17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали и ти искаше промяната?Аз знаех какво ще стане и затова не я исках но комунистите бая бяха огладняли и сега се вижда резултата.

Промяната е на лице. Става все по-зле и май ще има отново избори през май.

Каки,кажи на синът ти,че има и други пенсионери,нека да праща и на тях пари,както на теб.

тя самата вече го чувства, падна от депутатска заплата на пенсия.

Той джобът отдавна се е продънил - къде умишлено, къде принудително. Ето, имам болни у дома и всеки ден се прощавам с последните си спестявания за инжекции и терапии, които събирах за керемити напролет....Ми нека си тече вътре, важното е да има кой да им плати данъците като дойдат и после пак да си троши главата сам! Това им е социалната политика, грижите и обновяванията. Но пък това, че никой вече не им вярва, няма да ни нахрани и то. Просто не знам как ще се избута това мизерно креене до края. Да не си ни жив, ни умрял, пълна безизходица.

Зайкова беше "експерта", която забърка кашата с пенсиите и реално увеличения нямаше, а сегаа реве, за празния джоб на българина.

Ами да с толкова камънаци по джобовете как да издържи?

1148 кинта са около $600 / човек на месец?! Верно много скъпо станало в Бг, аз в САЩ харча по-малко за дяцата. Значи в България ти трябват минимум 5 бона за 4 членно семейство. Агейн, аз толко харча в САЩ. Извода - стигнахме хамериканците.

Ние не знаем, че е така и какво се промени каква е ползата от това изказване

ни докараха кокорчовците да ни разкараят фамилията! С какви очи си показеаш проскубаната физиономия? Стига ни променяхте,искаме си Бойко!

КОЛКОТО ПО-ЗЛЕ, ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ! Господ българина "дешифрира" този израз като: КОГАТО НЕЩАТА СТАНАТ НЕВЪЗМОЖНО ЗЛЕ, (а това започва да става ежедневно) и българина се смири и Ме прикани с молитви за избавление, ЕДВА ТОГАВА АЗ ЩЕ СЕ НАМЕСЯ ЕФЕКТИВНО И ОЧЕВАДНО ДОРИ ЗА ДЕБИЛИТЕ И АТЕИСТИТЕ.

Пий си хаповете за шизофренията.

Моля, пий си ти редовно "бульон трезве", за да се избавиш от илюзиите и невежеството си. Реалността, не е по вкуса на дебилите и плоскоземците.

Абсолютно е права, точно така е!

Да намалим ДДС че да може един етнос съвсем никакъв данък да не внесе в хазната. Щото доходи на черно без данък и осигуровки има, но като си напазарува ДДСто няма как да не му се събере. Така че който говори за намаляване ддс на храни, лекарства и детски стоки познайте на кого прави за пореден път услуга?

Откакто се появи по телевизора тази бабичка, преди година, още не мога да разбера за какво се бори!? Бай Тошо ли иска да извади от гроба, НРБ ли иска да възстановява?

Можем само да мечтаем за НРБ, про$тако!

и в двата парламента бабека се е изпускал и са опразвали залата.. толкоз.

Жалко че майка ти, кофа за сперма, се е изпуснала да те риди.

Сега ни чака светлото бъдеще на промяната!

Колега, жестоко за бъдещето на "статуквото", си прав.

Поздрави от Мая и Деската Радева!!!!

Кога икономиката вървяла да бил заделял някой лев настрана вместо по почивки и кръчми. Не моем ги мисли! Няма да е все така! Тогава да си го бил казвал и да заделя. И сега да си го казва, че да се успокоява... Както във вица

Много си прост, драги! Спестявания не се правят с цел да компенсираш липсата на икономика , липсата на здравеопазване, образование, правосъдие и еъпбще пълното падение на държавата!

Баби голям дял от причините се дължи на твоята чалгарска партия,от там поне един свестен да имаше.Оня батко министър на тока има голям дял в това да не ти стигат парите.Инфлацията тръгва от големите цени на тока.

Предлагам на всички КуКувци ... начело с Чалгара и Тошко Маймуната ... така както се остригахте гола глава в знак на несъгласие с положението в Българя. Сега се съберете в студиото и пред камерата си направете едно масово харакири ... Например да си отрежете главите в ефир. Ми така де - иначе народа ще го направи

Уважение, към Мика Зайкова, НО, да спре да повтаря като папагал едно и също, вече половин година! И то не е вярно!!!

Кое не е вярно? Че кенефа е най-бедната страна в Европа, че изчезва населението й от мизерия най-бързо в СВЕТА??? Кое не е вярно, кратуно куха?

Нямаше Ли по хубава снимка от младини на мика ?

Мизерията у нас е пълна, заяви икономическият експерт.......Мика Зайкова......и кво правим експерте а ? Гледаме олигофренчета в парламента или да хващаме паветата и сопите а Зайкова?.......кво ши каиш ?

Тея "живи мощи" с какво ги поддържат - с кръв от гълъби ли?

намалена ставка на ДДС изобщо няма да повлияе цените към намалявяне. справка ДДС за кръчмите.

искаше промяна!е, Получи я. Една голяма краставица за 7 лева!:-)

Днес краставиците 3,99лв. в магазина. Краставиците да са ти проблема, дедо ти посред зима все пресни краставици е ял.

Невероятно прозрение на другарката Зайкова! Да се готвят другаря Трифонов, Радев и останалата сволач!!!

се хвалеше, че бил наблъскал хазната от “спиране на кранчета” и взе някави ужасяващо и престъпно надуити бонуси. Мике, амчи питай го тоз Гъзецов, бе, къде са парите?

Е, какво от това, важното е като го шибат у гъзо да деяни дълго, като например при порно атаката от 9 млд. за 9 дни през 9 секунди.

Абе защо тоя вектор е насочен все към управляващи и депутати.

Бабичко нали Бойко беше лош , Нали излъга хората че ще ги оправиш ? Сега ще ровиш в кофите на промяната !