17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дори молдовците са се светнали, че няма защо да бъдат пържени и се измъкват лекинко и тихичко. Никой не се кара с руснаците, но всички си осигуряват тръба в случай на нужда. А защо ние не договорихме доставки от Румъния ми е напълно неясно? Какво ни пречеше да договорим една тръба през Дуранкулак или Генерал Тошево?

добро начало за Молдовците, ако продължават така може и да излезнат от Варшавския договор ..

Никой не иска в газовата камера на червена фашистка русия и всички се разбягват от нея. Ватенките в своята история само са грабили поробените народи, посочете ПОНЕ ЕДНА държава, която да се е върнала в фашисткото комунистическо робство.

Извечна влажна несбъдната мечта за ватенките е всички хора по света да се страхуват от тях. А ватенките , основно като цяло, навсякъде ги презират.

Румъния има открити нови залежи от газ, които разработва и на сушата и в шелфа на Черно море, така че лъжливите ватенки няма що да се напъват с лъжите си. И ще продава на Молдова, защото вече никой в света не иска да има нищо общо с ватенките. Всеки ден с прекрасни новини за наритани като крастави кучета ватенки. Червените агресивни фашисти ги мрази цял свят, защото са вредни за нормалните хора като вирус на Ебола.

В Молдова ядоха попарата на ватния ботуш. Сега не искат повече да чуят за дивото азиатско племе. Защо българските крадливи комундета се сдухват толкова че До преди години ватенките бяха на Берлинската стена. Путин стана цар и просра всичко. Сега глупаците с ватенки са принудени да се приберат в мижавите си граници, а НАТО и Америка са плътно до тях. Всичко което си е поставила Америка за цел е постигнато. За какво кодкудякъте, като всичко е видимо за целият свят. Платени руски подлоги, цитирайте ми поне една държава от Източна Европа и Балтийските държави, които да се е върнала в омразната мрежа на руските агресори. НЯМА ТАКАВА. Никой не иска да чуе за алкохолизираните мурзилки. Русия няма приятели вече. От всякъде е заобиколена от цивилизация. Идиотите агресори докъде се докараха, да ги мразят всички държави, да завладеят 1/6 от сушата насилствено с претопяване, геноцид и унищожение, това е империята на злото. Ватенките са като вирус, вредни за целият свят. Колкото по-малко от тях остават, толкова по мирен ще бъде света.

И на украинците, които по всякакъв начин искат газ да минава по тяхната територия. Стига се напъва ве шилце. През съдрания крачол им е на хохлите дали ще минава транзит от там или не. Тръбите на укртрансгаз са собственост на байдънови. Каквото и да минава по тях ще е първом за тях. краварите си мислеха, че ще надцакат руснаците с няколко хода и ще седнат самодоволно на кранчето да извиват ръце и да доят транзитни такси. Еми не им се получи играта и сега имат едни тръби, които не могат да изровят за скрап, защото ще струват по-малко от разходите по разкопаването.

Цената на газта подскача у НАС, защото преди няколко седмици (18-юли-2018) Братска Украйна увеличи транзитните такси 3 пъти с одобрението на Брюксел. Наш БиБи се съгласи и подписа, нали живеят от комисионни и подхвърлени Валчери. Няма как Ще подържаме финансово Превратажиите. Колонията е за това да плаща, нищо лично и исторически рефлекс.

Schilo

още малко

Истината е, че всички бягат от Русия, като от чумави! Само нашите безродници се навират да им целуват задниците!

Schilo

Кажи го на Меркел. Да се посмее малко. И на украинците, които по всякакъв начин искат газ да минава по тяхната територия. Както и на поляците.

Какво за Меркел?? Путин ходи на крака да и се моли.

Schilo

Не си ере, а си яре. И това ли не разбра, че това са поредните разговори? Преди 4 месеца бяха в Сочи. Днес германците казали на поляците да си гледат работата във връзка със СП-2. Преди дни им намекнаха, че политиката няма да мине. Всъщност, какво стана с изолацията на Русия?

че не съм чул за това. от кога? Та кой е изолирал Русия? В какво са твърдели че е изолирана? Спряха и достъпа до технологии.. е.. наказаха няколко еврейски милионери рднини на Шаломов и още са на казани. Та ако някой е изолирал някой то това е Шаломов които изолира руснаците от евтини и качествени храни

Schilo

Така е...Наложиха санкции, построиха Кримския мост, увеличиха добива на петрол, на пшеница, на газ... Летят си още в Космоса, че вземат и стопаджии от онези, "високотехнологичните". Кво да ти кажа...уж трябваше да са фалирали, ама се държат, че и ръст от 2% бележат. Такива ми ти работи.

наложиха санкции? НА Русия ли? Я пак. Колко полета имат в космоса? Колко има само Мъск? ще провериш ли... мога да ти кажа от сега 1:5 в полза на мишока Мъск с/у цялата терорусия. Ръста го има само на хартия... като техническите показатели на Су-57

Нещо да кажеш за Северен поток - 2?

Schilo

Дир, кое е извън темата? Че, ако търсят конкурентна цена пи по-нисък добив, трябва да дотират ли?

Голям газов гигант. За се4бе си нямат , на молдованците ще дават, че и на нас щото сме велики като тях.

Schilo

това количество не си заслужава вниманието. Нали виждаш- руснаците са се насочини на друго място. да им доставят румънците, няма проблеми, само дето, ще трябва да дотират, щото цената няма да е по-приемлива от руската.

Кой те излъга за това? Руски лъжец. Кой ще дотира? Баба ти?

Schilo

Тоя даже не е разбрал какво имам предвид! Какво да ти отговоря? Че не мислиш?

Сега, на колко парета купува БълХарията руския газ през 2016 и 2017? Моля цените - в студиото!

Schilo

Има ги в сайта на Булгаргаз. Поне, по колко продава Булгаргаз. Махни някаква минимална надценка и ще видиш, че е долу-горе толкова.

Ни съ изказвай неподготвен моля те. Официалното запитване за цените за 2017г още няма отговор. Такова е направено във връзка с делото за обявяване на незаконни цените на топлоенергията доставяна от тец София.

Schilo

343,22 лв./хм3 (без акциз и ДДС) е цената,

Schilo

е цената, кна която продала Булгаргаз. Нали не мислиш, че са я купили на по-висока?

Schilo

И тези, потребяващи два бидона газ се правят на могъщи! Хахахахах

Шилце, ми то БълХария купува по-малко от тях вече. Ай бъдете малко обективни бе. То бива русофилство, бива, ама сиренето е с пари.

Schilo

Стоножке, кой ти говори за филство или фобство? Напече те май здраво! Говоря за икономически закони и смехотворни напъни на джуджета да се правят на велики. Като молдовците, па и като нас.

Чисто политическо решение.И стъпка към политическо им обединение с Румъния.Дали ще им дадът, отделна песен.

И тези туземци разбраха, колко долни гадини са руските изроди!! Само в Бг останахме подвластни на руските негодници-чрез Румен Радев, КУРНалИна, Перхидрола и ДПС+ БСП!

Schilo

Ми като са тъпи власио и те, какво да очакваш? Вместно да търсят по-добра цена, търсят политическо решение. Айде, да ги храни ЕС и НАТО

Мордорските тролове веднага скокнаха да защитават маскалята. Типично по задунайски. Спасиба, товарищи!

Тия тъпанари къде живеят , нормално е цените да следват тези на петрола , румънците да не им дават без пари , усещам как ще клекнат пак на руснаците ,но тогава цената ще е друга, по- нагоре .Молдовците станаха американски гъзолизци, като румънските си братя.

Цените не се определят вече по цените на петрола.

А румънците откъде ще я взима газта?

Добиват. Имат. Миналата година добива им достигна нивото на вътрешна консумация.

Поредните самоубийци. Братя извънземни - спасявайте!

Не прави "самоубийствени" коментари.