Министърът за Брекзит обвини ЕС, че опитва да накаже Великобритания

Рааб алармира за нарастващата опасност за излизане от съюза без споразумение

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За сепаратисти и екзитчии, трябва много твърда ръка, иначе става катун. Да ги гонят като мръсни котки, без споразумение. Каквото търсиха - намериха си го!!!

Някой обещавал ли е нещо на UK, в случай, че се фръцнат?! Някой, длъжен ли им е за нещо?! Решиха да поискат подкрепата на суверена и я получиха. За да е сугурна работата, предварително поналяха някоя друга лира за да убеждават гласоподавателя, че имат остра нужда от брекзит. Онзи с ишиаса, вече веднъж ги гони от европарламента, а трабваше и по един шут да им набие в задниците. Да се махат!

Никъде, в нито един договор не е казано, че трябва да има споразумение. Преговаря се по условията на напускането. ЕС трябва да преустанови всякакви преговори незабавно.

Ами напускайте без споразумение бе? Кой ви спира? ЕС ви заяви, ако искате да се споразумявате това са условията, ако ли не, чадърчето, чантичката...и на ягодовата плантация. Ама май усетихте накъде духа вятъра и ако изгубите 500 милиона платежоспособен пазар, остава да продавате на Руанда, Зимбабве и другите от региона. Опааа...там месечния доход е към 10$, та ще стане малко фал :).

UK: "Ако единственото предложение на ЕС заплашва целостта на нашия съюз, тогава ще останем без избор, освен да напуснем без споразумение" Така е. Заплахата е или да се разпадне UK или ЕС. Нормално е ЕС да избира да запази собствения си съюз, а не този на UK. Но подозирам, че англичаните усетиха, че Обединеното кралство с този Брекзит върви към разединено кралство и сега ще се опитат да обвинят ЕС за бъдещия разпад на UK.

Министърът за Брекзит обвини ЕС, че опитва да накаже Великобритания Като член на ЕС Великобритания винаги ,за разлика от другите страни беше с определени преференции и изключения от общите правила на Съюза. Сега Томитата искат хем да ползват единният пазар,хем да нямат никакви задължения къмЕС, а да си прокарват на воля тяхната национална политика. Ама няма как "Хем онуй до края, хем душата в рая".