Мораториумите няма да важат за бързите кредити

При "кредитна ваканция" за бранша отпускането на финансови средства ще е безплатно, без ангажимент за навременното им връщане. Така той остава без възможност за последващо използване на същата тази сума в полза на друг клиент

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В.шта м.ма лихвари лакоми ! Тези трябва с камъни и дървета да се трепят ! А сега да ходят по махалите да си ги събират кредитите !

Това го кажи на банките. Те имат основното преимущество, че могат да създават нови пари чрез кредити. Депозитите в тях са миниатюрна част от раздадените кредити. Докато небанковите институции могат да дадат само парите, които имат, но няма как да измислят нови. Това са заеми, а не кредити. Ако всички спрат да си връщат заемите, фирмите които ги дават ще фалират. Затова е цялата работа.

какъв собствено мораториум има върху кредитите ???? У нас подобно нещо не се наблюдава. Може ли журналситите да сте малко по-информирани от средностатистическия граждани на тази страна?

у нас каква огромна космата путка е

ЧСИ-тата след някой месец ще има да пирувааааат, ще има да глозгат кости, да глозгааааат... И тогава ще има повече самоубийства, отколкото смъртни случаи от короната. Помнете ми думата!

Мдаммм, сега за бързите, утре и за бавните.... ама тегли народе, безлихвени са ....

Безлихвени но не и безплатни. Такса за разглеждане на документи, такса за теглене, такса за внасяне, застраховка, обслужване на сметка, Интернет банкиране, такса SMS, комисионна и още какво ли не.