17-11-2017 20-11-2018

Коментари

те вече скочиха и се засилиха за още! ще ома пак 1989-2001 г. втора серия, а след това няма да има туземци, а само Вожд и Наместници!

Аре бегай бе царския лъжец

Лицето на снимката трябва да е зад решетките.

Миуенчо, 2 пъти посрещах еврото.Единият в Италия,а след това във Финландия... Цените като цифри останаха същите просто вече в евро!!!

Блаженни са вероющите , тяхно е царството небесно.

........ на тази територия винаги е имало изобилие на предатели, дебили и западни агенти! въжетата са скъпи, туземците са бедни!

А заплатите ще спаднат ли ?

Този политически труп откъде изпълзя?

Цените ще са същите. Домати - цена 3. Сега 3 BGN , тогава = 3 Е . Разлика няма. Някога ти бе казано- стига с тези чужди инвестори. Сутринта Красимир ДАЧЕВ по" Он еър" каза почти същото- стига с тези чужди инвестори. Техният % няма 10. Най- големи инвестори в България са българите. 90 %.

Долната ку.ва Велчев, който бездарно на пръв поглед, се заигра с държавния дълг за собствена сметка... Е син на ШИБАН КОМУНИСТИЧЕСКИ МИНИСТЪР!!!

тоя що не е в затвора?

Как мръсно и долно лъжеш...

Ааааа, иде време на тоя боклук отново да краде!Започва да се появява отново!

Ами цените на храните вече скочиха двойно и продължават да растат. Велчев има предвид само цените яхтите.

Същите следки приказки като за влизането в НАТО и в ЕС. Цъфваме, възваме и почваме да припяваме. Да ама не! Загуби, заеми, такси, ограничения, малоумие, корона, нищо полезно, нищо за нас!

Велчев, на цялата политическа шайка от 89 г. до наши дни е време НАРОДА да каже - ИПМ !!!

Тоя дойде от англия по времето на мадритският айдук!

Пакетче 250 грама немско масло струва в Германия 1.20€, на промоция е 0.99€ Тук е повече от двойно. И без Евро... А като дойде....

Ти поне вярваш ли си, Миленчо?

т.лупа си намери още един поддръжник на идеята за евро. Дали няма да загубим, спорно е. На територията всичко е наопаки, например цената на газа пада, а за потребителя расте. Тъй че и с евро може така да стане.

Как вървят политиките последните години ,за да живеем и оцелеем,само теглят кредити,а бъдещото поколение да ни ги връща.Дългови държави насърчавани от ЕС,А ЗА СМЕТКА НА НАС БЕДНИТЕ ВСЕКИ ДЕН ПО ЕДИН МИЛИОНЕР.ЩО ЗА ШИЗО ПОЛИТИКА.

На кое бе глупако? На бензина ли на тока ли на наемите ли на телевизорите ли на колите ли?

Г-н Велчев, не мога да ви заподозра, че сте несведущ. Затова ви казвам, че сте лъжец. Във ВСИЧКИ страни, приели еврото има повишение на цените, което варира между 15-25% та дори и около 30%. Напр. на-мощната икономически страна в ЕС - Германия по изявление на тогавашния им финансов министър Хан Айшел, след влизанетона еврото, цените са се повишили и то незабавно - на плодовете и зеленчуците с 18.3%, мляко и млечни продукти с 8%, хляб (хлебни изделия) - с 4%... Отделно - около 80% от ресторантите са повишили цените с до 30%... В Италия инфлацията само за първите месеци след влизането на еврото е нараствала ежемесечно с над 2.4%. Билетчето за транспорта напр. е скочило "само" с 30%, хлябът е удвоил ццената си... Навсякъде е същото. Ама това е било в Германия, в Италия... А в България как ще е? Защо лъжете, г-н Велчев, че при въвеждането на еврото в най-слабата икономически и финансова сттрана от ЕС, с най-големия процент на бедност (над 50% около ш пжд чиртата на бедност) цените нямало да се повишат? За невярващите ще дам един линк https://www.theguardian.com/business/2002/may/13/theeuro.europeanunion

Навсякъде след въвеждането му скочиха, но в Бг това няма да се случи.

Този олигофрен колко ли са му платили за да говори такива глупости....

Как вървят политиките последните години ,за да живеем и оцелеем,само теглят кредити,а бъдещото поколение да ни ги връща.Дългови държави насърчавани от ЕС,А ЗА СМЕТКА НА НАС БЕДНИТЕ ВСЕКИ ДЕН ПО ЕДИН МИЛИОНЕР.ЩО ЗА ШИЗО ПОЛИТИКА.

именно! цените няма да скочат, само до цената ще се смени "лев" на "евро"

т.лупа ще нареди цените да не растат. Всичко може той.

Тоя некадърник квото каже, значи обратното!

Юпиииииииии

Точно е Италия и Гърция животът им стана много по скъп.А ТОЯ ПРЕОБРАЗУВА ВЪНШНИЯТ НИ ДЪЛГ НЕИЗГОДНО,ДАДЕ СОФ.ВОДА НА КОНЦЕСИЯ НА ИНГИЛИЗИТЕ,НИКАКВИ ИНВЕСТИЦИЙ И ТЕ НИ ОГРАБИХА,ХОТЕЛИ БОТОН ПО МОРЕТО.АЧНИ И НЕНАСИТНИ СА ПОЛИТИЦИТЕ,ЗАТОВА НАРОДЪТ НЕНАВИЖДА И ДЕВЕТО

дооообреее! щом казваш ния сме феномен на ФИЧ, ПЪЧ и Москвич... в Германия когато го въвеоха 2000-2001, за няколко месеца цените на храните станаха 1:1

Само да те питам: Тока дали се е повишил или бензина? Може би цените на колите или на бялата техника са се повишили? А може би на телевизорите? Или може би на брашното олиото ориза боба? Ресторанти фризьори си вдигнали цените - голям праз, А колко от тези цени са щели да се повишат и без да се въвежда Еврото? При всяка смяна има сътресения обаче ше имаш истински пари щото лева може изведнъж да се окажеш с половината което си имал спестено или като заплата, за лихвите не говорим изобщо.

Във цяла Европа се качиха и много но България във всичко е различна така че у нас няма да скочат цените спрете да лъжете бе спрете се вече

Що лъжеш бе лъжец долен, кажи една страна след приемането на еврото цените да не са скочил. Продажно сган долна.

Гърция и Италия са фалирали държави там инфлацията е неизбежна със или без Евро. Аз имах наблюдения в Австрия - може би кръчмите вдигнаха цените с 10% но пак поради други причини другото си го преизчислиха, може би тука таме са закръглили нещо и какво от това

да, но не му вярвам

Цените не само,че няма да скочат, но ще станат на половина на сегашните. Само че и заплатите ще станат на половина (в евро).

Този точно не е некадърник, а в сравнение с теб със сигурност е Айнщайн. Гледната му точка е друга обаче. Гледа от високо и не отчита манталитета на местния търговец (който е човек от уж изстрадалия народ, а не политик)

отдавна е задминал баща си.Дилема - той ли открадна него ли окрадоха!!!!!!!!!!!!

Оххх Миленчоо....бе ти верно ли ни мислиш за глупаци?Цените не само ще се повишат,ами ще се повишат повече отколкото си мислим. В момента цените на хранителнита стоки в България са ужасно скъпи в сравнение с нормалните европейски държави.За качеството им няма да говоря,ами перилни препарати,шампоани...да не изреждам.....Хората,които живеят навън го знаят най-добре.Всичко ще се вдигне още повече,само за заплатите незнам.

И защо не всички искат евро? По-тъпи ли са?

Цените естествено, че няма да скочат в дългосрочен план ама натрупаните пенсиите в партидите в пенсионните фондове на които ние държим ще станат наполовина.

Точно стимул да се раздвижиш и да изкараш малко пари бе, троле некадърен.

О бъбреци !

това е предател на Народа. Враг на Народа, както са го наричали в едно по-друго време. Безродник. Наречи го велчев и не го обиждай повече.

Е те от как са измислили еврото цените в левове все скачат не виждам как няма да скокнат и като го въведат.

Защо на теб не плащат се чудя.

туй момченце на фотото трябва отдавна да е панделата заедно с баща си,, братчето си и с оня дърт крадлив дебил от мадрид , закопаха българия . абе гешев за тия айдуци давност няма, що не си гледаш работата

Ей, юпи цървул, хлябът е почти 2 лева.