17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Корумпиран боклук.

Отпадъците видиш ли били изнесени от площадките :) С очите си видях, как на площадката на Брикел, един булдозер разбъркваше купчини съмнителни отпадъци заедно с въглищата. Така добре смесени и скрити отиват за горене по поточната линия и после на "камерите 24/7", за които говори министъра се вижда само как прекрасни въглища отиват за горене, а "вътре" в тях си е боклука, който само Ковачки знае какъв е. Простичко решение нали?

интересно, къде ли са "изнесени" тия отпадъци от площадките на Брикел и Перник? В космоса ли ги пратиха, Ковачки си ги прибра в задния двор на къщата ли? Чудя се....

Долен лъжец! За да си министър, лъжеш и замазват, но ние не сме идиоти. Изчезвайте всички подлоги!

От как дойде "демокрацията" ни убеждават, че трябва да вярваме на камбаната, а не на собствените си усещания. За сведение на лицето Димов, има хора които с очите си виждат и с ръцете си участват в тази работа.

Боклуците са внесени от ДЕМОКРАЦИИТЕ В КОИТО ТЕ НЕ СЕ ГОРЯТ!

просто понякога е по-евтино да ги натовариш на кораб от Неапол, отколкото да ги превозваш до Рим. ПРоста аритметика

Правилно, не са ТЕЦ-ове тези, които горят нерегламентирано боклуци и медицински отпадъци, ами е "Брикел" - фирма на Ковачки.

Решение на министерството СЛЕД СТАЧКИ НА ХОРАТА! Не е ли нормалното министерството да решава ПРЕДВАРИТЕЛНО?

Всички видяхме кадри от дронове на складираните до тецовете отпадъци, къде ли отиват ако не ги горят? В ЕС може да горят 28 процента, ама имат съответните очистващи инсталации, а тук всичко отлита в атмосферата.

Всичко отива в съответните джобове.

Пич, Мюнхен (а не се съмнявам, че и другите големи градове в Германия) се отоплява и си осигурява целогодишно топла вода чрез изгаряне на отпадъци. Но нали ти е ясно, че не горят всякакви отпадъци, а само онези, които е безопасно да изгорят така, че да не навредят на хората. Другите, опасните, ги карат за унищожаване другаде - където ги приемат. Хората си плащат да им ги изгорят, а родните тарикати си гушкат парички и го правят за сметка на нашето здраве, докато те си живеят на някое здравословно място.