Милен Керемедчиев: Вървим неминуемо към вдигане на данъците

Липсва единна позиция на евролидерите как да се спре скокообразният ръст на цените на енергийните доставки

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От Европа пак се изложиха. Искат страните да спазват спуснатите от горе правика, а като дойде кризата - оправяйте се сами!

откри топлата вода... то тва и слепия го знае

Споко бе, Миленчо, нали продаде паспортитите на чужденците? Какво ти пука за данъците?

Тия МОШЕНИЦИ в Служебното правителство явно дойдоха САМО за да СЕДНАТ на мястото на Боклук Борисов и да КРАДАТ, вместо да МАХНАТ маските. Тоя път трябва да ЗАПАЛЯТ парламента и Министерски съвет... Тия служебни министри да бягат към Турция, ЗАЕДНО с всякакави араби и китайци, които продават китайско- турски ВАКСИНИ и китайско- турски МАСКИ.

ти да си видел някога някой да иска да е в правителство за нещо друго?

Либерализирането на пазара , цените на газта и въглеродните квоти са причина за високите цени. И хората ще разберат за какво иде реч, когато домакинствата също излязат на свободния пазар.. Какво като Европа стане "зелена" като не може да спрем огромната фабрика Китай, която употребява все повече въглища. Скоро ще осъзнаем защото UK напусна ЕС..

като англетата напуснаха европа да не би въздуха да стана по-чист?

Де го Парцунчо от УниКредит пак да се изпърди по някое интервю, че криза нямало било ???

Както винаги кризата пак ни изненада колко плюнчовци по медиите приказваха за какви ли не розови глупости но нея не я придвидиха кога дойде шило до ....почна съ имам в дневалния пак съм заспал

Къде пресъхнаха енергиините потоци хъбобете и пъбовете ...празни и парите ги нема.Направо романтика.

Прочетох с интерес Интервюто , върнах се на името на даващия Интервю . Човека е написал един куп глупости . Моето мнение е че ЕС МНОГО сбърка с решението - ГАЗ и ТОК да се търгуват на Борса заедно с Биткойни , Домати и Краставаци . Тази стока се нарича Енергоносител - тоест - от това зависят стотици милиони хора в ЕС .

ама ги изчегъртахте, нали?!!

Милене,газта се вдигна,тока,горивата,храната и консумативите!? КАКВИ ДАНЪЦИ ЩЕ ВДИГАШ,БЕ? ЗА ДОХОДИТЕ НА БЪЛГАРИНА-ЗАЩО НИКОЙ НЕ ГОВОРИ ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВДИГНАТ??? ЕДНА МИН.ЗАПЛАТА В БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА Е 3000 ЛВ.,А СРЕДНАТА ОКОЛО 8000 ЛВ. НАЛИ СМЕ В ЕВРОПА,БЕ???

не сме точно в европа а нред вратата на европа дето е изтривалката

Това би било поредната "добра" новина от кликата на шапкаря радев.

Путин не извива ръце никому. Просто идиотите от Брюксел живееха в Матрица, която сами си построиха и сега ударно ще пият хапчета за връщане в реалността

Бе ривете за соца но е късно мноооого късни

Кой идиот ши риве за времената, когато дори нямаше тоалетна хартия и се ползваха масово вестници за тази цел.

Мъка ми е за режима на тока и опашката за телевизори