Миграцията е икономическото предимство на Германия

Тя според ключовото послание на изследването, насърчава икономическия растеж

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Предлагам телешко месо от обрязани телета, деца на обрязан бик.

айде да одат да имигрират в саудитска арабия да им оправят икономиката

Да, имиграцията наистина е необходима за Германия, това компенсира проблема и' със застаряващото население и слаба раждаемост... Но има разлика дали ще привлечат млади и образовани хора от източна Европа, които ще се интегрират и работят, и създават блага. Или ще приемат тълпи навлеци, които веднага ще легнат на социалната им система. Разликата е огромна не може да се поставя всичко под общ знаменател.

Има и друго, което ме заинтригува направили са проучване-"През 2017 г. заетостта на гражданите от останалата част на ЕС е 74,6% при 70,6% сред германците". Дали има данни каква е заетостта сред "гостите на Меркел" , колко от нейните "инженери и лекари" работят?

Точно така! Икономиката е над всичко! По добре банан в устата и черен у гзо, от колкото по малко банани и повече достойнство! Достойнството не се яде!!!!

лесно БИ намалила проблемите... айде поредната агитация за поредния съмнителен експеримент. А като им трябват мигранти що не правят подбора по местоживеене ами чакат да пристигнат в Германия и едва след като извършат някое и друго престъпление да почвата да мислят как да ги изгонят от социалната система.