и само ваксинирани туристи. Проблемът с туристите скотове ще се реши сам.

Тези стикери не можгат да бъдат определени по друг начин освен като престъпление. Ако това е заложено в официален държавен документ, ще се радвам да осъдя работодателя си и държавата за публично разпространяване на лични данни. Никой не може да изнася публично информация дали съм ваксиниран или не.

Това е инфекциазна болест с особен риск за живота. Тук интересът от запазване на живота и здравето от такава болест превъзхожда твоето собствено по- тясно право. Малко прочети, все пак не се ли образовахте, срамота, пък се перчите.

Няма никакъв особен риск за живота. Риска идва само от свръхдозите силно токсични лекарства. Това е инфекция използвана за политически цели. Налагане на диктатури.