МС: Топлофикациите и битовите потребители на газ също ще получат компенсации

Индикативният размер на финансирането по програмата е 140 млн. лв., а периодът на подпомагане е от 1 декември 2021 г. до 31 януари 2022 г.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На газ съм.И в фактурата имам РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ,СНАБДЯВАНЕ,ДОСТАВКА.Е къде ме цакат не зная!?Кое е различно е тези наречия.Доставката е най голята .Миналия юли 50лв.декември 102 лв.

Оказва се, че да си на газ в България е най-голямата минавка...

А компенсации за отопляващите се на пелети - цената им се удвои, а държавата вече подлъга стотици, а може би вече хиляди да сменят безплатно отоплителни си уреди с такива на пелети, на които не им излиза сметката ... Както и на хиляди други, които за своя сметка и отдавна сме преминали на екологичното гориво ...

Тези дето се топлите на гориво на дървена основа или на въглища и кюмюр трябва не да ви компенсират ами да ви глобяват и още да ви увеличат цената

И формулата им за компенсация е като фактурите за газ и парно - увъртяна и усукана като свински черва...

компенсации ще има, но само за някои...

Тате ми каза ,че ще ми купи колело ама друг път. Е те така Киро истината ни каза на македонски език.

Трябва да ИЗТРЕБИМ ДИректорите на Топлофикация и на мобалните фирми- А1( Емтел) и ВИиваком, за да РАСТЕ БЪлгфария като население, да са ЗДРАВИ българите и да имат пари... Тия мошенически фирми ни ОГРАБВАТ и РАЗБОЛЯВАТ... ТРябва да застрелят директорите на на Топлофикация и на мобалните фирми- А1( Емтел) и ВИиваком, както убиха рекетьорите, изнудвачи- Мечката и Чората, които бяха направили охранителни фирми да ИЗНУДВАТ Рекетират и ограбват други българи.

кирчо, аз плащам данъци, пък неползвам газ по никакъв начин! там където живея, на 50 км. наоколо няма ни тец, ни газ , освен в запалките на пушачите, и в га автомобилните газови уредби! та кирчо, аз несъм съгласен с моите парички да компенсираш някакви потребители на газ! просто неискам!

Не просто някакви. 70% са за Топлофикация София която освен за столичани, продава на солидна загуба топлоенергия и на всички общински и правителствени сгради. А на лято всички дружно ще платим поредният милиард задължения на Топлофикация София.

При мен има газ но аз съм на ток и си плащам по 500 600 лв защо да нямам и аз тези преференци ?!

Не е честно, ми тези които си купиха скъпи пелети, въглища, дърва, за тях няма ли компенсации ???

хубаво искате д аккомпенсирате всичко,ама ОТКЪДЕ пари? и защо сте против комунизма като в него се справят по МНОГО добре с тези уж прости неща, да има евтин ток , горива, отопление , храна и жилища за всички!

Какво стана с компенсациите за тока? Ще доживеем ли?

Абе тия нещастиници раздават НАРОДНАТА пара на който си поискат все едно е тяхна! Спиш ли бе СУВЕРЕНЕ? Нали до вчера, заради това рива!

Rexroth

Спи и сега, спеше и на изборите. А иначе нека раздават хората, нали не крадат като другите.

Кой не краде бе приятелю? Изчезнаха едни 9 000 000 000 лв! Фокусници!

не сте длъжни да ползвате газ!купете си дърва,и се топлете,да видите дали са по-евтини!Или на духалки!На едни санирах копторите,сега и газа на някои тарикати трябва да плащаме!Ай сиктир!

На кого плащаш газта? Моята не, щото компенсациите няма да дойдат от твоя джоб, а ще ми върнат частично моите пари, дето аз съм ги наляла в държавата от акцизите и таксите за газта, която ползвам и плащам с МОИТЕ пари. Стига с тези глупости, че някой плаща сметката на друг