Москва обмисля по-висок данък за салами и кренвирши

Ако бъде наложен новият акциз, цената на колбасите може да нарасне почти с 30 на сто

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Забравихте за безумния данък"вредни храни" дето искаше да ни натресе Петър Москов.

Чела магьосницата рецепта за черна магия: един косъм от не знам си какво животно, един рог от не знам какво си, едно копито от не знам що си, кост от еди какво си. Накрая и писнало и си купила кренвирши.

Да свалят данъка на препаратите за вана :)

Тъкмо с парите ще отвори базите в Куба :-)

Работих в цех за колбаси,в кренвиршите и евтините колбаси МЕСО НЯМА.Всякаква КАРАНТИЯ И МРЪСНИ ЧЕРВА.Слага се и някаква химия от найлонови торби. Кучетата около цеха не ядат кренвирши и салами. Знам от лекар - от тези колбаси се хваща РАК и ТУМОРИ,запушват се кръвоносните съдове .

Либералната пропаганда всеки ден пише по нещо къда открито гадно, къде дискретно негативно срещу Русия и прави щастливи няколко хлапета с психически проблеми. Притеснявайте се за цените на нашите салами и за качеството им. Не берете грижите на руснаците.

Стига си го дъвкал тоя руски "салам"...

и там соросоидите са на власт ;)

Ама той, ония данък беше лош, а тоя руския е добър. Нищо не разбираш...

Ако тука вдигнат акциза на место, за да промотират "здраволсовни" храни ще има революция и ще е конспирация на Сорос да лиши българския мъж от мъжествеността му. Ако в Русия се случи е мъдро решение... Дет се вика, дано ви се сбъднат всичките желания, момчета. :)) Дано ви пращат и се разплащате официално в рубли...

Правилно те тия "храни" трябва да бъдат забранени за производство!!!

Няма да има,защото Путин не е такъв тъпак ,като нашият Румен?

там имали кренвирши и салами ?

Рашаните ще стават вегани! Тия канибали- вегани- ще падна от смях! Явно хлорофилен мозък е получил дзен и е решил да си лекува склерозата със зеленчукови сокове за безсмъртие. Ами сега е ред и на родните листояди да започнат веганска кампания. Например нещо по- кърваво на булевард "Витоша"... Чеверме от което тече ангешката кръв и омирисва през съдебната палата та чак до Халите и джамията.. Като се изпусне някой в Русия и в България се пълнят гащите по възможност най- щедро. Гледайте сега родните "капиталци" как ще подемат тиха кампания след кампанията за чистия въздух за чиста храна без месо, "понеже месото е вредно". Идиотите нямат край. Ако в Русия имаше контрол върху качеството на месото никой нямаше да произвежда боклучави отровни колбаси, но няма и колбаси има. А какво яде народът там освен тия плазмочи- краставички. Вървят с рибка, водочка , рибка и т.н. Да де ама там се хранят с ракети и танкове и затова стадата с животни не събират необходимото внимание. Пък и цената на един танк е хиляди глави миризлив, пърдящ, бавнодвижещ се и мучащ добитък- не им е престижно! А и добитъкът не минава на парад на Червения площад. Как да го гледаш- има украинци и белоруси за тая цел.

Добра "новина"! - само общи приказки. Няма точни цифри и съотношения. например: % акциз % ДДС крайна цена на 1 кг и колко процента от средната и минималната заплата е това. същото като горния ред, но за България.

Всеки си мисли,че по света е като у нас и на запад. Наскоро ядох салам от Украйна. И пих тяхна бира. Същото качество, като преди 30 години у нас. (На 55 години съм). На моя син въобще не му хареса. Нито салама, нито бирата. Той е вече вкаран в матрицата и е от поколението, дето не е виждало друго освен помията, която ни се предлага.