Министърът на растежа обяви 4+1 мисии за достигане на икономически ръст от 5%

България сериозно изостава в състезанието за икономическо развитие със съседите си, заяви Даниел Лорер

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

си имаме нов тарикат от същия източник.

Това не са испълними задачи но това правителство физическа инфраструктура няма да се станат готови скоро ХЕМУС И СТРУМА тенел Шипка Жбразованието- никаква строгост в училище . Всеки си прави каквото ще не мможе да ги събереш всички деца да седят на едно място . Някакви чежди програми АЕ IV модул - Културата и междукултурното общуване (ИУЧ)

Трябваше министър на интензивното размножаване на българите, че се закъсва пагубно.

За колко време е този план - за 50 или 100 години? Забравили са да включат в него - ръкуване с извънземни - по изпълнимо е...

А тоя тарикат, дали нещо е споменал, как ще ги изпълни тия мисии?! Защото, ако не конкретизира нищо, работата е ясна - продължаваме с кражбата и веем байрака с общи лафове.

Трябва , анализиране, проектиране , ще видим , имаме готовност, ще поканим ! Думи който са в бъдещо време ! Този господин каза преди 2-3 дена ,че имало ПОТОК от инвеститори :) По голямо недоразумение в това правителство мисля няма от него !

Видяхме им приоритетите в политиката - леви! За какво намаляване на административната тежест говорят, като лява политика означава повече администрация. Да лявата политика изисква повече администрация! Дясната разчита на пазарна, лявата на административна регулация! Значи, декларациите им за намаляване на администрацията са неверни! А както знаем администрацията ражда корупция. Значи и декларираната "нула толерантност към корупцията" също не е вярна!!!

Поредното министерство с поредната 'стратегия'. Същата, сигурен съм, ще бъде отчетена от въпросния министър като много успешна след известно време, въпреки никаквата промяна на практика. Примери колкото искаш от поне 20 години.

От тези 4 точки не разбрах ,коя точно е иновативната.Да не говорим ,че за всяка от четирите точки вече има министерство.Например втора точка , която е написана по - така , но реално под физическа инфраструктора се разбира пътища и магистрали.Егати иновациите ,пътища се строят от хиляди години , но явно за правителството това е нещо ново.

Икономически ръст от 5% при 7.8% инфлация.... сиреч гарантират ни номинален икономически спад!!!!!

И какво точно работи този министър и това министерство...Обявил е някакви мисии, за коити от много години си съществуват съответни министерства...примерно правосъдието от 5 юли 1879г.